Bassist Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Evet arkadaşlar warhammer mı age of conanmı ikileminden çıkamadım bir türlü :) sanırım ikiside aynı anda çıkıcak mecburen birini tercih etmek gerek.Bir kaç sorum olucak siz betada oynayan arkadaşlara.Age of conanda kılıcı kendinin savurduğun,kalkanı korunmak için kendinin kaldırdığın gibi şeyler duydum.Eline ok gelince silahın düşücekmiş falan gibisinden.Bir arkadaşımın kuzeni betada oynuyormuş duyduğuma göre oynanabilirlik çok kötü demiş.Oynanabilirlik cidden kötümü? Birde benim düşüncem Türkiye bağlantısında biz 250-300 ms le oynarken adamlar avrupada 5-50 ms arası oynuyor.Biz kılıcı kendimiz savuracaksak kalkanı falan kendimiz çekeceksek yani karakterin bütün hareketleri bize bağlı ise 250-300 ms ile bu tip lagsız adamları kesebileceğimizi sanmıyorum.Bu tip oynanabilirlik 200 ms te bile bize işkence olmasın? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Betadaki arkadaşlar nda yüzünden biraz ketum davranıyorlar, ben cevaplayayım. Şimdi WAR ile AoC arasında bi 6 ay falan olacak. AoC büyük ihtimalle 25 martta çıkıyor, WAR en erken q4 2008. Kılıcı kısmen kendin savuruyorsun, bunun için 5 yön var q 1 2 3 e tuşlarını kullanıyorsun. Bunları belli sıralara dizip combo yapmak sanırım melee combatın kilit noktasını oluşturuyor. Block dodge vs. gibi skiller otomatik yapılıyor yani mount&blade gibi kalkan kaldırma olayı yok. Eline ok gelince kılıç düşmez ama rangerların disarm diye bir skilli olabilir mesela, hatta her sınıfın olabilir ama bir aksyon oyununun serbestliği yok combatlarda. Aldığınız talentlar, abilityler daha önemli haliyle. Baya bi eskiden herkes 300mste sabitlenecek diye okumuştum, ona şu anda ne düşünüyorlar bilmiyorum. Ama archery bile belli bir cone içindeki hedefleri vuruyor, fpsler gibi nokta atışı yapmak zorunda değilsin. Refleksler önemli evet, ama quake gibi bir twitch game olmayacak AoC. Bu arada oynanabilirlik konusunda bişey diyemiyorum tabi, izlediğim bazı vidyolarda millet gayet güzel oynarken bazılarında hiç bişey beceremiyorlar. Betadaki arkadaşlar cevap versin ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Bilgiler için teşekkürler.Oynanabilirlik benim için çok önemli açıkçası.Wow u yeni bıraktım hiç sevmiyorum fakat yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım wow daki oynanabilirlik ne daocta ne guild warsta ne diğer oyunlarda var.Tek ümidim şu wow un oynanabilirliğinden daha üstün bir oynanabilirlik yapılması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 guild wars ile wow u karşılaştırmak zaten abes.guild wars tamami ile pvp oyunudur.guilde dahil degilsen hiç bir zevk alamazsın.ama GWEN ile ne değişti bilmiyorum.tekrar dönesim yok.sonuç olarak guildwars ile wow yaklaşık aynı zamanda cıktı.2 side dört dörtlük oyunlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 q 1 2 3 tuşları w ile yürürken zor olmaz mı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Gwindonsurion düşündüğün şeye bak değiştirirsin nolucak (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Combatta fazla koşmamak lazım stamina çok çabuk bitebiliyor da gwindon sen hiç wow oynamadın mı? rftgvcz45678 bunların hepsini kullanıyosun yürürken heh. Ki Conanda da abilityler böyle bindlanarak kullanılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 guden said: Gwindonsurion düşündüğün şeye bak değiştirirsin nolucak (:D ben: owned haklısın =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 1 aoc kontrolleri alışılmış MMORPG lerden "birazcık" farklı, ögrenme evresinin kısalığı sizin yeteneginize bakıyor 2 evet ping sabitlenmesi olacak bu olay wow dada war, dikkat ederseniz 100-150ms nin altına indiğinizde castingler instant olmaya basliyor. sanırım 100ms yi "0" olarak baz almış durumda blizzard , rakamdan emin deilim 150 de olabilir age of conan 300 ü kendine baz almış, yani 300 ün altındaki herhangi bir rakam her zaman 0 a eşit olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 şu at üstünde combat olayını nasıl kotaracaklar acaba? rohanlılar gibi toplanıp 5-10 kişi moblara charge edebilecek mi? yada atlar wowdaki gibi ölümsüz mü olacak, yoksa at ölünce yerine yenisini mi almak zorunda kalacak insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 O kadar çok soru başlığı var ki karar veremedim hangisine yazıcağıma buraya yazıyım bari: friendly fire olucak mı? bir derece en azından örneğin magelerin aoe leri içim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Friendly fire olmayacak, aoe speller için de aynısı geçerli. Ama oyun faction sistemi yerine serbest/guildlar arası pvp sistemi kullanacağı için kimin dost kimin düşman olduğunu iyi seçmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Interface açısından Swg,Wow daki gibi macro yazmak için gelişmiş bir script dili varmı ( addon desteğide olabilir ) yoksa lotro gibi cok kısıtlayıcı bir iki komuttanmı ibaret macro sistemi. ( Herhalde iyi/kotu bir macro sistemi vardır diye tahmin ediyorum olmayan MMO pek görmedimde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Wow gibi addonlar olmayacak, arayüz modifiye edilebilir şekilde tasarlanıyormuş. Macro nerde kullanılır bi fikrim yok çünkü ne komboları ne de spellweavingi tek tuşla yapmaya izin vermeyeceğiz diyorlar. AoC'ın biraz da olayı bu, trinket+pom+pyro makrosu olmayacak mesela, herşeyi oyuncunun elle yapması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 sonunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 addon ve arayüz hakkında detaylı bilgi için : DevasaTurk e bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 sehir kurma ev kurma tarzı seyler olacak sanırım ? starwars galaxies deki gibimi olacak yoksa belli bolgelere belli duruma erisenler mi kuracak. sole nehir kenarına kulube atıp icine av esyalarını suslesek trophy lerde donatsak guzel olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 neyse gerek kalmadı ilk cıktıgında olmayakmıs ev kurma falan belki ilerki patch lerde olacakmıs : bende sevinmistim sole swg deki gibi ev kurup icini istedigimiz gibi dosemeyi oda ayrı bir zevkti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 benim de aklımda kalan bir soruyu sorayım hazır konusu açılmışken..friendly fire kapakı..peki oyun içinde gördüğüm herhangi bir player'a herhangi bir zone'da saldırmam mümkün mü? yoksa safe zonelar olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Serverına göre değişiyor. Oyundaki ilk 20 lvlda pvp yok, pve serverlarda sadece border kingdomsda pvp yapabiliyorsun. Pvp serverlarda istediğine istediğin yerde saldırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 dx 10 lu makina aldım sırf bu oyun icin tonla para harcadım hergun mailları kontrol ediyorum yok arkadaş beta inv gelmiyor. Topic in gidişatıyla alakalı deil ama yeni inv gelme ihtimali varmı yoksa open betayımı beklicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Var, open betaya kadar bi kaç parti daha tester alacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Oyun suanda bug dolu.Acele edip keyfini kacirmamani tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 benim keyfimi senin msg kaçırdı :) bug doluyu bize aç benim bug dolu demem için karakterin işlevini tam yerine getiremiyor olması lazım dokunduğum 3 npc den birinde sorun olmalı questler trigerlanmamalı moblar evadelemeli vs vs bu halde ise hadise kötü zira polish phase den uzak bukadar değilse toparlanır sonuçta beta ve 4 ay var release e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Thor senin mutsuz olacagin kadar kotu olmayabilir ama bu oyun icin dx10 makina toplamis birinde hayal kirikligi yaratir diye dusundum :) Marta kadar hazir olurmu ? %70 Kucuk bir ihtimal var birkez daha ertelenmesi icin.PvP , Crafting , mounts vs henuz oyunda yok. Birkac kez bolge degistirdikten sonra oyunu cok yavaslatan bir sorun var suanda uzerinde ugrastiklari , NPClerin cogunun yuzleri ayni , bazilarinin kafasi bile yok hehe , esya cesidi az , lvl 42 yim ben ve 100 civari yaptigim questten 7-8 tanesi calismiyor.Mob AI gelistirmeye ihtiyaci var. Benzeri baska sorunlar... Ama temel oyun mekanikleri yerinde ve calisiyor.Beni dusunduren simdi yilbasi tatilide geliyor herkes 1-2 hafta gidecek.Eger ocak ayinda iyi is cikarabilirlerse subat ortasina open betaya hazir olabilir diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar