Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chuck (2007) - NBC

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Son bölüm feci olucak

Bugün çooook feci bir bölüm oldu Sarah eğer ölürse ben gider bulurum öldüren o hatunu ve bunun bedelini ödettiririm ona haberi olsun.

Mesaj tarihi:

normal şartlarda kurtulması mümkün mü yahu hani dna sayesinde anında öldürüyordu.
Gerçi çak bu herşey olur of 1 haftada 4 sezon bitirdim en heyecanlı bölüm icin 1 hafta beklicem şaka gibi ahahahahaha

Mesaj tarihi:

abi kac kere vurma sansları vardı vivian ı vurmadılar nası bi mallık neyse sarah'a bisey olursa kendimi keserim ulan.. vivian a da kafam girsin.. en sevmedigim kotu karakter bilincsiz.. alexei boyle miydi bi agırlıgı vardı.. bu sırf kaltak yani..

Mesaj tarihi:

eahahahahhahahah

abi düşünsene usama bin ladin'in yanındasın ama defalarca serbest bırakıyorsun.

eahahahah çok uyduruk ama dizi eğlenceli oluyor işte böylece.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Suspension of disbelief skillim bu bölümü kaldırmadı. Seneye 13 bölüm daha bitiyor, 4 sezonun hatrına bakarız artık.
Mesaj tarihi:

Of o kadar çok asspull olduki bu bölüm yeter be dedim yani Chuck dizisini seviyorum ama Alexei'nin içeri alınmasından itibaren çok zorlama oldu. Hele bu bölüm kendini aştı, herkese tek atan silahın Sarah'ı öldürmemesi, Intersect teknolojosi için o kadar canı çıkan CIA'in bir anda Orion class güneş gözlüğü yapmaya başlaması... Ama tabii en önemlisi son saniyede Morgan'ın normalde milletin beynini eriten intersect gözlüğünü "ne olcak lan" diyip takması, Hem de 1.0 gözlüğünü takıp kung-fu biliyorum diyor galiba.

Çok çok kötü bölümdü bence.

• Yeni Oluştur...