BoaCh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 evt bir sene daha beraberiz =) stres pompası ben yine burdaım...yine yeniden...ewt ilk günü söleyen bizden çekilişli kurralı hedie kazanamıo...bekliorm =p
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 öeh. dur hocam daha yeni başladı dönem. :d
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 manyakmisiniz daha cok var gezin tozun
BoaCh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hep bu çok war die die bu hala geldim lan ben =D hep sizin yüzünüzden 2. senemi yaşıorm =D
Syn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 tıp istiosun hacı tıp kasan adam geçen sene patide öss hede topiğinde yoktu :)
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 duyanda 22. seneni yasiyosun zannedicek,2. veya 3. sene hatta 4. sene yerlesmek garip bi sey degil ki sirf yerlescem diye sacma sapan yerlere gidenler var,milletin hocalarin anababanin gazina gelme sakin dusun,mantikli ol
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ben 2. dönem tekrar hazırlanıp giricem şehir değiştirmek için yapacağıma inanıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 nutella yerim said: duyanda 22. seneni yasiyosun zannedicek,2. veya 3. sene hatta 4. sene yerlesmek garip bi sey degil ki sirf yerlescem diye sacma sapan yerlere gidenler var,milletin hocalarin anababanin gazina gelme sakin dusun,mantikli ol 4.senede yerleşmek bir erkek için bence garip bir şey. 4.senede yerleştin kaybın 3 sene. 4 yılda okul bitirmek de zor üstüne askerlik vs vs
Syn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hayatının amacı cerrahpaşa tıpa girmek olupta 3. sene sonunda giren birisi var.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 CthuLhu said: nutella yerim said: duyanda 22. seneni yasiyosun zannedicek,2. veya 3. sene hatta 4. sene yerlesmek garip bi sey degil ki sirf yerlescem diye sacma sapan yerlere gidenler var,milletin hocalarin anababanin gazina gelme sakin dusun,mantikli ol 4.senede yerleşmek bir erkek için bence garip bir şey. 4.senede yerleştin kaybın 3 sene. 4 yılda okul bitirmek de zor üstüne askerlik vs vs 3 sene sinava giripte istedigi meslek olmayan ve onundeki 30 sene boyunca istemedigi seyi yapcagina 1-2 sene daha denemeyi tercih etmek mi daha onemli yoksa ilerideki tum sosyal yasantisini etkilecek bir karar verirken aceleci davranip kurek mahkumu gibi senelerce mutsuz olmak mi
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Abi şuan 2. sınavı olduk 25 puanlık bir düşüş yapmışım dün sonucu alınca ağlıyordum neredeyse. Çok fenayım.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Çokakıllıadam sakin ol merak etme. bir sınavdır olur öyle şeyler. moral(!) vermek gibi olmasın ama öss yaklaştığında bile böyle şeyler yaşayabilirsin çok fazla önemseme, ama niçin düştüğüne de bak mutlaka. nisanda 15 puan filan düşmüştüm bir denemede, mayıstada 10 puan kadar. nasıl panik olduğumu hatırlıyorum ama sonraki denemelerde çıkıyor toplanırsan. yine bitmez tükenmez ÖSS anılarımdam örnek vererek konuyu berbat ettikten sonra sana başarılar diliyorum
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 her gün çalışın, ama az çalışın. yoksa bıkarsınız
Syn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 denemeyi salla son denemem 207 felan össde 250li bişiler yaptım kafanda bitir olayı.Ha çalışmamazlıkta yapma tabi ama zaten çok yüksek bir yeri hedeflemiyorsan 2. dönemden önce adam gibi çalışılmıyor açıkçası ben çalışamadım mesela 1. dönem nerdeyse yatmışım şimdi düşünüyorumda.ben paralıya girdim 320 puanla sen kas burslu gir mesela :)
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ben de 190-210 arası oynuyordum dersane denemelerimde, hocalar uyuz uyuz konuşuyordu, ÖSS günü geldi çaktık 260'ı hocaların suratına tokat gibi. O gazla bi tanesi askere bile gitmişti. Bak 3 sene geçti ÖSS'ye gireli hala dün gibi hatırlarım o günkü zaferimi hey gidi.
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 He he . :D Valla ufak bir tavsiye olabilir, su donemlerde, eger oss'yi kazanamazsam için de bir şeyler yapmak yararlidir. Ki benim yapmam, hayatimda resmen 180 derecelik bir dönüş'ü, tamamen farkli yaşamayi ve gelişimimin ise 2 belki 3 katina cikmasini sağlamişti. Ben Lise-3'de avrupa'daki üniversitelerin internet sitelerindeki yabanci ogrenci alimi hedesi'nin formlarini felan doldurmustum, ona yolla buna yolla, tabi siz cemberi genişletip, amerika'yi felan ne bilim diger ulkeleri de katabilirsiniz. Sonuç : Oss'yi kazanamadim, yani dogrusu, bir odtü'yü bir boğaziçi'ni kazanamadim, dandik yerler denk geliyordu. Şans o kadar enterasan bir şeyki, Belçika'daki üniversiteye kabul goruldum, her şey değişti. Okuyoruz.. işte.. Şimdilerde bakiyorum okudugum okula, herhangi bir sinavla girmedim, - tabi oss belgesinde kazandiniz yazmasi lazim, yabanci dil egitimi almiş olmaniz lazim bir anadolu lisesinden mezun olmak gibi - okulun adi Katholieke Universiteit van Leuven ( KULeuven ) ve dunya çapinda taninmişligi, bir çok imkani ve ogrencisine verdigi degeri felan.. İyi ki boyle yapmişim zamaninda diyebiliyorum, bir zaman sonra birakip donseniz bile, ne bilim dayanamasaniz, başarisiz olsaniz, herşey ters gitse bile, donup diyebilirim ki; Hayatimin en guzel tecrubesiydi.. Herşey bir yana, ne zaman aliyonuz formlarinizi :D NE zaman giriyonuz sinava ? Muhtemelen gene bir haziran gunudur herhalde, bir de nerede gireceginiz felan ne zaman belli oluyor, bu da cok onemli.. Dershanelerinizde ortalamaliriniz ne alemde ? Sayisalcilar sozel'e sozelciler sayisal'a yeterince agirliginizi veriyor musunuz ? Ornegin ne bilem, hani bir denemede coğrafya sorularini, ya da kimya sorularini cozuyor musunuz ? ?
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Çok teşekkürler moral için. Şimdi anneme Celal Aydının deneme sınavlarından aldırıcam hergün bir tane çözmeyi düşünüyorum. Birde interneti azaltıcam biraz. Başarıcam inanıyorum(: Birde arkadaşlar birşey sorucam 2. bölümden Matematik yapmasam olur mu eheh (:
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bende varım ya çok darlıyo dersane falan hiç boş günüm yok sürekli ek dersler falan bakalım nereye kadar gitçek heh
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 kolay gelsin millet bol bol çalışın :)
Öne çıkan mesajlar