Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Sam halkın anlayacağı dil seviyesine in plz :) ***gojiler ***istler kelimeleri arttıkça kaybediyorsun anlatmaya çalıştığını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 islamofaşist tabirini viktor kullanmış, ona yöneltmen lazım o sözünü abso. :) geri kalan bütün kelimeler günlük hayatta kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ohooo hepinizi tek tek okucaz mı birde :) Seni seçtim pikaçuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ben de diyorum genshiken de niye kimse yok.burda birbirlerini yiyolarmış victor la sam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yazdıım özel mesajın cevabına bakmaya girdim girmişken de okudum biraz. bişi yazmak istiyorum, ama umarım mesajım emanın topiğini çok saptırmaz. o konu devam etsin. bu kısmı kendimle alakalı olarak yazıyorum, merak eden okur. küçük. üzgünüm. evet söylediğim doğru bir şey değildi, kendime de yakıştırıyor değilim. yaptığımı haklı bulmuyor olsam da, biraz da biz ölelim düşüncesinden destek alarak yapılmış bir patlayış olarak nitelendirmenin doğru olacağı fikrindeyim. ayrıca bir gemileri yakma hareketiydi yani.. olumlu karşılanması beklentisinde de değildim. netice itibariyle, din düşmanı olsun ateist olsun falancaist olsun en istinden en kontrastım olan atıyorum fedaykin ile bile, ehe şeklinde konuşabilen bi insanım. bazı değerler muhafaza edildiği sürece ortak paydalarda çok eğlenilebilir. neticede sanat camiasından bir insan olarak, pis gavurlarla anlaşamayan bi insan olmam mümkün değil zaten. son hareketim bir şov olarak algılanmasın. ondan çok kendmle alakalı ileriye dönük bir hareket bir gemi yakma hadisesi, ve bundan faydalanarak anlık bi venting idi. kimsenin ayağıma kapanıp gitme biz sensis ne yaparız demesini de beklemiyorum. heh. bu kadar public olması şimdi canımı sıkıyor ama, ama işte... kthxbye neyse. asıl mevzum, ve bence asıl mevzu insanlık meselesidir. herkes kendini başkalarından üstün görebilir, çoğu zaman da görür. ben senden üstün görürüm sen benden üstün görürsün. bu normal bir şey. herkes herşeyi başkasından iyi bilir. normal. normal olmayan bu üstünlük hissini zalimliğe dönüştürmektir. amerikalıların ve avrupalıların ortadoğudaki tavrının temeli de budur mesela. nedir? komik diye bir insan dövülür mü mesela? içinden gelir, yapmak istersin ama yapmazsın. yapmaman gerekir. kedinin kuyruğuna teneke bağlayan çocuğun kediden bir üstünlüğü var mıdır? kalır mı? karşınızdaki en aptal, en zavallı, en salak bir insan olsa bile bu onunla dalga geçmeyi, ona acı vermeyi, onu üzmeyi doğru kılmaz. şişman bir insana şişko deyip, sonra "e ama yalan mı şişko?" demek saçmadır değil mi? özürlü insanlara bakarken bile kibar davranmaya gayret ederiz değil mi? filmlerde ezik karakterle herkesin ortasında dalga geçenlerle, gözlüklü çocuğa dayılık taslayan jocklarla aramız iyi değildir di mi? bu bakış açısını unutmayın. bu insanca olan şey. insanları insan parantezinde değerlendirmek gerekir. saygının karşındaki insanların değerlerine göre şekillendiğini unutmamak gerekir. bunu herkesin yapması gerekir. bu ortak etiktir. beraber yaşama kuralıdır. sonra gider arkadaşlarının arasında şu bilmemneler ne salak dersin, ben de şu bilmemneler ne kadar zavallı derim falan. bu olur. yani illa bunun yazılı, cebren uygulatılan bir şey olmasına gerek kalmamalı. doğrusu hala bir çok arkadaşın yaptıkları şeyin aslında ne olduğunu bilmeden yaptıklarını düşünüyorum. ve yapmayın diyorum. kazanılan bir şey yok. piis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 horacegoesskiing said: § 22 Nov 2007, 03:47 skerim sizin dinsizliğinizi de din düşmanlığınızı da adam kayırmanızı da diyorum son olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 altina imzami atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ya adam patlamış ok de gelmiş açıklamasını yapmış biz seni anlamıyoruz sallamıyoruz demek de ayıp biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 -Wissy said: horacegoesskiing said: § 22 Nov 2007, 03:47 skerim sizin dinsizliğinizi de din düşmanlığınızı da adam kayırmanızı da diyorum son olarak. dusene bir tekme vurmak bize yakismaz, anlik sinirle soylenmis seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Düşen kalkan yok ama 10000 mesaj atmış birini tek mesajı ile yargılamak zaten olmaz. Genel davranış önemlidir. Bence küfür ettiği için, ettiği kişilerden özür dilese çok hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 pwnbot said: -Wissy said: horacegoesskiing said: § 22 Nov 2007, 03:47 skerim sizin dinsizliğinizi de din düşmanlığınızı da adam kayırmanızı da diyorum son olarak. dusene bir tekme vurmak bize yakismaz, anlik sinirle soylenmis seyler. düşmez kalkmaz bir allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Küfür yasak değil miydi? Anlık sinirle küfür etmek serbest mi? Böyle böyle ayağa düşüyor işte zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Wissy ya illa bomba olcan yani,hep önde olcan,hep spekülasyon yaratıcan,hep bi muhalefet olcan yani bravo (tu) Daha kendini nasıl açıklasınki adam,daha ne desin yani,ben hak veriyorum,aynen altına imzamı bende atarım. Neticede sinir bu,gelir geçer.Cezası neyse kararlaştırılır,verilir.Onada karar vermek bize düşmüyo heralde. Güzelce açıklamış adam kalkıp "eee dün böyle dedin bugun böyle diyon" demenin bi manası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 horace said: insanları insan parantezinde değerlendirmek gerekir. saygının karşındaki insanların değerlerine göre şekillendiğini unutmamak gerekir. bunu herkesin yapması gerekir. bu ortak etiktir. beraber yaşama kuralıdır. sonra gider arkadaşlarının arasında şu bilmemneler ne salak dersin, ben de şu bilmemneler ne kadar zavallı derim falan. bu olur. yani illa bunun yazılı, cebren uygulatılan bir şey olmasına gerek kalmamalı. Hocam bizden iyi biliyorsun yani,dun yaptiginla bu yazdigin tezat dusmus. Herneyse..Sonucta robot degiliz,boyle olaylarin yasanmasi dogal diyerek pollyannanin diyarina dogru kosturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 o değil de çok efsane topikler dönmüş emeği geçenlere thx aldım fav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 işte birikenler en sonunda patlamış, ben hak veriyorum. elbette seçilen kelimeleri desteklemiyorum, orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ben de patlayayım fetoculara bi ara yaws. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Katılıyorum sam'e aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Sly-One said: ben de patlayayım fetoculara bi ara yaws. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Sly-One said: ben de patlayayım fetoculara bi ara yaws. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 -Wissy said: horacegoesskiing said: § 22 Nov 2007, 03:47 skerim sizin dinsizliğinizi de din düşmanlığınızı da adam kayırmanızı da diyorum son olarak. ee noldu şimdi ? millet zaten bilmiyormu o mesajı, adam ne hakkında yazmış yukarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Sam said: tamam işte dory, viktor, alın size soru: atatürk ve cumhuriyete hakaret de serbest bırakılsın mı forumda? evet ya hayır şeklinde cevap verin lafı dolandırmadan yalnız. Amerikali avukatlar gibi evet yada hayir seklinde cevap vermenin yeterli olmayacagi sorular sorup karsisindakini koseye sikistirmak degilmidir bu Sam ? Ucuz numaralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 biz orda dalga geçtik diyelim islamda buyu varmidir konusunda ii güzel yasak size göre yanlisti sizde bizim yahudiligimizle ateistligimizle hristiyanligimizla dalga geçseniz ne olcakti ? ayni sonuçmu olcakti bence degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Bilmiyormus gibi davraniyor da birileri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar