ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Daha öncede söyledim, tekrardan söylüyorum. İnanç meseleri birşeyleri ispatlama amacı güdülerek tartışılmaz. Karşıdakini ve onun inancını anlamak için tartışılır. Çünkü ortalıkta ispatlanıcak birşey yok. İspatlıyabileceğin birşey yok ki zaten. Bütün kavga, gürültüde bu yüzden çıkıyor. Herkes de birşeyler ispatlama, yağ gibi yukarı çıkma çabası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 tam tersine gereğinden fazla hoşgörü gösteriliyor, normalde pekçok yabancı forumda yasakları herkesin bildiği öngörülür zira üye olurken okutulur kullanıcı anlaşması. çiğnediğin anda uyarısız banı yiyorsun. buradaysa kuralları tekrar tekrar çiğneyenler aynı pişkinlikle aynı şeyleri yazmaya devam edebiliyorlar hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Sam ben forum bağlamında konuşmamıştım dün cnbce de gördüysen mesela yine Family Guy'da İsa vardı, bizde olabilirmi? Olamaz. Sokaktada tartışamazsın forumda da hiçbir yerde de tartışamazsın din konusunu. Bikiniyle namaz kılınır mı gibi salak konular tartışılıyor bazı salak programlarda ama ciddi bir tartışma yapamazsın. Yoksa forum kuraları ayrı mesele burası sonuçta özel mülk kamu mülkü değil. Bu forumun sahipleri var istediklerini yaparla ben halka açık ortamları kast etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 e o ülkenin meselesi, gene bu forumda tarışabileceğimizi sanmıyorum aynı kural gereğiyle. sadece din değil, başka tabularımız da var ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Benim islamla alakam yoktur ombak ama gerçekten baydı artık. Sırf eğlenenler olsa ben yine okurdum. Sırf din konuşulsa buraya girmezdim. Ama biri ciddiyken, biri eğleniyor; biri eğleniyorken, diğeri fıttırıyor. Düzgün yürütmeyi beceremiyoruz bal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Arkadaşlar lütfen.. Seviyeli ya da degil Saygılı ya da degil Su aralar din ve siyaset temalı konular açmamaya ozen gösterin. Elbette fikir özgürlügü ve elbette adil bir tartısma ortamı sizler kadar biz de destekliyoruz. Şu donem diktatörlügü tavana cıkarıp da YASSAH GARDAŞIM demem icap ettiginden biraz anlayış bekliyorum. Sanırım bu aralar fırsat bulucam zaman ayırabilicem. Kuralları yazıp da duyurduktan sonra modları da halledip saglam bir temel üzerinde gidersek sorunlar hallolacaktır. Çok tartısmak isteyen özel mesaj ile ya da msn vb yolu ile derinlemesine bu konuları konusmak icin irtibata geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar