gecko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 se3ep09 arayan casey in yakın bir dostu olmalı yada akrabası, kişisel meselelerine kimseyi karıştırmıyor ama bu kadar kastıklarına göre kardeşi falandır, chuck adını hatırlarken yüzünü göremedik adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ihtimal geçen bölümde bir isim söylenmişti suikastçi ismi casey in kod adıydı galiba chuck flashlamıştı sormuştu casey a casey cevaplamamıştı onunla alakalı bir durum olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 super bolumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bence nemesisi falan gibi bişi arayan, ring elemanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi kotarirlar mi derken efsane hale getirdiler diziyi, tek kelimeyle mukemmel bir bolumdu 309, yeni izleyebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Morgan Morgan'a sevindim ya eziyet çekiyodu çocuk. İyi bağlarlarsa süper olcak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 arada cnbce de izliodum rastlayınca, şimdi sezonları indiriyorum baştan non-stop izleyecem, bakalım saracak mı o kadar =) s01 e bugün başlayacam ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Kaldı 36 saat hadi CHUCK gel artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ohaaaa hem bolum cok guzeldi, hem de neler olcak lan simdi abav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 baya güzel bölümdü ve cidden merak ettirdi baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yanniz diziyi 13. bolumde final icin hazirlamislar resmen, NBC sonradan +6 bolum isteyince sezonun kalanini ne yaptilar acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 6 bölüm boyunca awol olurlar, bi yandan nsa cia den kacıp bi yandan ringle kapışırlar, shan bunların pesine düşer falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 cok merak ettim bolumu, sabah dlye birakmistim, bitmistir kesin... gidip izlesem keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bu bölümün kötü adamını nerden tanıyorum diye IMDB den baktımda, adam Terminator 2 teki T-1000miş :D Birde çok iyi gidiyor bence bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Çok iyi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ee şimdi casey göremicekmiyiz.Ayıptır günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 casey görürüz ya kesin kaçırırlar ya da bişey olur yardım eder affedilir falan ya da dizinin sonları diye arada gösterirler falan artık sona doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 HellHound said: yanniz diziyi 13. bolumde final icin hazirlamislar resmen, NBC sonradan +6 bolum isteyince sezonun kalanini ne yaptilar acep biticekmi Chuck simdi cok da guzellesmisti dizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Neler yaptı bunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 müzik seçimlerine kadar mükemmel bi bölümdü bitirdiler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 kesinlikle chuck bu sezon izledigim en iyi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 muhteşem bir bölüm daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 sarah'ın öldürdüğü hatun shaw'ın karısı olmasın ? kıllandım bak şimdi. böyle hoppadanak gösterdiler son anda. gerçi sarah bakmışmıydı resmine daha önceden bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 vaay güzel yakalamışsın (tu) kesin öyledir, güzel bi hatundu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 dizi cok acaip yerlere geldi. ayrica <3 casey. dizinin en kral olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar