BaaL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 nereye düştü ya ? (pm pls) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bende bikac gündür eztv acılmıyo garip bi sekilde. priate baydan torrent indiremiyorum falan bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 usenet e düşmüş. torrent e koymuşlardır kesin ama kullanmadığımdan bilmiyorum. 3x01 var şuanda. x02 daha yayınlanmadı mı yoksa rip aşamasında mı bilemiyorum. eztv i twitter dan takip edin. ama güncellememişler gibi 2 gündür twitter ıda. öldüler mi kaldılar mı merak ettim şimdi. http://www.twitter.com/eztv_it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 oh ben de buldum sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Cuce said: bende bikac gündür eztv acılmıyo garip bi sekilde. aynen eztv bi gidiyor bi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 küfürler ediyorum chuck'a trende terkettiği sahne için ABV CHUCK! bi dizi bu kadar da bok edilmez ya of sarah'yı acanlık için terketmişmiş. çıldırdım lan resmen trendeki sahneden sonra sdafsd ps2: yine de kadroyu çok özlemiştim (L) herşey süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yürü be morgan diyorum. bu arada ilk 2 bölüm kadrosu süper ya. Carina da oynuyor. oh oh. yerim. yanlız ellie ı daha fazla göstersinler. captian awesome a daha fazla rol istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bu dünyayı chuck tan koruma muhabbetinin altından bi pislik çıkacak gibi çantanın içindeki silah bu konuyla alakalı bile çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 iniyor bakalım , çok heyecanlıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 http://i49.tinypic.com/28ipxdz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Diğer sezonlar kadar beğenemedim ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Güzel bölümlerdi, de şu var Chuck Sana ne diyim ulan hergele. OFFFFFFF OF sözler kifayetsiz şapşallığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 İyi bölümlerdi.Bugün 3 çıkar yarın onu izleriz. Ayrıca chuck zaten şapşal,devamlı gel gitler yaşayan dengesiz bir moron.Dizinin ana teması bu.Tren sahnesi gayet normal geldi bana bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bana normal gelmedi. Normalde "neden kasıyosun spy mpy, gel normal bir hayatımız olsun" falan diyen Chuck iken, birdenbire Sarah yalvarıyor da Chuck "hayır ajan olcam" diye diretiyor teması pek de normal değil yani. Hiç böyle işlere girmeselermiş keşke bağlamak adına. Kaldığı yerden devam etseymiş daha az değişimle, sonra Sarah eski Chuck'ı isteseymiş falan, en azından daha doğal olurmuş. Şu hali resmen şöyle olmuş: "lan şimdi kızla çocuğu da kavuşturduk, heyecan öğemiz eksildi, öyle bir şey yapalım ki 1. sezon gibi olsun ama Chuck kung-fu da bilsin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 işin güzelliği kafadan süper ajan olmaması.. anca flashlarsa ajanlık yapabiliyor. ama tabii çok saçma ki , flashların kullanma süresi 5 dakika falan herhalde. her seferinde kung fu flashlaması gerekliliği gayet saçma olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Geçen sezon Sarah ile Chuck yataktayken, Chuck prezarvatif yok die çıkıp gitmişti odadan. Hani hangi erkek sarah yı o halde orda bırakıp çıkabilir odadan die düşünürken çat die terketti nerdeyse herif sarah'yı bu bölüm :D Çok ters hareket olmuş eski sezonlardaki Chuck'a göre Sarah iel kaçmama olayı. bunun harici güzel blmlerdi ikiside. Shaw Shaw'ı da superman brendan routh oynayacakmış ve takımın başıan geçicekmiş galba shaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 olm nerden indiriccem :O bulamıyorum PM atın noonur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bu sırada şu bilmeliler sahneside neydi? ulan yoksa chuck gücü kullandıkça gg mi oluyor asdfasdf. Bide tek eksiğimiz gelecek sezonda chuck'ın evil tarafa kayması oda oldu mu adamlar tüm ajan geyiklerini yapmış olacak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 şimdi chuck duygusal olduğu için o intersect in kendine 5dk lık kazandırdığı kung fu vs onları unutuyor herhalde. mantıklı açıklaması bu olabilir. sarah ı tren garında ekmesine gelirsek. chuck zaten bi baltaya sap olamadım, halen geek takılıyorum diye bunalımdaydı. eziyorlardı çocuğu. birde babası girdi zaten 2. sezon sonlarında olaya. o yüzden adam olayım, sorumluluk alayım triplerine girdi. ayrıca intersect yüzündende olabilir. lan adamın kafasında ülke sırları var. bakalım ne gibi bir tehlike yaratacak bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 tamam da 2. bölümün sonunda sarah için yaptığı konuşma vidyosunda açıklıyor zaten durumu bunlar için yaptım bırakıp gidemedim bunu bana sen öğretmiştin vs. diyerek. ben yedim şahsen beni kandırmayı başardı, sarah da yemiş gözüküyor o yüzden problem yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 gösterimden kalksın hiç üzülmem, şu zamana kadar ÇOK seviyodum şu diziyi. buraya kadarmış, konsepti yıkmışlar herşey berbat olmuş zevk alıyodum yine ama değmez. legend of the seeker izlerim daha iyi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 istemiyorsan izlemezsin bu kadar basit gayet de konsepti oturtmaya çalışıyorlar ilk bölümden bir şaheser beklemek saçma yani başından bu kadar olay geçmiş bir projenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Ya abi zaten absurd bir dizi, cok sorgulamamak lazim, ben egleniyor muyum, baya egleniyorum cok da ozlemisim. 302'deki cifte giyinme sahnesi de yikti gecti ortaligi. Sadece flashladiktan bir sure sonra gitmesi cok sacma olaylarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bence henüz yeni yeni ajanlığı öğrendiği için duygularını atamıyor beyninden tam olarak. farkındaysanız genellikle kızdığında rage olarak aktif hale geliyor ya da böyle bir duygusal rahatlama yaşadığı anlarda. oturtacak zamanla diye umuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Penthesilea said: Ya abi zaten absurd bir dizi, cok sorgulamamak lazim, ben egleniyor muyum, baya egleniyorum cok da ozlemisim. 302'deki cifte giyinme sahnesi de yikti gecti ortaligi. Sadece flashladiktan bir sure sonra gitmesi cok sacma olaylarin. ozaman çifte giyinme sahnesi dedin spoiler koyalım onun için. izlemeyenler/izleyemeyenler baksın. resimleri bilerek tersten koydum. soyunuyo tadı yakalansın. beyler emeğime saygı +rep isterim. ayrıca bunlar izmirli zenci değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar