elaidi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Sen de zor olduğunu biliyorum ama bir an olsun objektif olup veya aslında objektif olmana gerek bile yok direk şu soruya cevap verir misin Başına gelen talihsiz olay bu çocuğun ailesinin hayatını falan kararttı belki ama böle bişey olmasaydı belki 100 metre ötede bambaşka bi hayat kararıcaktı, çocuğu böylesine savunurken biraz da bunu düşün. Eğer öle bişey olsaydı diyebilecek miydin burda millet polis ateş etmeliydi dediğinde ne demekmiş o ya kazadır diye. derdim diosan ztn gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 DoGMeaT said: pwnbot said: DoGMeaT said: ama anlamamakta ısrar ediyorsunki abso polisin orda ateş etmeye yetkisi yoktu amcalarımız oturmuş uraşmış kanun yazmış demişki şu şu şu durumda ateş edebilrsin polis siklememiş o kanunu budur. polis akademisinden docent doktor bir ogretim gorevlisi konustu, eger polis aracin 3. kisilere veya kendine hasar verecegini dusunuyorsa hareketine devam etmesini onlemek amaciyla ates acabilirmis. olayda cocuun kimseye zarar verceğinin kanıtı yok. umarım annen sarhos araba kullanırken vurulup ölür böylece empati yapabilirsin insanlık nedir anlyıabilrsin insan hayatının böyle aptal şeylerle harcanmasına kızabilirsin. ha ayrıca, "düşünüyorsa" yazıyo yani adamın merhametine kalmış bu kısmı saçma olmuş biraz yahu. ama tabi doçent bıdıbıdı böle diosa böledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Polis'in görevi arabayı durdurmak zaten kimse buna itiraz etmiyor ama bunu yapmak için öldürmek mi lazım? Arka camdan içeri doğrudan öldürmek için ateş edilmiş abi bunuda göz önünde bulundur. İlla ki o üç kişiden birine gelecek kurşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 elaidi said: Ayrıca, dela'nın annesi de alkollü ehliyetsiz bi şekilde polisten kaçarsa durmazsa başkalarının canını tehlikeye atarsa hem de arabada iki kişi daha varsa polis yine gereğini yapardı ama işte aradaki fark o insan öle bişi yapmaz da yaptırmaz da. O yüzden ölsün demek için önce aradaki şartların yerine gelmesi gerekiyo. Başına gelen talihsiz olay bu çocuğun ailesinin hayatını falan kararttı belki ama böle bişey olmasaydı belki 100 metre ötede bambaşka bi hayat kararıcaktı, çocuğu böylesine savunurken biraz da bunu düşün. Eğer öle bişey olsaydı diyebilecek miydin burda millet polis ateş etmeliydi dediğinde ne demekmiş o ya kazadır diye. derdim diosan ztn gg gerektiğinin ne olduu kanunda yazıyor abicim polis kanun cercevisinde hareket etmiş olsa hiçbirimiz burda 29 sayfadır aptal bir şekilde birbirimizi parçalıyor olmazdık. nokta notka yani bu akdar. hukukta,varsayım,olmaz cocuuun birilerine vurup öldürüceğini varsayıyorsunuz ama tam tersininde olabileceğini hiç biriniz reddedememeli bakın yine diyorum görgü tanıkalrıda poliste adamın tehlkilei kullandığını iddaa etmiyor saat 3.30 polisinde yolalrı boşaltma yetkisi var yani adamın gidip birilerini öldürmesini sağlayabilcek faktörler gercekten cok az. Adem Sözüer,bu ülkenin en büyük hukukçularından biri,polis böyle bir durumda silah kullanmamalıydı demiş.buda bir görüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 elaidi said: Başına gelen talihsiz olay bu çocuğun ailesinin hayatını falan kararttı belki ama böle bişey olmasaydı belki 100 metre ötede bambaşka bi hayat kararıcaktı, çocuğu böylesine savunurken biraz da bunu düşün. Eğer öle bişey olsaydı diyebilecek miydin burda millet polis ateş etmeliydi dediğinde ne demekmiş o ya kazadır diye. derdim diosan ztn gg cevap vereyim abi fit olma baktı polis herif işlek caddelere cıkıyor ve tehlikeli kullanıyor durdurmanında başka yolu yok gerekilen yapılsın derdim ama ne yazıkkı ortada bu şartlar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 hala olayda çocugun kimseye zararı yok dio ya çocuk 2 barikat geçmiş üstüne anonsla takip ediyolar durmuyo çocuk adeta melekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Polisin suç işlemediğini iddia ediyorum.. Umarsızca savunuyorum.. birlikte takip edelim göreceğiz.. o silah kullanmanın hangi bendine gireceğini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Luriel said: hala olayda çocugun kimseye zararı yok dio ya çocuk 2 barikat geçmiş üstüne anonsla takip ediyolar durmuyo çocuk adeta melekmiş. 1 barikat 15 dakikalık takip ve çocuk 126 barikat gecsede polisin ateş etme yetkisi değil daha sağlam bir barikat kurma yetkisi var kanunu öle dio GİDİP İLK SAYFALARDAN OKUMADAN BİŞİ BİLEMDEN KONUSAN TAOCU OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Şimdi ben senin gibi bir insan değilim ama sen birine demişşin annen oldurulur fln diye ama.. Heralde alkol uyusturucu bagımlısı flnsın turkiyede herkesi alkollu arac kullanıyor zannediyorsun.. Alkollu araba kullansam bile ki kullanmam polis dur dedimi dururum ne var en fazla ehliyetin gidiyor bu kadar.. haa sunu demek için yazmıştım yakın bir aile ferdini kovalamaca kacan arabanın altında düşün ondan sonra empatiden sempatiden bahset bize boş boş konuşma.. Her hukuk okuyan başımıza ordinaryus kesilicekse yandık be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ama cocugun onune biri çıksa ezme yetkisi var yani.. Ne olucak ya altı üstü ehliyeti yok alkollu aman 15 dakikadırda polisler takip ediyor sabaha kadar takip edelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bana laf atarken kendişni komik duruma düşürüyorsun hukuk okumayan bri bile bşaımıza ordünaryus kesilecekse asıl o zman yandık. ve polisin yolalrı boşaltma şansı var gece saat 03.30,sokakların pekte dolu değil haliyle işlek bir yer değil olayın vuku bulduğu yer bir aile ferdimin orda ezilmesi pek olası değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 burdan birinin annesininde alkollu araba kullanırken polisin dur ihtarina uymadan polisleri ezmeye çalısarak polis barikatinı gecerken vurularak oldurmeside pek olası değil.. Herşeyi kendi lehine çevirerek anlatıyorsun bende sana diyorumki sokaktan amcaoğlun fırladı ezdi herif al sana empati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 gellidus said: Ama cocugun onune biri çıksa ezme yetkisi var yani.. Ne olucak ya altı üstü ehliyeti yok alkollu aman 15 dakikadırda polisler takip ediyor sabaha kadar takip edelim.. cocuğha suçsuz dediğimi düşünüyorsan baya okumadın daha ocne yazdıkalrımı ihtiyacın yokki gerçi..herşeyi bilirsin sen. cocukdangalağın teki..ama cocuktanda o beklenir..20 yaşında baba parası yiyen bir dallama olayda sucu işleyen diğer tarafsa,polis,suç işlemesini beklemediğim ama işleyen taraf,polis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 o zman şöle diyim amca oğlumu ezen herife bela okurum o herifin anasına babasına küfür ederim ama polsiin suç işlediği gerçeği ortadan kalkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 anlamıyorsun sanırım salyalar saçarak savunduğundan olabilir artık neyi savunduğunu fln sasırdın izmir sokaklarını boşaltsın polis kovalama varsa fln demeye başladın.. Cocuk suclu polis sucluyu durdu.. Polis suclu değil.. Cocuk hakettimi haketmedi polis isteyerekmi yaptı hayır istemeden yaptı.. diyelim polis suçlu ne olacak en fazla yanlışlıkla adam öldürme olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 1-İstemeden nasıl kafasından vuruyor ? 