bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 gördüüm kadarıyla konusu açılmamış.. nette rastladım.. http://www.youtube.com/watch?v=IMXGiI4LVyc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 iyi demedim ki :P hep en iyiyi koyacaksak bu forum neden birbiriyle kavga ediyor ki tartışıyor ki forumun mantıgı nedir ki :) koyacaz bişiyi.. eleştiriecez ortaya malzemeyi atar kaçarım ben :) soykırımmı yaptık.. yaptıysak yaptııık.. ahhh ulaannn. ama şimdi diom.. bence gzl :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bence güzel olmuş ama o yaptıysak yaptık kısmı hoş olmamiş adama demezlermi bi türk grup bole dior diye.ama şarkı hoş olmuş onunn dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 haklısın daha ayrıntılı eleştirmeliyim. bi kere madem ki çok karşısınız soad'a (ki bu anti-soad muhabbetine de acaip kıl oluyorum ayrı konu...) adamların bestelediği melodi üstünden şarkı yazmayın.madem çok duyarlısınız önemsiyorsunuz bu mevzuyu iki dakka kafa patlatın da beste yapın. ayrıca klibin başındaki yazılara hakikaten güldüm. lağyır senin anandır şeklinde...olmamış.teknik olarak da iyi değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bu basligin gelecegini bol bol kurt ve hilal imgeli goruyorum, "yapmayin" diyerek daha tartisma cikmadan preemptive uyariyorum sarki/video icinse; neresinden tutsan elinde kaliyor, o kadar rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 anti-anti-soad 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ahhah iğrenç ama, fuck you soad diye girişi kopardı direk sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 If you haven't been "TREACHERY" We all were "BROS" sözleriyle beni benden aldı. Ayrıca doggy oyunbozansın :/ Hellhound said: bu basligin gelecegini bol bol kurt ve hilal imgeli goruyorum, "yapmayin" diyerek daha tartisma cikmadan preemptive uyariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 dandik işler yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Başka bir rezil youtube videosu olmaktan öteye gidememiş. Çok karizma protesto metalciyiz tribi yerine "Mademki Türksün sisteme göster ürksün" gibi mizahi kısımlar üzerinde çalışılsaymış bir yere varabilirmiş. Youtube'da 5 yıldız verdim o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Grubun adı p.i.p.i yada ç.ü.k. olsaymış şarkı biraz anlam kazanabilirmiş! Saçma ve berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Herkes bakin ne kadar reziliz diyemi kurulmus nedir..(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ÇOK Kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 benim çok hosuma gitti, super makara yapmiş elemanlar. Herşeyi ciddiye almak yerine keyfine varin, beni guldurduler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar