Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss sayım

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evt bir sene daha beraberiz =) stres pompası ben yine burdaım...yine yeniden...ewt ilk günü söleyen bizden çekilişli kurralı hedie kazanamıo...bekliorm =p
Mesaj tarihi:
nutella yerim said:
duyanda 22. seneni yasiyosun zannedicek,2. veya 3. sene hatta 4. sene yerlesmek garip bi sey degil ki sirf yerlescem diye sacma sapan yerlere gidenler var,milletin hocalarin anababanin gazina gelme sakin dusun,mantikli ol

4.senede yerleşmek bir erkek için bence garip bir şey.
4.senede yerleştin kaybın 3 sene.
4 yılda okul bitirmek de zor üstüne askerlik vs vs
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
nutella yerim said:
duyanda 22. seneni yasiyosun zannedicek,2. veya 3. sene hatta 4. sene yerlesmek garip bi sey degil ki sirf yerlescem diye sacma sapan yerlere gidenler var,milletin hocalarin anababanin gazina gelme sakin dusun,mantikli ol

4.senede yerleşmek bir erkek için bence garip bir şey.
4.senede yerleştin kaybın 3 sene.
4 yılda okul bitirmek de zor üstüne askerlik vs vs

3 sene sinava giripte istedigi meslek olmayan ve onundeki 30 sene boyunca istemedigi seyi yapcagina 1-2 sene daha denemeyi tercih etmek mi daha onemli yoksa ilerideki tum sosyal yasantisini etkilecek bir karar verirken aceleci davranip kurek mahkumu gibi senelerce mutsuz olmak mi
Mesaj tarihi:
Çokakıllıadam sakin ol merak etme. bir sınavdır olur öyle şeyler. moral(!) vermek gibi olmasın ama öss yaklaştığında bile böyle şeyler yaşayabilirsin çok fazla önemseme, ama niçin düştüğüne de bak mutlaka. nisanda 15 puan filan düşmüştüm bir denemede, mayıstada 10 puan kadar. nasıl panik olduğumu hatırlıyorum ama sonraki denemelerde çıkıyor toplanırsan. yine bitmez tükenmez ÖSS anılarımdam örnek vererek konuyu berbat ettikten sonra sana başarılar diliyorum
Mesaj tarihi:
denemeyi salla son denemem 207 felan össde 250li bişiler yaptım kafanda bitir olayı.Ha çalışmamazlıkta yapma tabi ama zaten çok yüksek bir yeri hedeflemiyorsan 2. dönemden önce adam gibi çalışılmıyor açıkçası ben çalışamadım mesela 1. dönem nerdeyse yatmışım şimdi düşünüyorumda.ben paralıya girdim 320 puanla sen kas burslu gir mesela :)
Mesaj tarihi:
Ben de 190-210 arası oynuyordum dersane denemelerimde, hocalar uyuz uyuz konuşuyordu, ÖSS günü geldi çaktık 260'ı hocaların suratına tokat gibi. O gazla bi tanesi askere bile gitmişti. Bak 3 sene geçti ÖSS'ye gireli hala dün gibi hatırlarım o günkü zaferimi hey gidi.
Mesaj tarihi:
He he . :D

Valla ufak bir tavsiye olabilir, su donemlerde, eger oss'yi kazanamazsam için de bir şeyler yapmak yararlidir.

Ki benim yapmam, hayatimda resmen 180 derecelik bir dönüş'ü, tamamen farkli yaşamayi ve gelişimimin ise 2 belki 3 katina cikmasini sağlamişti.

Ben Lise-3'de avrupa'daki üniversitelerin internet sitelerindeki yabanci ogrenci alimi hedesi'nin formlarini felan doldurmustum, ona yolla buna yolla, tabi siz cemberi genişletip, amerika'yi felan ne bilim diger ulkeleri de katabilirsiniz.

Sonuç : Oss'yi kazanamadim, yani dogrusu, bir odtü'yü bir boğaziçi'ni kazanamadim, dandik yerler denk geliyordu. Şans o kadar enterasan bir şeyki, Belçika'daki üniversiteye kabul goruldum, her şey değişti. Okuyoruz.. işte..

Şimdilerde bakiyorum okudugum okula, herhangi bir sinavla girmedim, - tabi oss belgesinde kazandiniz yazmasi lazim, yabanci dil egitimi almiş olmaniz lazim bir anadolu lisesinden mezun olmak gibi - okulun adi Katholieke Universiteit van Leuven ( KULeuven ) ve dunya çapinda taninmişligi, bir çok imkani ve ogrencisine verdigi degeri felan.. İyi ki boyle yapmişim zamaninda diyebiliyorum, bir zaman sonra birakip donseniz bile, ne bilim dayanamasaniz, başarisiz olsaniz, herşey ters gitse bile, donup diyebilirim ki; Hayatimin en guzel tecrubesiydi..

Herşey bir yana, ne zaman aliyonuz formlarinizi :D
NE zaman giriyonuz sinava ? Muhtemelen gene bir haziran gunudur herhalde, bir de nerede gireceginiz felan ne zaman belli oluyor, bu da cok onemli.. Dershanelerinizde ortalamaliriniz ne alemde ? Sayisalcilar sozel'e sozelciler sayisal'a yeterince agirliginizi veriyor musunuz ? Ornegin ne bilem, hani bir denemede coğrafya sorularini, ya da kimya sorularini cozuyor musunuz ? ?
Mesaj tarihi:
Çok teşekkürler moral için. Şimdi anneme Celal Aydının deneme sınavlarından aldırıcam hergün bir tane çözmeyi düşünüyorum. Birde interneti azaltıcam biraz. Başarıcam inanıyorum(:
Birde arkadaşlar birşey sorucam 2. bölümden Matematik yapmasam olur mu eheh (:
  • Yeni Oluştur...