Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isim değiştirme??

ohyeah

Öne çıkan mesajlar

o deilde scammerler icin fırsat gibi bişey saçma olmus yavas yavas ko ya dönmeye basladı bu wow da yakında para ile satılan özel bufflardanda verir blizz isim deiştirmede ne abi ilk basta dedim oo süper felan ama biraz düşününce aslında cok saçma bişey oldugunu görüorsunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Aslında bir de faction değiştirme gelse, 50 dolara falan Horde olabilsek :p

Blizzard yapar ilerde, shaman ally a, pala horde a eklenip, buişin yolu aralandı zaten:P

Nick değiştirme bence blizzardın çok fazla nick değiştirme talebine karşı aldığı ticari bir karar. Sadece scammerları düşünürsek, -bence- scammer yapmış biri, edindiği kötü reputation dankurtulup, tekrardan scammerlığadonmek için8 euro vermez.
Sosyal ağlarda paylaş

Bayılıyorum bu Paticiğin her topiğinin tartışmayla başlamasına yada bitmesine. Birbirinizi nekada rda seviyosunuz siz öyle.

Level 70 e gelmiş çevre yapmış kimse nickini değiştirmek istemez. Ninja damgası yemiş playerlar daha çok tercih edicektir. Ama güzel bi gelişme. Lazımdı gelmesi iyi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
scammerın pek işine gelecek gibi durmuyor. 90 günde 1 kere isim değiştirme hakkınız var.

ayrıca da zaten ücretli yapmışlar, pek scammerlara yarayacak şey değil bence de

ama kötü repten kurtulmak ve yeni bir sayfa açmak isteyen olursa işe yarayabilir, oda çok vahim değil zaten bence

ben nefirlerimi nefre çeviririm fırsat bulursam mesela, yeri gelmişken BLdaki 2 senedir lvl 16 olan priest nefre sesleniyorum; sil ulan karakterini artık vicdansız!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Scammerları temize çıkaracak bir uygulama, ancak, bir scammer sizin ignore listinizde ise, nickdeğiştikten sonrada ignore listinizde kalmakta. Ama ciddenbir düşünün, 1 scammer 1 haftada serverda scam yapamaz hale gelir,herkes tanır. Bu durumda kim scam yapmak için para verir?

özetle;

"Scammerların, Blizzard tarafından scamlendiği uygulama" diyebiliriz :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...