Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parkta bira içene ölüm vuruşu

pwnbot

Öne çıkan mesajlar

şimdi adam kavga çıkardıysa polis naapsın mesela? dursun adam parçalasın mı polisi? bi tane vurmuştur işte adamın da kalbi durmuştur. tesadüfi bişey aslında bu yani polis "dur lan bana vurdu bunu öldüreyim bi tekmede" mi diyecek yoksa polis kung fu falan biliyor da bi tekmeyle adam öldürebiliyor? polise yıkmamak lazım, ha polisleri de zerre sevmem orası ayrı ama bu bence çok saçma bişey yani. polisi açığa almaları lazım almazlarsa suratlarına tüküreyim ayrıca da.
Sosyal ağlarda paylaş

yani oyle normal kabulleniyorsunuzki polisin vatandasa vurmasini

"normal" oldu

hayir normal degil
polis dedigin insanlara ucan tekmeler atmaz karsisindaki ona saldirsa bile etkisiz hale getirir kolunu bacagini kavrar
hadi iki tane vurur ama ucan tekme ne ya
adam nasil o kadar hassas bir bolgeye vurur

egitimi verilmiyormu bunlara diycem cevabini bildigim bir soru oldugundan gecersiz olucak
polis teroru var bu ulkede
cok kral super polislerde var ancak egitimsiz kendine hakim olamiyan tayfa cogunlukta

ya adam televizyona cikip travestileri hortumla dovdugunu kabul ediyor hortum suleyman diyip bagirina absiyor millet
polisin davranislari konusunda adimiz cikmis buda ilk degilki yani
manisali genclerin olayi bugunde yazilip ciziliyor
cocuklar tren vagonuna yazi yazdiklari gerekcesiyle iskence goren cocuklar
bu ulkede iskenceyle suc kabul ettirmek gelenek oldu zaten kac tane masum atildi oyle iceri sonra bir pardon diyip saldilar

son 6 ay icinde cikan polis teroru olayalrina bakalim
said:

14 Ekim: Sertan Çelik, Taksim'de müziğin sesini kısmadı diye trafik polisince darp edildi. Tutuklandı.
7 Ekim: 19 yaşındaki Ferhat Gerçek, Yenibosna'da Yürüyüş dergisi satarken çıkan arbede sonrası polis kurşunuyla vuruldu. Felç oldu.
18 Eylül: Polonyalı Dariusz Witek, Yabancılar Şubesi misafirhanesinde intihar etti. Kimse görmedi.
20 Ağustos: Nijeryalı Festus Okey, Taksim Polis Merkezi'nde polis tarafından vurularak öldürüldü.
10 Ağustos: Taksim Polis Merkezi'de dövülüp yola atılan Mehmet Nezir Çirik'in dalağı alındı.
29 Temmuz: Avukat Muammer Öz, Moda'da kimlik soran polisle tartışınca dövüldü; burnu kırıldı.
26 Temmuz: Gazeteci Serkan Tekpetek, zorla sokulduğu polis aracında dövüldü, araçtan atıldı.
17 Haziran: Hırsızlık iddiasıyla gözaltına alınan 24 yaşındaki Mustafa Kükçe, üç karakol gezdirildikten sonra Ümraniye E Tipi Cezaevi'nde öldü.
8 Haziran: Taksim Polis Merkezi'nde dövülen Sezai Yakar'ın burnu ve eli kırıldı.
5 Haziran: Transseksüel Esmeray, Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü önünde bekleyen iki polisçe "Geçmek yasak" diye dövüldü.
Sosyal ağlarda paylaş

viktor burası amerika diil canım benim öyle kol kıvırmalar etkisiz hale getirmeler falan olsun. polisin kendini tutması gerekir de ada saldırdıktan sonra adam ne yapsın senin başına geldiğini düşünsene bi?

yazdığın şeylere katılıyorum ayrıca polis terörü var bu ülkede gerçek anlamda. her yerde de var ama bu. tabi insan hayatının önemli olmadığı ülkelerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
yani oyle normal kabulleniyorsunuzki polisin vatandasa vurmasini

"normal" oldu

hayir normal degil
polis dedigin insanlara ucan tekmeler atmaz karsisindaki ona saldirsa bile etkisiz hale getirir kolunu bacagini kavrar
hadi iki tane vurur ama ucan tekme ne ya
adam nasil o kadar hassas bir bolgeye vurur

egitimi verilmiyormu bunlara diycem cevabini bildigim bir soru oldugundan gecersiz olucak
polis teroru var bu ulkede
cok kral super polislerde var ancak egitimsiz kendine hakim olamiyan tayfa cogunlukta

ya adam televizyona cikip travestileri hortumla dovdugunu kabul ediyor hortum suleyman diyip bagirina absiyor millet
polisin davranislari konusunda adimiz cikmis buda ilk degilki yani
manisali genclerin olayi bugunde yazilip ciziliyor
cocuklar tren vagonuna yazi yazdiklari gerekcesiyle iskence goren cocuklar
bu ulkede iskenceyle suc kabul ettirmek gelenek oldu zaten kac tane masum atildi oyle iceri sonra bir pardon diyip saldilar

Mumu said:
viktor burası amerika diil canım benim öyle kol kıvırmalar etkisiz hale getirmeler falan olsun. polisin kendini tutması gerekir de ada saldırdıktan sonra adam ne yapsın senin başına geldiğini düşünsene bi?

yazdığın şeylere katılıyorum ayrıca polis terörü var bu ülkede gerçek anlamda. her yerde de var ama bu. tabi insan hayatının önemli olmadığı ülkelerde.

burası amerika değil türkiye deyip de kabullenmek mi bizim yapmamız gereken olanları efenim. evet burası türkiye, evet burası insan hayatına değer verilmeyen bir ülke, e peki o zaman burda böyle işimize gelirse. olur mu böyle mantık. olması gerekeni söylüyor adam(Viktor) ve gayet de haklı.
Sosyal ağlarda paylaş

2 yanlış bir doğru yapmaz.
okuyoruz işte gazetelerde mahalle halkı zaten muzdaripmiş "hıy" dan.daha savunalacak birşey görmüyorumççavcıalrda oturan cok arkadaşım var,bende yakın bryerde otruyorum,bunun muhabbetini yaptık oaly sonrasında,4-5 arkadasımda kötü tecrübeler geçirmiş" hıy " ile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...