CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bizde arabayı park a çekmiştik içiyoduk içinde. Geldiler polisler içki var mı dedi. Yok dedik. Kuru kuru çerez yenir mi içsenize dedi adamalar ya :D Başka seferde aynı yerde geldiler. İçki var mı. Var dedik. Nerde oturuyosunuz dedi. Yandaki sitede abey dedik. Hmm tamam atın onları dedi. Ehe eyvallah dedik bizde :P pol:Başka seferde yine aynı yerde alkol var mı? Biz: Var. pol: Tamam gürültü yapmayn Biz: ???? 0.= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Tamamen gerçektir. İlla fantazi yapcam,abazanım diye tutturan ve neticesinde hayat kadınıyla arkadaşın arabada basılan arkadaşıma polis derki; Polis: napıyodunuz lan arabada? Basılan Arkadaş: abi valla ben bişey kem küm öehü Geriden izlerken,gelen polislerin üstüne ben ve arabanın sahibi arkadaş gülme krizinde topuk. Bi 100 metre sonra araba sahibi arkadaş: lan araba benim?! *Kös kös dönerler* -P: vaaay gelin bakalım nerde okuyonuz siz? -Basılan mağdur arkadaş: hemen şurda abi konservatuvarda -P: abi yok lan memur bey var,vaay demek konservatuvarda.yapamıyonuzmu lan sizin okuldan da böyle karılarla arabada basılıyonuz?Sizin okul bar gibi ortam? -Hayat Kadını(arabanın içinden): Karı anandır lan senin oç hakan -Mağdur Arkadaş: yok abi yapamıyom :( -P: nasıl yapamıyon lan,sizin okulda dötünün kılları ağarmış hocalar çıtır çıtır hatunlarla takılıyo sizde bişey yapamıyonuz yani,sizde yapamıyonuzmu lan? -Artiz bi edayla biz: biz yapıyoz abi,arkadaşın arabası yoktu oyüzden arabayı şeettik. Polis biraz daha yorar,sıkıcı olmaya başlar,netekim acıyaraktan "xtirin gidin lan burdan" diye topluca kovar bizi.Hayat kadını "beni evime bırakın" diye tutturur.Arabaya topluca binilir netekim; Mağdur arkadaş: bişeyde yapamadık bari paramı geri ver HK: "hahahah ne parası" MA: ya 30 lira verdim ya,daha bişey olmadan basıldık,10 lirasını geri ver bari. Biz: WTF ??! HK: "hahahah sağda ineyim cicim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 böyle basit bi diyalogda mendebur bir polisi çaçaronlukla ezemediysen yazıklar olsun =(.dilsel zekan kötü demektir ağzın laf yapmıyormuş =) (hemen eleştiri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Kavgada affetmiyorlar mı? O kavga dediğin liseli kavgasıdır benim gördüğüm tüm büyük kavgalarda polis "spectator" takılıyor :P - Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 options. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 CaNNi said: Tehlikeli adamım diyosun yani. Çok tehlikeliyim hapisten yeni çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 göt etcem ayar vercem diye kasmayın polis bu.. adamın elinde yetki var diye kötüye kullanır yetkisini pahalıya ödersin. sevindim yani senin orda göt etcem diye başka laflar etmemene. 2-3 yıl önce mecidiyeköyde kız arkadaşımla yürüyordum polis arabasından sanki sokak serserisi şahinin içinden laf atar gibi kafayı çıkarıp saçma şeyler söylemişti bir polis. görseniz polis değil gerçekten sokak serserisi dersiniz benim de o anda refleks gibi '' sittir lan'' yapasım geldi kendimi kontrol edemeden. neyse polis arabası durdu ilerde bana gel buraya falan yaptılar ben oralı bile olmadım yoluma devam ettim kız arkadaşımla. şimdi düşünüyorum da allah kurtarmış o araba durup arkamdan koşsa bir temiz sopa atsa üstüne de hapse atsa elinden gelen bütün şerefsizliği yapsa kızgınlığını alana kadar kesinlikle kurtaramazdım kendimi. diyorum ya şükürler olsun verilmiş sadakam varmış. sittirip gitti orda kendi işine. polis alımı artalı şerefsiz doldu o meslekte, böyle serseri gibi hareketler, saçma sapan laf sokma kaygısı güdenler, parkta oturanın göğsüne tekme atıp öldürenler. bilmiyorum nasıl kurtulur ülke bu şerefsiz polislerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 turkiyede ortam madmax tadında.baska turlu basedemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Razien said: Beni de az önce çevirdiler.Ara sokağın birinde çevirmişler bir arabayı yolun ortasında geçemiyoruz biraz tip tip bakıştık sonra başka sokağa girdim bir baktım peşimden geliyorlar sirenleri yaktılar falan çektik kenara .Arabada ruhsat yok ehliyet yok + kurusıkı var torpidoda neyse bir kimlik sorup bıraktılar sakın yanlış anlama ama o resimlerdeki sensen atıyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 O foto bir hataydı asla yaşanmamalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ayar feci olmuş. Geçmiş olsun yakında taburcu olursun inşallaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Razien said: Beni de az önce çevirdiler.Ara sokağın birinde çevirmişler bir arabayı yolun ortasında geçemiyoruz biraz tip tip bakıştık sonra başka sokağa girdim bir baktım peşimden geliyorlar sirenleri yaktılar falan çektik kenara .Arabada ruhsat yok ehliyet yok + kurusıkı var torpidoda neyse bir kimlik sorup bıraktılar ya başından geçen bi olayı anlatmışın da torpidoda +kurusıkı varsa var napak yani (:D ha yazmışın bari +kaç onu da yazsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 eğitimli polis olan var, bi de bi fırsattan istifade polis olan var rütbe fln kazanamayacak olan. onlara denk gelirsen boku yiyosun. adamda normal eğitim yok yol yordam bilmiyo, meslek eğitimi de memur olacak kadar, halkla ilişkiler bilgisi fln sıfır. diğer taraftan geçim sıkıntısı boku püsürü heriflerin gözü dönmüş oluyo dalıyo. geyik polis iyidir ama.lisede okurken bigün bi polis çevirdi okuyonuz mu gençler diye. evet abi dedim. nerde dedi. atatürk lisesi dedim sıhhıyedeki. ben de ordan mezunum lan, nedim vardı bi müdür dövüyo mu lan hala bizi çok pis döverdi dedi. aynen devam ediyo dedim. ehehe haydin gidin dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Spacecake said: BEN: NE GİBİ ? ( suratımda pis bir gülümseme ve göt etti havası ile) hayır ne diye polisi göt etme takıntısı var onu merak ettim. araba var felan diyorsunuz da, 13 yaşındaki çocuk bile yapmaz böyle birşey. ayıp. (kınayan teyzeler gibi okunacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar