Mike Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Taksimdeki polisin sivilleri tokatlama videoları vardı eylemler sırasında. Aşırı ruh hastaları var aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Lan adam ölmüş daha ne tarafından bahsediosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Diablo said: parkta içme olayını bir çok insan yapmıştır veya hala yapıyordur.o zaman hepimiz ölelim Ağzınla içmek var, g.tünle içmek var. Haberlerde yazanların dogru oldugunu farzedersek bu arkadaslar g.tleriyle içiyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Yav iyi de adamlar içiyor diye polisler tarafından ölüm cezasına çarptırılmaları mı gerekiyor? Habere bir saattir şaşırmaya zorluyorum kendimi, ama nedense şaşıramıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 adli tıp raporu alkol yok demiş siz hala köşede içen mahalle gençleri diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 şimdi adam kavga çıkardıysa polis naapsın mesela? dursun adam parçalasın mı polisi? bi tane vurmuştur işte adamın da kalbi durmuştur. tesadüfi bişey aslında bu yani polis "dur lan bana vurdu bunu öldüreyim bi tekmede" mi diyecek yoksa polis kung fu falan biliyor da bi tekmeyle adam öldürebiliyor? polise yıkmamak lazım, ha polisleri de zerre sevmem orası ayrı ama bu bence çok saçma bişey yani. polisi açığa almaları lazım almazlarsa suratlarına tüküreyim ayrıca da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ironiden anlamayan nesle aşina değilim. şeyim hıyar diyene bir avuç tuzla koşan zihniyete de sıcak bakmıyorum. herkese akıllı günler diliyorum. böyle olaylar olmasa keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yani oyle normal kabulleniyorsunuzki polisin vatandasa vurmasini "normal" oldu hayir normal degil polis dedigin insanlara ucan tekmeler atmaz karsisindaki ona saldirsa bile etkisiz hale getirir kolunu bacagini kavrar hadi iki tane vurur ama ucan tekme ne ya adam nasil o kadar hassas bir bolgeye vurur egitimi verilmiyormu bunlara diycem cevabini bildigim bir soru oldugundan gecersiz olucak polis teroru var bu ulkede cok kral super polislerde var ancak egitimsiz kendine hakim olamiyan tayfa cogunlukta ya adam televizyona cikip travestileri hortumla dovdugunu kabul ediyor hortum suleyman diyip bagirina absiyor millet polisin davranislari konusunda adimiz cikmis buda ilk degilki yani manisali genclerin olayi bugunde yazilip ciziliyor cocuklar tren vagonuna yazi yazdiklari gerekcesiyle iskence goren cocuklar bu ulkede iskenceyle suc kabul ettirmek gelenek oldu zaten kac tane masum atildi oyle iceri sonra bir pardon diyip saldilar son 6 ay icinde cikan polis teroru olayalrina bakalim said: 14 Ekim: Sertan Çelik, Taksim'de müziğin sesini kısmadı diye trafik polisince darp edildi. Tutuklandı. 7 Ekim: 19 yaşındaki Ferhat Gerçek, Yenibosna'da Yürüyüş dergisi satarken çıkan arbede sonrası polis kurşunuyla vuruldu. Felç oldu. 18 Eylül: Polonyalı Dariusz Witek, Yabancılar Şubesi misafirhanesinde intihar etti. Kimse görmedi. 20 Ağustos: Nijeryalı Festus Okey, Taksim Polis Merkezi'nde polis tarafından vurularak öldürüldü. 10 Ağustos: Taksim Polis Merkezi'de dövülüp yola atılan Mehmet Nezir Çirik'in dalağı alındı. 29 Temmuz: Avukat Muammer Öz, Moda'da kimlik soran polisle tartışınca dövüldü; burnu kırıldı. 26 Temmuz: Gazeteci Serkan Tekpetek, zorla sokulduğu polis aracında dövüldü, araçtan atıldı. 17 Haziran: Hırsızlık iddiasıyla gözaltına alınan 24 yaşındaki Mustafa Kükçe, üç karakol gezdirildikten sonra Ümraniye E Tipi Cezaevi'nde öldü. 8 Haziran: Taksim Polis Merkezi'nde dövülen Sezai Yakar'ın burnu ve eli kırıldı. 5 Haziran: Transseksüel Esmeray, Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü önünde bekleyen iki polisçe "Geçmek yasak" diye dövüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 kesin bi yere alip iskence etmis sonra da ortpas icin bi tekme de oldu falan demislerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 viktor burası amerika diil canım benim öyle kol kıvırmalar etkisiz hale getirmeler falan olsun. polisin kendini tutması gerekir de ada saldırdıktan sonra adam ne yapsın senin başına geldiğini düşünsene bi? yazdığın şeylere katılıyorum ayrıca polis terörü var bu ülkede gerçek anlamda. her yerde de var ama bu. tabi insan hayatının önemli olmadığı ülkelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bu ulkede kuskusuz bir gercek var ki o da halkin buyuk bir kisminin polise duydugu ofke ve guvensizlik, bunun nedeni de o kadar aciktir ki :) devlet denen oligarsinin halki susturmak ve ezmek icin polisin sopasini kullanmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 dünyanın heryerinde olan olaylar. abd de polis zenciyi kameralar önünde infaz etti diye 2 hafta isyan çıkmıştı orda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 o değil de dün iyi polis gördüm :) adamlar biz yolun ortasında yatarken geldiler bizi inciraltından üçyola getirdiler sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ayrıca nasıl bir tekme o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Polislere psikolojik destek verilmesi lazım, eğitimlerinin revize edilmesi lazım, bir sürü şey lazım aslında. Böyle olaylar daha önce de oldu, sonrasında da olacak. Allah rahmet eylesin ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 eski gobekli ve asabi polisler pek kalmadı ortalıkta yenileri kapı gibi buyuk ihtimalle bu tek tekmeyle critic alanda yenilerinden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 o polise hiç bişey olmaz. ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 şimdi polisliğe devam edecek değil mi o eleman. aga yok böyle ülke ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ya sivil polis kimlik sormuş, bunlar da diklenmişer polisle kavgaya tutuşmuşlar... poliste öldürmek için tekme atmamıştır ki. Adam kafasını betona çarpmıştır, beyin kanamasından ölmüştür bilmiyoruz daha. ben polisin haksız olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 potansiyal suc konusuna gelince, arrest black babies before they become criminals diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 botcuğum laf yiyecek gene fakat ben seviyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Viktor said: yani oyle normal kabulleniyorsunuzki polisin vatandasa vurmasini "normal" oldu hayir normal degil polis dedigin insanlara ucan tekmeler atmaz karsisindaki ona saldirsa bile etkisiz hale getirir kolunu bacagini kavrar hadi iki tane vurur ama ucan tekme ne ya adam nasil o kadar hassas bir bolgeye vurur egitimi verilmiyormu bunlara diycem cevabini bildigim bir soru oldugundan gecersiz olucak polis teroru var bu ulkede cok kral super polislerde var ancak egitimsiz kendine hakim olamiyan tayfa cogunlukta ya adam televizyona cikip travestileri hortumla dovdugunu kabul ediyor hortum suleyman diyip bagirina absiyor millet polisin davranislari konusunda adimiz cikmis buda ilk degilki yani manisali genclerin olayi bugunde yazilip ciziliyor cocuklar tren vagonuna yazi yazdiklari gerekcesiyle iskence goren cocuklar bu ulkede iskenceyle suc kabul ettirmek gelenek oldu zaten kac tane masum atildi oyle iceri sonra bir pardon diyip saldilar Mumu said: viktor burası amerika diil canım benim öyle kol kıvırmalar etkisiz hale getirmeler falan olsun. polisin kendini tutması gerekir de ada saldırdıktan sonra adam ne yapsın senin başına geldiğini düşünsene bi? yazdığın şeylere katılıyorum ayrıca polis terörü var bu ülkede gerçek anlamda. her yerde de var ama bu. tabi insan hayatının önemli olmadığı ülkelerde. burası amerika değil türkiye deyip de kabullenmek mi bizim yapmamız gereken olanları efenim. evet burası türkiye, evet burası insan hayatına değer verilmeyen bir ülke, e peki o zaman burda böyle işimize gelirse. olur mu böyle mantık. olması gerekeni söylüyor adam(Viktor) ve gayet de haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 pwnbot said: hanginiz olmeyecek ki? evet veya hayir seklinde cevaplayin lutfen. ne kadar bo$ bi adamsin ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 lol, filmleri izleyip de konusuyosunuz ya... ABD'ye gelin, polise sen kimsin diyin. Demeden once helallesin yanniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 2 yanlış bir doğru yapmaz. okuyoruz işte gazetelerde mahalle halkı zaten muzdaripmiş "hıy" dan.daha savunalacak birşey görmüyorumççavcıalrda oturan cok arkadaşım var,bende yakın bryerde otruyorum,bunun muhabbetini yaptık oaly sonrasında,4-5 arkadasımda kötü tecrübeler geçirmiş" hıy " ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar