suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 "BİR TURNUVADA İKİ TANE SARI KART YİYİNCE CEZALI DURUMA DÜŞECEĞİMİZİ BİLMİYORDUM" Volkan, Norveç maçında gördüğü sarı kart ve cezalı duruma düşmesiyle ilgili olarak ise, "Maçın içerisinde bir şey düşünemiyorsun. Ben sarı kartı gördüm ama, cezalı olduğumu bilmiyordum. Maçtan sonra bana söylediler. Daha doğrusu, ben bir turnuvada iki tane sarı kart yiyince cezalı duruma düşeceğimizi bilmiyordum. Sarı kartı yediğim için, maçtan sonra bunu bana söylediklerinde bir şok geçirdim tabii. Çünkü, Milli Takım formasıyla, Çarşamba günü o zaferi tatmayı çok isterim. Tabii ki gidip onlarla birlikte olacağım ama, o formayı giyip terini akıttıktan sonra o tadı tatmak bambaşka bir şey. Onu yaşamak isterdim ama yaşayamıyorum. İnşallah Avrupa Şampiyonası`nda daha güzel duygular yaşarım diye düşünüyorum" diye konuştu. kaynak: antu.com Bu kadar önemli maçlara çıkan bir futbolcunun böyle bir kuralı bilmemesi düşünülemez birşey bence , Aziz Yıldırımın samandırada futbol bilgisi derslerini başlatması lazım galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ben de bilmiyordum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 e sen o yuzden milli takimda oynamiyorsun ama o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bence oyuncuların öğrenmesi gerekiyor koca koca adamları tahtanın başına oturtup kuralları mı anlatcaklar? bakın top yandaki çizgileri geçerse taç olur en son topa bizden biri dokunursa onlar kullanır 3 korner 1 penaltı uygulaması yok bu turnuvada ondan rahat rahat kornere fln atın taca atın rahat oynayın :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 o yüzdenmi oynamıyor milli takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Iki mac ustuste mi sari gordu? Oyle degilse ben de bilmiyodum cunku :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bende sadece 2 maç üst üste görürse oynayamaz diye biliyordum. Turnuvada 2 sarı kart çok saçmaymış. hatta efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bende bilmiyordum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 paticik amma cahil çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Yediği kart da öyle akıl alır bir kart değil zaten, bu kadar da ağır yapılmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 tam amele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 hadi buradakiler neyse ama volkan bilmeli artık şunu. norveç maçındaki karta gerek bile yoktu zaten zamanlama açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ben biliyordum ama ne faydası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Neyse Bosna'yı yenersek EURO 2008'de temiz olarak başlayacak Volkan. Olumlu düşünce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Toplamda iki sarı kart görünce cezalı duruma düşüleceğini ben de bilmiyordum. Volkanın bilmemesinde aziz yıldırımın suçundan ziyade, teknik direktörü fatih terim çıkacak "bak volkancım ikinci sarı kartı görürsen bosna maçında cezalı olacaksın o yüzden öne geçsek de zaman geçirme" diyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bende bilmiyodum valla ilgincmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Luinir said: Neyse Bosna'yı yenersek EURO 2008'de temiz olarak başlayacak Volkan. Olumlu düşünce :) turnuvuda kartlar temizleniyor ( kırmızı kartın ustune aldıgı resmı mac cezaları dışındakiler ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 nası koyduk ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ben aziz yıldırım konusunda espiri yapmıştım. Bundan sonra açıklıcam böyle olmuyor başka türlü. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 e her bulduğun gedikten fb'ye laf sokmaya çalışıyosun ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Smoke said: Toplamda iki sarı kart görünce cezalı duruma düşüleceğini ben de bilmiyordum. Volkanın bilmemesinde aziz yıldırımın suçundan ziyade, teknik direktörü fatih terim çıkacak "bak volkancım ikinci sarı kartı görürsen bosna maçında cezalı olacaksın o yüzden öne geçsek de zaman geçirme" diyecekti. hic bir teknik direktor soylemez onu. "ulan hoca boyle dedi kart gormim" diye dusunur futbolcu, mudahalelerini cok etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar