Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

world pvp.


Buyse

Öne çıkan mesajlar

her zaman değil belki ama ortam oluştumu world pvp den daha zevkli bir şey yok wowda. bunu bugun daha iyi anladım. az önce 4 arkadaş, bir warrior, holy pala, elem shaman, ve dest warlock, honor holdu fethettik desek yeridir.
inn keeperın oldugu binayı ele gecirdik. önce üst kata sokmamaya çalıştık allyları, 5 6 dk girmeye uğraştılar. bu arada onlara sürekli yardım geliyor bi yerlerden, sonra arkadaki mahzene kıstırıdılar bizi. orda yaklaşık 10 dk kadar dayandık. heralde bir kısım ally raide hazırlanıyordu 7 8 kişilik prot warriorların healerların oldugu bi grup da geldi. artık sonunda mana bitince yattık. mahzende kalkıp bi 10 dk daha savastık. sonunda güç bela şehirden çıktık. o arada benim guild magy kesti. ben de onlarla kessem herhalde bu kadar zevk almam imkansızdı. 4 kişinin mahzende şarap fıçılarının arasında verdiği o mücadeleyi asla unutmam vallahi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu tür olaylar wowda herkezin başına gelmez bence şanslısın
aslında basit sıradan hatta olması gereken herkezin yaşaması gereken bi olay bu
işte şuanki mevcut pvp yani robotlaştıran pvp sistemi yüzünden uzun süredir oynamıyorum
her pvpci ekşın yapmak adrienalin salgılamak ister wowda hiç yaşamadım ben bole olaylar
outdor pvp dediğimiz kocaman bi gank hikayesi büyük bi fiyasko
gidin outdor için tasarlanmış pvp alanlarına kimseyi bulamassınız
beklediğim iki oyun var belki wow gibi onanabilirlik veya grafikler iyi olmaz
pekte umrumda değil onanabilirlik veya grafikler fakat bir şeyin geç farkına vardım
farkına geç vardığım şey hiç bi oyun mukemmel değil yani en iyi oyunun bile bi konuda zaafı bulunuyor
bu yüzden bundan sonra oynayacağım oyunda iki şeye dikkat edicem
görüntüsü ve oynanabilirliği kötüyse o oyunu oynayacağım
aslında bu konuda tartışma ihtiyacı bile duymoyorum çünkü wowcuların ne düşündüğü aşikar
ben düşüncemi ifade etmeye çalıştım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard kadar pvp sistemi yapmakta beceriksiz başka bir firma daha görmedim.Düşmanlar karşılıklı bayrak taşıyor falan bu tip saçma sapan battleground denen olayı yapmak tamamen fiyasko bir oyun için.Arenalara birşey demiyorum bile onlar tam rezalet.Outdoor pvp denince aklıma ultima online dan daha güzeli gelmiyor ne yazikki.Wow da bizde 2 kafadar bir çok kez outdoor pvp yaptık fakat herkezin bg lerde botlaştığı bir oyunda pek zevk vermiyor tabi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Age of Conanla Warhammer Online paklar o zaman sizi. WotLKde yeni bi pvp zone geliyor ama halaanın durumu ortada, pek umutlu değilim o yüzden. SW, IF raidleri falan çok eğlenceli oluyor da hem adam bulması zor hem düzgün bi getirisi yok. Zaten kabak gibi ortada capitallar, saldırmanın da bi zorluğu yok. Wowda en eğlendiğim zamanlar nesingwaryde iki tarafın da raid kurup birbirine daldığı, milletin panter avlamak yerine ally avlamayı tercih ettiği zamanlardı. Sonra büyüdük, artık masum değildik =(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blackrock mountain girişindeki pvp yi tek geçerim.Gerek tek olarak gidip group instance yapıcak olan adamları ganklemek,gerek MC veya BWL yapmaya giden büyük groupların birbirini raidden bezdiricek kadar ganklemesi.Zaten en güzel world pvp videolarının da büyük kısmı o dağda geçmiştir :) şimdi yok öyle bi mekan.Nerde o eski dağlaaar ahh ahh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
Ya Baggio, şimdi doğruyu söyle çatır çatır honor kasmak varken saatler harcayıp, organize olup guardlar tarafından kesilmek için Stormwind'e gider misin? Hadi sen gittin diyelim senin gibi kaç kişi daha gider? BG'ler çıktı mertlik bozuldu.


evet malesef herkes aynı düşünüyor.
World pvp ile ilgili unutamıycagım ve wow hayatımın en güzel gününü hazır başlık açıkken anlatmak istiyorum.

Lvl-60 zamanları Naxx ta saphironu yeni indirmişiz, KT denemeleri için sürekli world buff ayarlıyoruz, ZG buff, onyxia veya nef kafası, ve 40/5 8 parti halinde Dire maul buffları ı alıp 30-40 denemeden sonra en ciddi deneme için KT ye gittik, ve neredeyse kimse ölmeden kestik.

Bu gaz ile, hazırda fazla kişi ölmemiş bufflar yerinde iken, bi ogrimara ugramayı es geçmedik, Thrall, voljin amca (şimdilerde güzel bufflamışlar) ve meraklı cesur hordeları kestikten sonra, hızımızı alamayıp, ogrimmar banka ah arası guardlar playerlar yaklaşık abartısız 15 dakika boyunca tüm hordaları campladık.
Ozamana göre oldukça iyi bir pc olmasına ragmen bende 6-7 fps anca görebiliyordum ki, forumlar da herkes 1-2 fps den bahsediyordu(kalabalıgı düşünün) 15 dakikadan fazla ogrimar meydanda horde kestik. Screenshotlar a baktıgımda ekranın ortasında, yukardan aşağıya dogru giden honor rakamları hiç durmamıştı, eh sonunda horde ogrimarı geri aldı ama thrall amca bikaç günlüğüne tatile çıkmıştı.
Eğer haomarush ta oynamış veya en başından beridir oynayanınız varsa o günü ve haftasını eminim çok net hatırlar. Official forumlarda tbc ye kadar neredeyse sticky olarak kalmıştı ve yazan mesajlarda biçok kişi(horde lar) bundan ne kadar hoşlandığını ve bu gibi baskınların çok güzel olduğundan bahsediyordu.
Yeni expansion da bunun gibi baskınları çekici kılıcak yeniliklerden bahsediyorlar, çok merakla bekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de 60ken 57 arkadaşımla gitmiştim Ironforge'a fraps hazır avımızı arıyoruz o da ne bir human mage at üzerinde full t2 ama ne yazar potansiyel av. Arkasına geçtim arkadaşa diyorum olm frapsi açtımmı işaret vercem aynı anda ambush back indiriyoruz lavugu ok mi? ok 3 2 1 ambush mage mounttan iner frost nova atar ben daha ne oldugunu anlamadan vanishe basarım ama o anda 3300 instant frost shock yerim(nova da critlemişti)çat yerdeyim arkadaş heyecandan vanishe bile basamadan adamın item bonus procladı 3500 instant frost boltta ona attı ne oldugunu anlamadan ikimizde ironforge'un dışındaki mezardaydık :(

Black rock'daki hillsbraddaki pvpleri kim unutabilir hele hele Ashenvale'e ilk raidimi hatırlıyorumda daha level 16 filandım dizlerim titremişti heyecandan :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende hunterımla world PvPye bayılıyordum. çok daha keyifli çok daha eğlnceli yaratıcı oluyor. Ama çoook uzun zamandır denk gelemedim. Arada bir 3-5 ally gelip IF girişinde bişiler deniyor ama onlarıda 3-4 horde gidip kesiyor olay bitiyor yani keşke şehirleri ele geçirme falan olsa ve elinde tuttuğun dakika boyunca ciddi gold alsa raiddeki veya şehirdeki herkes. Tabi IF UC gibi ana şehirlerden ziyada daha ufak şehirler olması lazım. Yani PvPyi PvE oyununuz yanında bonus olarak sunuyoruz size dedi Blizz ve ileriki fikirlerini beyan etti. BG ve özellikle Arenalar yeni bi keyif kattı belki ama sonuçta değişiklik yaşatamayan şeyler. Bir zaman sonra hepsi aynı şey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ta oyunun en basında, xroad pvp zamanları, nebılım taa crossroadstan lımana kadar ally kovaladııgmız zamanlar, ashenvale raidleri, Blackrock mountains onundeki raid kapısmaları unutulmaz. Ama en unutulmaz olanı, taa en basta bırakın arena bgyi, honor systemın oyuna sonradan dahıl oldugu Tarren Mill gunlerıni hıc unutmam. Burning Legion tarren mill zamanlarını, hele ki honor systemın ılk geldıgı gunu ve sonraki 1-2 ayı hıc unutamam. Tabi level yukseldıkce STV'de olsun benzer alanlardada guzel zamanlar gecmıstı.60'da ise EPL ozelliklede sorrow hill vazgecılmezdı. Blizzard level kasarken veya en azından lvl60 vanilla wowda world PvPyi cok guzel entegre etmisti contested area mantıgıyla. Sonucta hepımız gidip EPLde farma gidiyorduk ve world pvp zevk veriodu. Aama TBC world pvpyi tamamen bitirdi.. 0..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni yetme bir Shaman iken xroad'u savunmak, Ashenvale de her çalının ardından bir elf çıkacakmış gidi hissedip sürekli etrafı gözetlemek...

Tabii en güzeli MC deyken Orgrimmar'ın basıldığı haberinin gelmesiydi. Kırk kişi direkt portal ile gitmiştik, bizimle beraber bir raid daha gelmişti, hepberaber 10 dakika Banka-Kapılar arası kapıştıktan sonra savaşa savaşa Ally ları Durator'un yarısına kadar geriletmiştik ki onlada 1 saate yakın sürdü toplamda. O vadinin içindeki savaşın tadını hiçbir yerde almadım, alamadım.

Birde Grim Batol'e migrate'in 2. günü SW üzerinden metroyla IF ye girmiştik ama ne gaz... Biz IF ye girer girmez server çökmüştü. =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tarren Mill serverında undead shadow primle oynarken bir gün yine pre made takımımla arathi bashin kasıyoruz ben bir ah ye uğriyim dedim yaklaşık bi 20 ally tepeme bindi ogrimar battleground alınan yerin çıkışında ::o sonra hemen takıma bir mesaj en düşüğümüzün rank 10 olduğu tayfayla ally e zulüm etmiştik >:D< çok zevkli günlerdi if basıp dayak yediğimiz günlerde oldu (:P) Blizzard outdoor pvp sonunda bir reward verse kimse bg ye arenaya girmez eminim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...