Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chuck (2007) - NBC

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

usenet e düşmüş. torrent e koymuşlardır kesin ama kullanmadığımdan bilmiyorum. 3x01 var şuanda. x02 daha yayınlanmadı mı yoksa rip aşamasında mı bilemiyorum.

eztv i twitter dan takip edin. ama güncellememişler gibi 2 gündür twitter ıda. öldüler mi kaldılar mı merak ettim şimdi.

http://www.twitter.com/eztv_it
Sosyal ağlarda paylaş

küfürler ediyorum chuck'a trende terkettiği sahne için

ABV CHUCK! bi dizi bu kadar da bok edilmez ya of

sarah'yı acanlık için terketmişmiş.
çıldırdım lan resmen trendeki sahneden sonra sdafsd

ps2: yine de kadroyu çok özlemiştim (L) herşey süper
Sosyal ağlarda paylaş

Bana normal gelmedi. Normalde "neden kasıyosun spy mpy, gel normal bir hayatımız olsun" falan diyen Chuck iken, birdenbire Sarah yalvarıyor da Chuck "hayır ajan olcam" diye diretiyor teması pek de normal değil yani. Hiç böyle işlere girmeselermiş keşke bağlamak adına. Kaldığı yerden devam etseymiş daha az değişimle, sonra Sarah eski Chuck'ı isteseymiş falan, en azından daha doğal olurmuş.

Şu hali resmen şöyle olmuş: "lan şimdi kızla çocuğu da kavuşturduk, heyecan öğemiz eksildi, öyle bir şey yapalım ki 1. sezon gibi olsun ama Chuck kung-fu da bilsin."

Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sezon Sarah ile Chuck yataktayken, Chuck prezarvatif yok die çıkıp gitmişti odadan. Hani hangi erkek sarah yı o halde orda bırakıp çıkabilir odadan die düşünürken çat die terketti nerdeyse herif sarah'yı bu bölüm :D Çok ters hareket olmuş eski sezonlardaki Chuck'a göre Sarah iel kaçmama olayı.

bunun harici güzel blmlerdi ikiside.

Shaw

Shaw'ı da superman brendan routh oynayacakmış ve takımın başıan geçicekmiş galba shaw

Sosyal ağlarda paylaş

şimdi chuck duygusal olduğu için o intersect in kendine 5dk lık kazandırdığı kung fu vs onları unutuyor herhalde. mantıklı açıklaması bu olabilir.

sarah ı tren garında ekmesine gelirsek. chuck zaten bi baltaya sap olamadım, halen geek takılıyorum diye bunalımdaydı. eziyorlardı çocuğu. birde babası girdi zaten 2. sezon sonlarında olaya. o yüzden adam olayım, sorumluluk alayım triplerine girdi. ayrıca intersect yüzündende olabilir. lan adamın kafasında ülke sırları var. bakalım ne gibi bir tehlike yaratacak bu olay.

Sosyal ağlarda paylaş

tamam da 2. bölümün sonunda sarah için yaptığı konuşma vidyosunda açıklıyor zaten durumu bunlar için yaptım bırakıp gidemedim bunu bana sen öğretmiştin vs. diyerek. ben yedim şahsen beni kandırmayı başardı, sarah da yemiş gözüküyor o yüzden problem yok :P

Sosyal ağlarda paylaş

bence henüz yeni yeni ajanlığı öğrendiği için duygularını atamıyor beyninden tam olarak.

farkındaysanız genellikle kızdığında rage olarak aktif hale geliyor ya da böyle bir duygusal rahatlama yaşadığı anlarda. oturtacak zamanla diye umuyoruz.

Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

Ya abi zaten absurd bir dizi, cok sorgulamamak lazim, ben egleniyor muyum, baya egleniyorum cok da ozlemisim.

302'deki cifte giyinme sahnesi de yikti gecti ortaligi.

Sadece flashladiktan bir sure sonra gitmesi cok sacma olaylarin.

ozaman çifte giyinme sahnesi dedin spoiler koyalım onun için. izlemeyenler/izleyemeyenler baksın.

resimleri bilerek tersten koydum. soyunuyo tadı yakalansın.

beyler emeğime saygı +rep isterim. ayrıca bunlar izmirli zenci değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...