Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 valla chiemerada ben varım başkası varmı bilmiyorum eclipseda genelde çoğunluk ama aktif değiller anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 eclipse e girin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yanlız legacy questleri bırakıp imp missiondu bh missiondu falan yapmak ve interfaceide eskisi gibiye benzeterek acaip bir şekilde eski swg tadı alabiliyorsunuz söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 3 saat snra patchlerim tamamlanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ya benim hata veriyo %12 ye gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 patch folderindaki dosyalari temizleyip tekrar baslat processi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 denedim daha önce olmadı hep aynı yerde kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 o zaman bilemiyorum bastan yuklemeyi denemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 en rahatı siteye girin trialı indirin. 20mb mı ne client indiriyor. sonrada işte biraz da şansınıza göre 1 gün sorna falan oynamaya başlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Oth , Msn'den görmez oldun buraya yazıyorum.. Kargo ne alemde verebildin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 en son hararetli bi şekilde legacy kasıyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 NASIL ÖZLEMİŞİM açtım acc u oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 GwindonSurion said: NASIL ÖZLEMİŞİM açtım acc u oynuyorum ulan tam da zamanında acmıssın ben 1 hafta yokum... geldigimde dvm et oynamaya bayma sakın 1 haftada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bayabilirim bilemiyorum =D village questleri bi bitsin lavrenceyle karşılaştım nası mutlu oldum.. + zaten dakikasında sinir oldum instancede 3 mob un ortasında oyundan attı sdfsgsfdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 deno da oyunda quilombo da oyunda.. ne instance ı abi bekle daha ben yapmadim ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ya ben oyunu yğkleyemiorum official site dan :/ Daha doğrusu key vermiyor bi türlü, her seferinde olmadı sonra dene falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 onu bunu bırakın emuya gelin emuya :D tkm meditate ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparda Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Hala eclipse'de devam eden arkadaşlar nicklerinizi yazarsanız gerçekten çok sevinirim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 othmobast/othlayne itu camoka uslee quilombo tuman agida shewky deno benim aklıma gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 chimerada char açtım oradaki oynayanlar da niklerini yazarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 orda da bi othmobast var lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 artık umudunuzu kesin yeni ufuklara yelken açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ben de eclypse'de actım bi char simdi, ismi seceo ydu da soyadını unuttum =) (hafızaya gel ya)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 @ apache : eskiyi geri istemiyoruz ki şuan biliyoruz ortada umut edecek bişey yok eğleniyoruz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ben de indiriyorum clientı şu anda yeni oyunu aldım son çıkan hedesini, bir accountum vardı ama account name i de unuttum ztn içinde de doru duzgun karakter yoktu level 40larda bi jedi vardı sadece, şimdi indirirken ilkinde hata verdi kafayı yicem, ikinci kez indiriyorum direct2drive dan neyse ki 150yle flm geliyor yoksa bitmez bu işkence, indirip kurabilirsem sorunsuz bir karakter açıp bilgileri veririm buradan. zamanında ne oynardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar