zaidral Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 507'deki intersect v3.0 cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 güzel bölümdü sonundaşimdide bebek.... çok vahim hale geldi bu senaristler ha, bari bitirselerde rahatlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Bence de uzatmasalar iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 yeni bölüm gelmiş fena değil baya baya iyiydi, ki flashback ler falan cuk oturuyo yani. 5x8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 up (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Eeeeh baymayin ya. ne guzel bi bolum izlioduk gittiler bu sefer de sarah'i intersect yaptilar. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 yakıştı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Gider gitmez izliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 jaffa said: yakıştı ama ya simdi gercekci olmak gerekirse yakismayacak bir sey yok zaten ona da asdf. ama hakkaten abarttilar yani elden ele geziyor intersect. alexis'i de yapsinlar hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 zaten sıkışınca hemen birini intersect yapıyolar ama izletiyo işte kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 intersection gözlüğü aldıklarında bölümün bitmesine 20 dakika olduğunu görünce demiştim direk "aha birileri intersek olucak gene" diye. şaşırtmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 internete düşmüş projenin planları. herkes intersect yapıyor bu yüzden. benim evde de var bir tane ama daha kullanmadım. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 bu hafta 2 saatlik dizi finaliyle bitiyo dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 güzel bitmicek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Bitmesini istemiyorum hiç. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 mokoko said: bu hafta 2 saatlik dizi finaliyle bitiyo dizi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Final iyiydi ama keşke bitmeseydi:( En sevdiğim dizilerden birisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 df spoiler içine aldığın cümlede diziye spoiler olabilecek ne var sence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 sonradan yazmaktan vazgeçmiştim spoileri kaldırmamışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Finale Bence open ending olması rezalet bir olay hatta open ending olan bütün finallerden tiksiniyorum. Sopranosta da öyle çat diye bitmişti burda yine yorumlayabiliriz hani birlikte olacaklar belli falan ama bence hatırlasa Sarah sonra evlerinde yaşasalar falan mutlu mesud çocukları olmuş falan daha ıyı olurdu türk filmi sonu gibi bitse içim rahat ederdi böyle olunca rahatsız edici olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Bitti sonunda. Çok uzattılar yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 yorum Bence bölüm, çok, çok iyiydi. Eski her şeye referansta bulundular. Buy More yerine Subway'in gelmesi süperdi. Sonu ise idare ederdi. Açıkçası gerçekten öpüşme sırasında Sarah her şeyi hatırlasa tercih ederdim. Sonunda Sarah kendi değil gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Korktuğum gibi dandik bitmedi. Bir defter daha kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 çerezlik diziydi ya, bitmeseydi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar