mirally Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Diğer bölümlerde de burda SWG oyuncuları ile hatta aynı guildde yaşadığımız kişileri görüp tanıyamıyoruz. Bu nedenle bu topicte nicklerimizi belirtirsek, yaşlı ve unutkan arkadaşlarımız için büyük iyilik yapmış oluruz. Hatta buraya artık bakmayan arkadaşlarımızın bilgilerini de tanıyanlar yazarsa sevinirim. Paticik: mirally SWG Server: Eclipse Nick: Mirally Xanadu, Niomir Guild: FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paticik : Gladmir SwG : Gladmir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paticik: maxrep SWG Server: Eclipse Nick: Ulubatli Hakan, Ockev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paticik : ostrich Swg Server : Eclipse Nick : Kando Ondos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Pati: Darkrider Swg Server:Eclipse Nick: Xanator Wegauge (soyadı böyleydi galiba hatırlamıyorum :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 swg:sethlor server:chimeara eclipse ghost servera dönüştü demişlerdi hala öylemi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 pati: farinal server: eclipse nick: hmmm sanırım Belfalas bilmemneydi hani Sne'nin çırağı olan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 pati: GwindonSurion SWG: Shewky Goldbreaker eclipse/ FRF @sethlor : evet öyle geçende bi baktım bir kişiye rastladım o da afk idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 pati: nuwanda swg server: eclipse char : othmobast orz'wase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 heyd spinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 nedense heyd spinner büyük bir ihtimalle beni tanımıyor olsada ben kendisini çok seviyorum. bir han solo kadar seviyorum onu. inanılmaz güven veriyor bana. bunu yazarken bile gözlerim doldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Eamer Strider Aymar Server eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paticik: mumi Swg: mumi, mumis Server: eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paticik: jonq Swg: Tysre , Cisopi Server: Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 paticik:managex swg server:eclipse nick:Aceh Killay Mesa Killay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 e hadi tkrar baslayalm herkesi gorunce ozledm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paticik : Netcafe Server : Eclipse Nick : Anron Crazy Babe Anron' Edit : Eski Zanakdorufen Northstar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paticik: Deno SWG Server: Eclipse Nick: Deno O'Connor Guild: FrF - Freedom Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Farinal said: nedense heyd spinner büyük bir ihtimalle beni tanımıyor olsada ben kendisini çok seviyorum. bir han solo kadar seviyorum onu. inanılmaz güven veriyor bana. bunu yazarken bile gözlerim doldu :( (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Nick: Jerian Flameeye Server: Eclipse Guild: Frf özledim be. oyun eskisi gibi olsa başlardım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paticik: veliaht34 SWG Server: Eclipse Nick: Tuman Lee Sevgi Lee Bilge Lee Guild: FrF - Freedom Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 paticik: eregorn SWG nick: eregorn Shur'tugal server: eclipse guild: FrF class: novice brawler(once)-jedi(sonra) ah ah keske sistem deismeseydi... neyse darisi yeni bi sw online a yada swgemu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 SadATS2 pati Eclipse sad/sadness(djk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paticik alante SWG Eclipse Alante Freecrest Arliyn Freecrest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paticik: duu SWG Server: Eclipse Nick: SoulDark, Quesis Guild: FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar