Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye İstiyorum

Sawer

Öne çıkan mesajlar

Boşluğa düştümde tavsiye istiyorum.Şimdiye kadar izlediğim animeler
1-Naruto
2-Bleach
3-Death Note
4-Full Metal Alchemist
5-Devil May Cry
6-Hellsing
şimdi Yeni olarak Night Wizard'a başladım ama tam kesmedi.Bunların dışında önerebıleğiniz herşeyi bi kaç bolumu ındırıp izlerim(bide çok teknolojik şeylerden hoşlanmam)
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle çok saolun tavsiyeler için.
Death note u zaten seyrettım ve hayatımda izlediğim en güzel animelerden birisi:D
Berserk i ilk defa duyuyorum.ilk 2 bolumunu ındırıp izlerim beğenirsem devam ederim.
One piece in ilk bolumunu indirdim çok hoşuma gitmedi ama biraz daha şans vericem.(ya ana karekter çok cocuksu geldi bide özelliğini sevmedim hane kolu bacaı uzuyor flm)
Heralde Seirei no Moribito'e başlıcam.
çok saolun butun tavsiyeler için
Sosyal ağlarda paylaş

ben de başliim bari claymore a

bahsi geçen animeleri ndirdim bi kaç bölüm pek sarmadı. Darker than Black falan izledim 5 bölüm, ii güzel de yani işte nereye kadar. Sıkıldım sonra. Cowboy Bebop izleemyi denedim, herkes hastası beni sarmadı çok amerikan bi anime. Konsept olarak açmadı beni. Jazz olsun , işte cowboy mod olsun.

Claymore a bakiim ^_^

edit: hmm konusunu okudum çok bi Devil May Cry modu bişey.. Yarı insan yarı bilmemne, o türü avlio falan hehe. Devil May Cryı da denedim bu arada o da böle hellsing'in tekrar ısıtılıp sunulan versionu gibi geldi. Tabi hangisi daha önce bilmiorum =)

bana NARUTO veya DEATH NOTE gibi bişey lazım -.- Konu bütünlüğü olsun her bölüm yeni bi adam yeni bi boss olmasın öldürülmesi gereken -.-
Sosyal ağlarda paylaş

Claymore hem Hellsing'e hemde Devil May Cry'a göre çok daha dramatik. Konusu var baya baya hemde gayet güzel bir konusu var. Üstelik içerisinde çok fena insanı işkillendiren ipuçları ile sürekli kafasını yoruyor insanın. FMA dan sonra izlediğim en iyi animelerden birisi Claymore tek sezon olmasından dolayı aynı etkiyi bırakmadı ama kesinlikle tavsiye ederim ben bir günde baştan sona ara vermeden izlemiştim tümünü.
Sosyal ağlarda paylaş

Sawer said:
Boşluğa düştümde tavsiye istiyorum.Şimdiye kadar izlediğim animeler
1-Naruto
2-Bleach
3-Death Note
4-Full Metal Alchemist
5-Devil May Cry
6-Hellsing
şimdi Yeni olarak Night Wizard'a başladım ama tam kesmedi.Bunların dışında önerebıleğiniz herşeyi bi kaç bolumu ındırıp izlerim(bide çok teknolojik şeylerden hoşlanmam)

Hellsing ve Full Metal Alchemist çok hoşuma gitmişti, diğerlerini izleyemedim gerçi.
Ama Rurouni Kenshin (türkçe dublajı enfesti :) ), Great Teacher Onizuka (tekrar açıp izlesem aslında...), Cowboy Bebop (efsane), Neon Genesis Evangelion (aşırı depresik, ama bir o kadar da mükemmel).
bir de Ragnarok'a bak. Ragnarok Online'ın dizisi, öyle ahım şahım birşey değil ama eğlencelik izleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Boogiepop Phantom ve Serial Experiments Lain'i sevdim çünkü roman tadında ve bittiğinde ölmeyen zihninizde devam eden bir senaryosu var. Aynı şekilde Gasaraki tür içinde mecha diye geçmesine rağmen çok fazla miktarda yetişkin temaları barındıran oldukça özgün bir çalışma.

Full Metal Panic'in giderek olgunlaştığını görmek güzel. Fumoffu'yu komedi diğerlerini (ilk seri+second raid) macera olarak izleyebilirsin.

Eski serilere karşı bir önyargın yoksa Maison Ikkaku, City Hunter ve Kimagure Orange Road'ı da önerdiklerim arasında sayabilirsin. Yapıldığı zamana ve şu anki serilere baktığında eminim ne kadar özel seriler olduğunu göreceksin.

Legend of Galactic Heroes de yetişkin temalarını seviyorsan uzun süre idare edecektir (200 bölüm kadar) Politika ve çok boyutlu bir savaşlar hakkında şu ana dek çıkan belki de en iyi serilerden.

daha uzar gider bu örnekler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Legend of Galactic Heroes de yetişkin temalarını seviyorsan uzun süre idare edecektir (200 bölüm kadar) Politika ve çok boyutlu bir savaşlar hakkında şu ana dek çıkan belki de en iyi serilerden.

ya bu türkiye de yayınlanmış mıydı?netten biraz baktım da küçükken seyrettiğim bi seriye benzettim.uzayda birbirlerine baltayla filan saldırıyolardı.nedenini hatırlamıyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...