ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 blizzardın sitesinde böle bi olay gördüm. 8 euro karsılıgında isim değiştirebiliyorsunuz. wow un sitesine girin ve karsınıza cıkan son haberlerin gösterildiği bolumu izleyin. orda anlatmıs :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Neyse, evet account management sayfasindan yapabiliyorsunuz. Blizz cok akillica davrandi bence, serverdaki kotu reputation yuzunden oyunu birakan insanlar olabilir vs. Onlari da tutucak artik portfoyunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Yakında yarı lvllenmiş ya da 70 lvl olmuş acc.lar da satarlar, bir OSI olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Kötü yanları da var. Bir efsaneyi kaybedebiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 o deilde scammerler icin fırsat gibi bişey saçma olmus yavas yavas ko ya dönmeye basladı bu wow da yakında para ile satılan özel bufflardanda verir blizz isim deiştirmede ne abi ilk basta dedim oo süper felan ama biraz düşününce aslında cok saçma bişey oldugunu görüorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 scammera yarayan iş olmuş tam. sanki paraya ihtiyacı varmış gibi nerden soysam diyolar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Evet kesinlikle, hatta daha ötesi var, WotLK'da saç şekli ve rengi de değiştirilebilecek. Scammer heaven olacak etraf. Aslında bir de faction değiştirme gelse, 50 dolara falan Horde olabilsek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Gangren said: Aslında bir de faction değiştirme gelse, 50 dolara falan Horde olabilsek :p Blizzard yapar ilerde, shaman ally a, pala horde a eklenip, buişin yolu aralandı zaten:P Nick değiştirme bence blizzardın çok fazla nick değiştirme talebine karşı aldığı ticari bir karar. Sadece scammerları düşünürsek, -bence- scammer yapmış biri, edindiği kötü reputation dankurtulup, tekrardan scammerlığadonmek için8 euro vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bayılıyorum bu Paticiğin her topiğinin tartışmayla başlamasına yada bitmesine. Birbirinizi nekada rda seviyosunuz siz öyle. Level 70 e gelmiş çevre yapmış kimse nickini değiştirmek istemez. Ninja damgası yemiş playerlar daha çok tercih edicektir. Ama güzel bi gelişme. Lazımdı gelmesi iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Sadece Scammer olarak düşünmeyin nick değiştirmeyi. Transfer olanlar, Blizzard tarafından nicki deiştirilenler (Kungen'in mesela nicki acayip bir Japon nickine değiştirilmişti, sorulmadan, Burning Legion'da) falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 transfer olurken isim değiştirmekte bi güçlük yok ki? ama tamamen para amaçlı bi yenilik ve buna ne gerek vardı diyorum, üstelik scammerlara yarayacakken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Çok istek vardı bu konuda o yüzden geldi bu özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Soyle dusunun birisinin accountunu aliyorsunuz ama transfer etmek istemiyorsunuz yada transfer CD de. Isim degistirip devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Disaster olan nickim karazhan serverına migrate edince değişmek zorunda kaldı Dîsaster yaptım iğrenç oldu değiştirmeyi düşünüyordum iyi oldu bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 scammerın pek işine gelecek gibi durmuyor. 90 günde 1 kere isim değiştirme hakkınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Buyse said: scammerın pek işine gelecek gibi durmuyor. 90 günde 1 kere isim değiştirme hakkınız var. ayrıca da zaten ücretli yapmışlar, pek scammerlara yarayacak şey değil bence de ama kötü repten kurtulmak ve yeni bir sayfa açmak isteyen olursa işe yarayabilir, oda çok vahim değil zaten bence ben nefirlerimi nefre çeviririm fırsat bulursam mesela, yeri gelmişken BLdaki 2 senedir lvl 16 olan priest nefre sesleniyorum; sil ulan karakterini artık vicdansız!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 direk degistim valla ismimi :P eski nickime kavustum mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 iyi oldu iyi, mutsuz çok adam vardı.. elbette scammer'ın bilmemkimin de işine yaradı tabi de neyse. bu arada asla race change olmayacagı ile ilgili bir blue post hatırlıyorum. Never ever o olay yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 faction deiştirme olayı gelirse cok kral olur druidimi direk horde a alırım arklarımla oynarım ama bunun kötü yanıda bütün simdi bebelerde taraf deiştirmek isticek felan horde mal mal insanlarla dolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 faction degistirme olursa oyunda denge kalmaz zaten. alliance ta 3-5 kisi kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Scammerları temize çıkaracak bir uygulama, ancak, bir scammer sizin ignore listinizde ise, nickdeğiştikten sonrada ignore listinizde kalmakta. Ama ciddenbir düşünün, 1 scammer 1 haftada serverda scam yapamaz hale gelir,herkes tanır. Bu durumda kim scam yapmak için para verir? özetle; "Scammerların, Blizzard tarafından scamlendiği uygulama" diyebiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Greeny said: faction degistirme olursa oyunda denge kalmaz zaten. alliance ta 3-5 kisi kalir. Herkes human kasar, sonra faction değiştirir. "DIPLOMACY FTW" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 güzel oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yakında ekstra talent point satmazlarsa iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 abi şarhos kafa ile Tarkan diye undead priest açtı kardeşim. 1 yıldır yazık sevdi classını bırakamadı o salak isimle oynuyor iyi oldu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar