AthleT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Tabii ki bir sitem başlığı değil bilgilendirme topikidir =) P.Tesi günü Ritm Eğitimi ve Dans dersi uygulama vizem var. 4/4'lük bir şarkı seçip gösteri yapacağız. Şimdilik 2 erkek 1 bayan grubumuz. Böyle ilgili, alakalı arkadaşlar varsa şayet önerileri alabilir miyim? Ben Beyaz Kelebekler - Bu ne dünya kardeşim adlı şarkıyı seçtim. Hem ilginç, hem eski...vs. Başlık müzik'te olabilirdi, konu dışı'nda da fena durmazdı hani. Ben burayı düşündüm. Dynun uygun görürse taşır tabiikine. SÇSKÇİBMUJKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Bayanı aranızda mı paslayacaksınız? partner yapardı insan ne öyle o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Şimdilik böyle ilk vize olduğu için. 2. vize ve final için 6 kişilik bir grup oluşturacağız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 4/4 lük rakı içip gösteri yapacağız diye okudum dedim ne oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bu ne dünya kardeşim seven sevene. bune dünya kardeşim bööylee. :D nırı nırır nımm nırıynırıy nımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 zydar mesajımı çalmışsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Sporcu adamsın diye saygım sonsuzdu . Sağlam kafa sağlam vücut derdim , aslanım be derdim . Ama sen de kıvıracaksan bırak bu işleri . Bırak . Bu arada bence Justin çalsaydınız , robot dansı yapardınız , direk A . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Razien sen öyle mesaj atmazsın, illa bir yerine bir dine davet eklemen lazım. Bu ne dünya kardeşim, boşverin bu dünyayı asıl sınav öbür dünyada vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Husker said: Razien sen öyle mesaj atmazsın, illa bir yerine bir dine davet eklemen lazım. Bu ne dünya kardeşim, boşverin bu dünyayı asıl sınav öbür dünyada vs. Büyüyün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Daha ne büyüyem razi, sığmıyorum yerlere göklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Hakikaten baydı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 :) Ayarseverleri garbıçta görmek isteriz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 garbıç iyi bi yerdir ayara ihtiyacı yoktur derken bile ayar veriyorum.. nası ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 justin robot dansı iyidir . böyle fake de atarsın arada hareketi yaparken ,basketbola da ilgin vardı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 it'z my dick in the box da olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 isabel e sor o bilir..fikir verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 İSABELLL!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 eğer çok geç kalmadıysam bir fikir vereyim.. rock N roll bişiler seçseniz hoş olur derim..(N büyük..) siz ikiniz de kıza yazın kız gösterip vermesin falan böyle bir kareografi güzel olabilir.. önceden dans eğitimi aldınız mı tabi bu da önemli ama hiç olmasa bile hızlı hareketlerle süsleyin ritim kaçırsanız bile seyirci daha zor anlar.. hiç olmadı kostümden şarkıdan kurtarın mimik bol kullanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yüzerim derede.. edit: olmadı lan yiğit özgür yapınca oluodu ama? vak vak yüzerim derede hadi s... ordan diodu kurbağa? püf :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar