Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En güzel 10 kampus

asinanyavuz

Öne çıkan mesajlar

yeditepenin ki dalan mimarisi, ne idugu belirsiz

sabanci teknojik yapacam ayagina icine etmis, fazlasiyla abarti

ama icinden resmen kalite akan gordugunde vurulucagin tek kampus bence koc unki. 300 sene sonra hangisi gercekten hala guzel duracak, kalitesini saklayacak derseniz koc un kampusu bence
Sosyal ağlarda paylaş

bekleyin 2-3 yıla en tepeye geliyor bilgi üniversitesi. Haliç'in neredeyse tamamını aldılar. 100/2 lik alanına kampüsü kurdular henüz. Bütün haliç Santralİstanbul mimarisinde olacak. bol çimen, bol ağaç, bol güzel kız. hatta şöyle bi projeden söz ediliyor, bostancıdan santralistanbul'a motor seferi olacakmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
büyük yalan. itü yok lan =(
bizim kampüs baya iyi ilk 10 a girer kesin. yok yok lan bi kere nedir yani.
nerd üz diye yoksa bizi sevmio musunuz? =((

abi İTÜ şu haliyle ilk 10'a giremez bence çünkü heryerde inşaat var. Bitsin metro, kütüphane civarı falan filan adama benzicek
Sosyal ağlarda paylaş

robinson said:
Sly-One said:
büyük yalan. itü yok lan =(
bizim kampüs baya iyi ilk 10 a girer kesin. yok yok lan bi kere nedir yani.
nerd üz diye yoksa bizi sevmio musunuz? =((

abi İTÜ şu haliyle ilk 10'a giremez bence çünkü heryerde inşaat var. Bitsin metro, kütüphane civarı falan filan adama benzicek

öyle bi söylüosun ki sanki her yeri inşaat. şu an herşeyi eksiksiz zaten. Yeni yapılan binalar eskilerini taşımak için ya da ekstra zaten. ki 2-3 yeni bina var inşaa halinde olan. İtü'nün zannediyorsam 15 20 binası var en az.
ilk 10 a girmesine engel değil o inşaatlar tek başına yani.
hani herşeyiyle fazlası olup eksiği olmayan bir üni sonuç itibariyle. EN azından ilk 5.
Sosyal ağlarda paylaş

itünün kampüsü boğaziçininkinden daha güzel tabi açık ferah ormanlık alanları sevenler için. illa boğaz göreceğim diyorsanız boğaziçini sevebilirsiniz ama ben itünün kampüsünü daha çok sevdiydim

baharda inşaatın ordaki kapıdan geçen yoldan yaban gülü, yeşil erik dut vb meyvaları ve bitkileri toplamak mümkün. yaban gülleri baya ağır kokuyor hatta dibine girince bayıltacak derecede :p
Sosyal ağlarda paylaş

ivy said:
Syn said:
Kaç okulun kampüsü içinde terzi,migros,ptt,yapıkredi vs. var allasen :P

bütün bankalar
ve saydıklarının çok daha fazlası odtüde var

koçla odtüyü mü kıyaslıcam koçta var 5k küsur öğrenci odtüde vardır 25-30k öğrenci belki daha fazla bilmiyorum,zaten sıralamada birinci,eee :)
Sosyal ağlarda paylaş

51k diye duydum :)
yok zaten ben bilgilendirmek için dedim cicims

gerçi hoş bu 51k nın içine kıbrısı da falan kesin katmışlardır
51k abartı oldu ya
var mıdır o kadar?
yoktur.
varsa
hmmm
ben bunu bi oranlıyım ne gibi avantajları var bakıyım bi ehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...