2-"En fazla" yanlışlıkla adam öldürmek derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 gel,kanunlar öyle demiyor beğenmiyorsan,ilgili mercilere başvur kanunların değişmesini istedğini söyle.dilekçe sun sana gülmeleri bitince,cevabınıda almış olursun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Çocukların son ifadesinden arkadan bir araba geliyordu bir el ateş ettiler.. Şimdi mantıklı düşünelim değil Türkiyede Dünyada hareket halindeki bir arabadan hareket halindeki bir arabaya (-ki hedef arabanın cip olduğunu ve arkadaki arabadan gelen ateşin açısını arabadakilerin arabadaki konumunu düşünün) arka koltukta biri varken onu vurmadan önde sürücünün ensesine bir el ateş ile öldürecek adam sayısı 12 flndır.. Hangisi daha yüksek ihtimal bütün bu hareketleri yapmasımı yoksa gelişigüzel ateş ederek adamı vurmasımı.. Bütün bunlar olduğu içinde diyelim polis şuçlu diyecekki uyarı ateşi ettim lastiğe ettim oraya geldi.. istemeden adam öldürme yada hukukta adı neyse dogmeat bilir ondan olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 dogmeat seninle küçükken çok dalga flnmı geçtiler bu gülme olayı nedir yani sizlere gülüyorum sana gülerler ona gülerler yani nedir problem acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Tamam dogmeat ikna oldum polis suçlu kimseler birbirine gülmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 yahu daha adının ne olduğunu bile bilmediğin taksirle öldürme maddesinin bu olayda kesinlikle geçerli olduğuna inanman seni hiç "lan ben bi yerde yanlış yapıyorum" demeye itmiyormu ben bilirim tabi,ben senin aksine araştırıyorum konuşmadan önce. yahu google var,üşenmeyip 5 dakkanı geçirsen bari maddenin adını örenirdin ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 o polis en fazla 1 sene tutuklu yargılanır sonra görevine iade edilir. bi 6-7 sene önce banka soyup kaçan hırsıza arkasından ateş edip ölümüne sebep olan banka güvenlik görevlisi bile serbest kalmıştı. arkasında ekipler, barikatı delip geçen adama ateş ettiği için polise ceza verilirse yarın bir gün can güvenliğinizi koruyacak polis zor bulursunuz ortalıkta. evet piyasada bozuk polis çok ama çoğunluğu işinin başında. gene geçmiş yıllarda tinerciler kendisine sallamalarla saldırırken silahını çekmeye tırsan polis görüntüleri gözümüzün önünde. bir ara polisin silah kullanmasını epey bir güçleştirmişlerdi, polis kendisini korumak için silah çekemediği gibi kocası tarafından 50 kere bıçaklanan kadını kurtarmak için bile silahına davranamamıştı. hareket halindeki araca kaç metreden ateş edilmiş, o mesafeden o durumda bilerek ve isteyerek birisini kafasından vurmak mümkün mü değil mi ona bakacak hakim. tabii soruşturmanın ilerleyen safhalarında neler çıkar ortaya bilinmez ama şu mevcut durumda hiç bir polis ceza almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 huun sen hirsizin arkasindan ates eden polisi suclumu sayiyorsun? adami ben sahsen kahraman olarak goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 birbirinize daha fazla kötü niyet fışkırtmamanız için kilitliyorum. ceza ödevi olarak her biriniz 100 kere aşağıdaki cümleleri yazacaksınız: her konuda hemfikir olmak zorunda değiliz! herkesin doğrusu kendine! haklı olmamız için herkesin bunu kabul etmesi gerekmez! konu dışı moderasyonu moderasyon gerektirmeyen günler diler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar