Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Dünya Kupası Elemeleri

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

nocom said:
Yanlışmıyım bilmem ama bu takımlarla hiç gruplarda karşılaşmadık sanırım ?

ispanya
israil
sırbistan
litvanya
ermenistan
faroe adaları
ah şu çılgın türkler

grup bu olsun abicim, ortayada yanarlı dönerli bir meyve tabağı, valla tadından yenmez :)

ispanya ve ermanistan ile ilk defa gruplara kalıyoruz sanırım. bana kalırsa bu gruptan 1. çıkmak istiyorsak ispanya maçlarına değil, diğer 10 maça asılmamız lazım. ispanya grup maçlarında çok saçmalıyor zayıf rakipleri karşısında
Sosyal ağlarda paylaş

Bosna'nın gazı bitti artık o yüzden çok sorun olacağını sanmam. Adamların dertleri bir sonraki kuralar için torba düşmemekti o yüzden o kadar uğraşıp iyi oynuyorlardı ama düştüler son Türkiye maçından sonra. Tek ispanya problem olacak, onda da şimdiden yorum yapmak çok zor tabii o zamana kim gelcek kim gitçek belli değil ama şimdi karşılaşacak olsak 1 beraberlik 1 yenilgi alırız diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
İspanya avrupa'nın en iyi eleme oynayan ülkesi. Hiç firesiz 30 küsür senedir bütün şampiyonalara katılıyorlar. İspanya'nın Türkiye ve Bosna'dan başka kimseye puan vereceğini sanmıyorum. O da Bosna bazen süper performanslar çıkarıyor büyük takımlara karşı o yüzden.

İspanyanın 2008 avrupa şampiyonasındaki deplasman maçlarında 1 beraberlik 2 yenilgi aldı. Gruptaki takımlar :

İsveç
kuzey irlanda
danimarka
letonya
izlanda
liechtenstein

Sence Türkiye bu takımlara deplasmanda kaç puan kaybeder ?

Ama ispanyollar evlerinde 6 da 6 yapmış, orası ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
bence türkiye deplasmanda o takımlara baya baya puan kaybeder

aynı fikirde değilim. çünkü 4 te 4 yaptıktan sonra norveç beraberliği geldi ve durumumuz çok iyidi. türk milleti olarak büyük oranda başarılan işleri bitmiş olarak saymakta üstümüze yok. zora gelince başarırız ancak. malta, moldova, yunanistan puan kayıpları bu yuzden oldu.

2006 dunya kupası elemelerınde f.terimin gelmesi ile 2-2 lik danimarka dışında yenmediğimiz takım yok. ukraynayı deplasmanda yendik ? ama isviçre maçında çuvalladık.

yumurta şeye dayanınca bizimkiler işi ciddiye alıyor.

eğer ki ( maç tarhilerini bilmiyorum ) ispanya ile olan maçımız ilk devrenın sonuna denk gelmezse, yani ilk 2-3 maçta ispanya ile karşılaşmazsak bu gruptan 1. olarak bile çıkarız.

ispanyanın milli takım bazında ne başarısı var ? ben yarı finallerini bile hatırlamıyorum. kendimizi küçük görmeyelim. dünya 3.lüğü dışında bu takımın 2000 yılında avrupa kupasında çeyrek final oynayıp ev sahibine salak bir şekilde elendiğinide belirtirim.
Sosyal ağlarda paylaş

İngiltere Hırvatistana 5 atar. Bizim grubumuz çok iyi ama bu estonya nasıl futbol oynar bilmiyorum hiç , ermenistan maçı banko zaten o maç için hiçbir futbolcuyu maça hazırlamak filan gerekmez. Belçika eski günlerinden çok çok çok uzak , ortasahamız ile yıkarız bu takımı , bosna hersek maçlarının zor olucağını düşünüyorum çok güzel futbol oynayan bir ülke.Nedense ben İspanyaya karşı zorlanmıcağımızı düşünüyorum , futbol yapısı olarak ayağa yerden oynayan bir takım yani şuan dünyadaki en iyi ortasahaya sahip takımlardan biri olarak onları rahat oynatmayıp İspanya maçını kazanacağımızı düşünüyorum , ama torres korkutmuyo değil tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Innuendo said:
ispanya grup maclari takimi degil. bariz tokezliyorlar.

Son yıllarda bana İspanya'dan daha iyi grup maçları performansı gösteren bir takım daha gösteremezsin sanırım =].Bilinçli şekilde futbol takip etmeye başladığımdan beri -İtalya 90 diyelim-,adamlar her kupaya katıldı...92'de ki avrupa şampiyonasını saymayalım 8 takım gitmişti ve kupayı Danimarka gibi davet üzerine gelen bir takım kazanmıştı,Nba'deki grev sezonuna benzetilebilir bu şampiyona.Onun dışında 1-2 baraj maçı performansları dışında (onda da ezmişlerdi) hatırlamıyorum zorlandıklarını elemelerde,asıl sorunları adında "final" kelimesi bulunan turlarda yaşıyorlar.
Polonya gibiler işte,eleme grubunu domine edip,kupada sönüyorlar.Ama en azından Polonya gibi kupalarda grup sonuncusu olmuyorlar ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...