Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parkta bira içene ölüm vuruşu

pwnbot

Öne çıkan mesajlar

şaka bi yana afedersiniz ama parkta bira içen adama vurabilen bir polisin hangi kafa yapısında olucağını burda ki herkez farkında ama kuralalr nedeniyle dile getirmek artık ynalış.

Bu durumda bile bu konuda bile bunu dile getirmek sorun çıakrtırmı bilemiyorum fakat alkol günah, fatalty çekelim tarzı düşünce sux
Sosyal ağlarda paylaş

ek yapıyorum,

iş yerim avcılarda ve açıkçası buranın polisine pek de güvenemiyorum

kendisi ters yola giripte, niye tersten gidiyorsun diye laf söyleyen minibüsçüye meydan dayağı atmaya kalkan sivil polis gördüm
parası çalınmış arkadaşıma , şimdi herkes üniversitedeki (istanbul üni-avcılar kampusu) ögrencilerin icabına bakıyor yarın gel die başından savan amirleri ile her geçen gün efsane olmaya doğru yollanıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

ucu alınamayan şehirsel kasabalaşmanın düzeltilebilmesi, polisin yetkilerinin artırılması maksadıyla polis vazife ve salahiyet kanununda yapılan değişikliğin polisleri kasabanın şerifine çevirdiğinin kanıtı bir olay bu. kaldı ki hiçbir medeni ülkede vatandaş kusurlu olsa dahi polis tarafından tartaklanmayı dahi haketmezken bir tekme sonucu hayatını yitirmesi akıl almaz derecede şaşırtıcı. polisin yetkilerini arttırmak isterken dürtülerini azaltmanın becerilememesi sonucu bu tarz olaylarla gelecekte de karşılaşılması mümkün bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...