zydar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 şaka bi yana afedersiniz ama parkta bira içen adama vurabilen bir polisin hangi kafa yapısında olucağını burda ki herkez farkında ama kuralalr nedeniyle dile getirmek artık ynalış. Bu durumda bile bu konuda bile bunu dile getirmek sorun çıakrtırmı bilemiyorum fakat alkol günah, fatalty çekelim tarzı düşünce sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 polise vatandaşı tek vuruşta allah katına gönderme eğitimimi veriyorlar? cezası ne ise alır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ek yapıyorum, iş yerim avcılarda ve açıkçası buranın polisine pek de güvenemiyorum kendisi ters yola giripte, niye tersten gidiyorsun diye laf söyleyen minibüsçüye meydan dayağı atmaya kalkan sivil polis gördüm parası çalınmış arkadaşıma , şimdi herkes üniversitedeki (istanbul üni-avcılar kampusu) ögrencilerin icabına bakıyor yarın gel die başından savan amirleri ile her geçen gün efsane olmaya doğru yollanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ucu alınamayan şehirsel kasabalaşmanın düzeltilebilmesi, polisin yetkilerinin artırılması maksadıyla polis vazife ve salahiyet kanununda yapılan değişikliğin polisleri kasabanın şerifine çevirdiğinin kanıtı bir olay bu. kaldı ki hiçbir medeni ülkede vatandaş kusurlu olsa dahi polis tarafından tartaklanmayı dahi haketmezken bir tekme sonucu hayatını yitirmesi akıl almaz derecede şaşırtıcı. polisin yetkilerini arttırmak isterken dürtülerini azaltmanın becerilememesi sonucu bu tarz olaylarla gelecekte de karşılaşılması mümkün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 tekmeyi atan polis tutuklandı diyenlerde var ama radikalin internet sitesinde serbest bırakıldığı ve zine çıktığı söyleniyor. ve evet avcıların polisi ,özelliklede sivilleri çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 DoGMeaT said: tekmeyi atan polis tutuklandı diyenlerde var ama radikalin internet sitesinde serbest bırakıldığı ve izne çıktığı söyleniyor. ve evet avcıların polisi ,özelliklede sivilleri çok acayip. ne olacağıdı. Yok bide men etselerdi lol. Turkish Style ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Polislerimiz kafatasçı ülkücü ve dincilerden oluştuğu için böyle haberler normal.. Bu haberi gereksiz buluyorum -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bence bu pwnbot amcam okumamış bile mesajı tez elden madalya için post atmakta en kolay naapılır c/p haber!!11 TANIKLAR OLAYI ANLATIYOR.. VİDEO İÇİN TIKLAYIN nedir ya yuh.. ayrıca polis öğrenci döver vatandaş öldürür sorun olmaz buna alışmadık mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 said: ayrıca polis öğrenci döver vatandaş öldürür sorun olmaz buna alışmadık mı hala? Ben asıl dövmedikleri zaman kıllanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Bence forum troll topicleri üzerine zaman kaybedip tartışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 pwnbot said: herkes hak ettigini buluyor. get.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Street Fighter'da boksor olan atiyodu boyle olum vurusu, hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 tekken.. Steve.. üstüne tanımam. o nasıl eğilmektir. nasıl yumruklardır.. adamım benim herkezi döverim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 osmanlı tekmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 pwnbot said: herkes hak ettigini buluyor. İşte senin gibi gerzekler yüzünden insanlar ikiye bölünüyor. Neutralite diye birşey kalmadı. Sonra gerici deyince kızıyorsunuz. Taraflaştırmayın insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Penthesilea said: Street Fighter'da boksor olan atiyodu boyle olum vurusu, hey gidi BALDROG FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 e yeter? Şu forumda artık küfür etmeseniz? modamı oldu lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 heihachi tekmesidir o. "brutality" mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ben de istiyorum o tekmenin atılış tarzını. en ince ayrıntısına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Direk yolladığını okumadan post makinasına dönüşenler var. Ayrıca Daesu'ya hak vermeden edemedim. Daesu said: pwnbot said: herkes hak ettigini buluyor. tez geberde sende hak ettigini bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Xhunarion said: pwnbot said: herkes hak ettigini buluyor. İşte senin gibi gerzekler yüzünden insanlar ikiye bölünüyor. Neutralite diye birşey kalmadı. Sonra gerici deyince kızıyorsunuz. Taraflaştırmayın insanları.of : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ayar koktu buralar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 CaNNi said: pwnbot said: herkes hak ettigini buluyor. Yuh! OHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Xhunairon sana bu aletten lazım sanırım. İnsanlara gerzek demeden önce bir kez daha düşünmeni sağlar. Allah'a emanet ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 -cleglaw-: hiç birinize anlam veremiyorum herkes tanımadığı birileri için tez zamanda geberme yada hakketiğini bulmuş deyip ölümünü onaylayabilme becerisine(!?) sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar