Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu nasıl iş yahu?

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

"BİR TURNUVADA İKİ TANE SARI KART YİYİNCE CEZALI DURUMA DÜŞECEĞİMİZİ BİLMİYORDUM"
Volkan, Norveç maçında gördüğü sarı kart ve cezalı duruma düşmesiyle ilgili olarak ise, "Maçın içerisinde bir şey düşünemiyorsun. Ben sarı kartı gördüm ama, cezalı olduğumu bilmiyordum. Maçtan sonra bana söylediler. Daha doğrusu, ben bir turnuvada iki tane sarı kart yiyince cezalı duruma düşeceğimizi bilmiyordum. Sarı kartı yediğim için, maçtan sonra bunu bana söylediklerinde bir şok geçirdim tabii. Çünkü, Milli Takım formasıyla, Çarşamba günü o zaferi tatmayı çok isterim. Tabii ki gidip onlarla birlikte olacağım ama, o formayı giyip terini akıttıktan sonra o tadı tatmak bambaşka bir şey. Onu yaşamak isterdim ama yaşayamıyorum. İnşallah Avrupa Şampiyonası`nda daha güzel duygular yaşarım diye düşünüyorum" diye konuştu.

kaynak: antu.com

Bu kadar önemli maçlara çıkan bir futbolcunun böyle bir kuralı bilmemesi düşünülemez birşey bence , Aziz Yıldırımın samandırada futbol bilgisi derslerini başlatması lazım galiba..
Sosyal ağlarda paylaş

bence oyuncuların öğrenmesi gerekiyor
koca koca adamları tahtanın başına oturtup kuralları mı anlatcaklar?
bakın top yandaki çizgileri geçerse taç olur en son topa bizden biri dokunursa onlar kullanır
3 korner 1 penaltı uygulaması yok bu turnuvada ondan rahat rahat kornere fln atın taca atın rahat oynayın :F
Sosyal ağlarda paylaş

Toplamda iki sarı kart görünce cezalı duruma düşüleceğini ben de bilmiyordum.

Volkanın bilmemesinde aziz yıldırımın suçundan ziyade, teknik direktörü fatih terim çıkacak "bak volkancım ikinci sarı kartı görürsen bosna maçında cezalı olacaksın o yüzden öne geçsek de zaman geçirme" diyecekti.
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:
Toplamda iki sarı kart görünce cezalı duruma düşüleceğini ben de bilmiyordum.

Volkanın bilmemesinde aziz yıldırımın suçundan ziyade, teknik direktörü fatih terim çıkacak "bak volkancım ikinci sarı kartı görürsen bosna maçında cezalı olacaksın o yüzden öne geçsek de zaman geçirme" diyecekti.

hic bir teknik direktor soylemez onu. "ulan hoca boyle dedi kart gormim" diye dusunur futbolcu, mudahalelerini cok etkiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...