Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 o diil de onca badge i naısl biriktiriosunuz ben ona takıldım :D bu arada gz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bir karazan 14-16 badge, bir ZA 14 badge, Haftada 40 küsür bagde sadece burdan geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 o diilde arkadaki warriorun nicki süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 FreEmoon said: bir karazan 14-16 badge, bir ZA 14 badge, Haftada 40 küsür bagde sadece burdan geliyor zaten. aslında evet de za farmlayamıyoruz daha biz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 hafta değil 3 gün . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mulgorede onlardan bir rare vardı.Ne kadar heveslenmiştim hunterımla tameliycem diye.Bence hunterada warlocka da yüksek bir amaç verilmeli mesela bu spirit wolf gibi warlocklarda infernoyu ölene kadar enslave edebilmeli skull of guldan tarzı bir itemle veya haste enslave süresini de arttırmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Badge i geçtim o sorun değil her türlü halledilir de, ilk yapmış olsam süper olurdu şimdi özendi diyecekler. Acaba alıp çaktırmadan mı büyütsem sonra ilerde çıkarırım piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 @Aluriel Muhahaha, yap valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 shaman tame ettim diye dolaşırım ortada ne güzel :D ama gerçektende çılgınlık spirit wolf tame olayı, en azından casual gamer olan biri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 magtheridonda gördüm four kings in hunterlarından biri almıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ben dayanamadım tameledim. alonsus horde tarafındayım. server first sanırım. bloodlust ve drums of battle kullandım sadece haste olarak. drums of battlesız biraz zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 pete levle katirmanin en guzel metodu zaten farm yapcak bi arkadasian grup atmak sen followda birak mage warrior felan neyse char o kesiyo zaten arada petde dmg alir adaminda bi zarari olma zaten xp alamayacagindan lootunu alir oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 su an heroic mech yapıyorum, 2. bossdayız 33 level oldu zaten pet ahah. patchden sonra daha da kolaylaşacak, ama BM olmadığım için çok da önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Baalzebub said: ben dayanamadım tameledim. alonsus horde tarafındayım. server first sanırım. bloodlust ve drums of battle kullandım sadece haste olarak. drums of battlesız biraz zor oluyor. meta gem kullanmadan oluyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 o da var tabii. yazmayı unutmuşum. o gemin procu biraz daha uzun olsa daha sorunsuz kolayca tamelenir aslında. zamanlamayı iyi ayarlamak gerekiyor gerçekten. nah bu da resmi: isim arıyorum şimdi. server1st diyen oldu, tamedshaman koy diyen oldu daha yaratıcı fikirler bekliyorum. ^^ not: ne sorunlu resim ekleme sistemi varmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 said: While this feature of the Grimtotem Spirit Guide wasn't exactly intended, it was agreed by the development team that this is a fun use of in-game mechanics, and we therefore have no plans to address this issue - it will still be possible in future for everyone who wishes to tame this NPC to do so. :) http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=1782078645&postId=18049985401&sid=1#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Tebrikler Baalzebub, çok güzel bir pet. Güle güle büyüt :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 peki bu npc tam olarak nerde arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 1. sayfadaki SS'teki MEMATI'ye dikkat lütfen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 i r in ur dimension, taimign ur gohst wolvez olsun yani irinurdimensiontaimignurgohstwolvez böyle isim bulabilse de söylemez kimse, kendine saklar, kıyak geçtim sana fd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 grelynx said: peki bu npc tam olarak nerde arkadaslar? Dustallow marsh'ın kuzeyinde. kalimdor'a tam olarak bakarsan crossroads'ın tam sağında kalıyor, o doğrultuda. taurenlerin olduğu bir kamp var, orada barakaların içinde duran npc'ler summonluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 GG, untameble atrık. Pişman değilim almadığıma ama. Zaten 3 stable spot var ve hepsi dolu. ravager pve için, scorpid arena için, son spot ta mor flamingo benzeri kuş için kullanıyorum hiçbirini de bırakamam :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ghost saberin yerini hiçbi pet tutmuyor salak bg bugunda despawn oldu canım cicim petim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 hadi be :( untameable hüfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ya iş değil bu adamların yaptığı valla. ne akla hizmet kaldırırsın ki? sanki inanılmaz bir üstünlük sağlıyomuş gibi, bi de önceden kaldırmıycaz kesinlikle diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar