Luinir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Tarih: 24 Kasım Cumartesi Yer: Ankara 19 Mayıs Saat: 15.30 Tahminim Beşiktaş alır ve zor maç olacak, beraberlik yanıltmaz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 alt biter.0-1 ya da 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 maç inönüde değil beşiktaş alır. dk 80 gol bjk 0-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 oftaş alcak..2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 salı gununden macı acıyorsunuz, diğer konular 2. sayfaya kayıyor direk. bence bu kadar erken açılması hoş değil maç topiklerinin. 5-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bu yeni jenerasyon da bi heyecan bi panik var anlayamadım bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Yeneriz rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 2-1 alır bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 beşiktaş pafla çıksın oftaş alır 1-0 fgdfgasdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 sanki berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Loli-pop said: beşiktaş pafla çıksın oftaş alır 1-0 fgdfgasdsadsaa takımla çıkarsa 5-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Gökhan Zan, İ. Kaş, Serdar Kurtuluş, Diatta, Mehmet Yozgatlı ile cezalı İ. Toraman yok. Stoper olarak Baki ve paf takımdan Koray oynayacakmış. Baki varsa Oftaş kesin favori :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 degerlerle dalga gecmekten zevk alanlarin belasini veriyomus alla, allah degil. ona gore gecin dalganizi beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 beşiktaş çok kötü. toparlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 temennimiz bu yonde turk futbolu adina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bjknin dipten kurtulması için bence son şansı çok ii asılıcaktır maça kimsenin şüphesi olmasın banko 2 (1.70) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Kadrolar Ahanda Baki oynuyomuş. Yan bastık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bobo attı dakika 36 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 topic çok hareketsiz :P dakika 77 devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bugun Sheraton Ankara'da(bjk'nin kaldigi otel) ayni asansore bindim bi kaciyle, beni bi gulme tuttu, sekizinci kata mi cikiyosunuz dedim dsfds (paylasayim dedim eheh:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ne dediler sana peki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bisi demediler eheh bende hemen uzaklastim zaten asansor katta durunca, benim oldugum kattaydilar, yemek felan yediler, bide imzali forma getirmisler dagitiyorlardi, keske alsaydim lan bi tane satardim heh dusunemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 keyifsiz maçta son düdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 beşiktaş iğrenç oynadı, yenilseydi kimse şaşırmazdı. 4. oyuncu üzerinde duracam. * baki : sezon başından beri beşiktaşta gördüğüm en iyi stoperdi. dengesiz hareketleri yok değil ama ne biliyim adam çok disiplinli ve hatasız oynadı. * f.higuain : bu adamda gerçekten iş var, üzerinde durulması lazım. önceki maçlarına göre çok daha iyiydi. * delgado : maça damgasını vurdu, topu istediği yere attı, sahanın en iyisiydi. * sandro : oftaşın en iyi oyuncusuydu, neden oyundan alındı anlamadım. bu oyununu 1-2 sene daha devam ettirirse çok güzel bir bonservise satarlar. geçen sene gençlerde oynuyormuş. türkiye ligine alışmış demek ki. *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar