Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bi umut sorayım dedim varmı hala oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 benim inanılmaz çekiyor canım valla. bastırmak için çizgi roman okuyorum battlefront empire at war oynuyorum filmleri seyrediyorum kitaplarını okuyorum kesmiyor daha da canımı çektiriyor şöyle bir grupça aslında oynasak bende gelirim birlikte takılırız o ortamdan bile wowda aldığım en büyük zevkin on katını alırım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Ben chimearadayım nich sethlor oynayan varsa hala msg atıversin görüşelim kaynaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 arada accaunt açıyorum ama eclipsedeyim.. kapalı acc şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ya zaten böyle bir grup olarak başlarsak aynı yerde sıfırdan başlayalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Farinal said: benim inanılmaz çekiyor canım valla. bastırmak için çizgi roman okuyorum battlefront empire at war oynuyorum filmleri seyrediyorum kitaplarını okuyorum kesmiyor daha da canımı çektiriyor şöyle bir grupça aslında oynasak bende gelirim birlikte takılırız o ortamdan bile wowda aldığım en büyük zevkin on katını alırım sanırım. Doğrudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ben ilk çıktığında oynadım bi 3-4 ay. Accayip detaylıydı roleplay e çok müsaitti.. Grafikler müzikler sesler star wars zaten hepsi harkulade... ama işte pvp nin eksikliği ve dengelerin sağlanamamasından soğuduk. Zaten oyunu sonra iyice bozmuşlar FPS falan olmuş classlar azaltılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben o kdr dayandım nge geldiginde bilen bilir, bırakmıcam duzelcek bi sekilde diip durdum.. tamam nge geldiginden beri cok sey degisti asla o ilk haliyle kıyaslanamaz simdi, ama olmadı olmuo.. aslında guzel seyler yapıolar fakat hicbiri uzun omurlu olmuo, bi sonraki patch cıkana kdr oyuncuları oyalamakla ilgili hersey, boyle olunca da insan sıkılıo. ztn oyundaki her questi bitirdikten snra ancak pvp yapabiliodm, o da bayıo bi yerden snra cunku combat sistemi o kdr guzel degil.. bole olunca oynamaya degmio oyun, dediginiz gbi ancak grup olarak baslanırsa olabilcek bsi, ama ben sahsen 6 aydır ozlemedm swg yi oyun olarak, sdc ordaki arkadaslarımı fln ozledm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 MMORPG . multi play. wow oynuyorum. swg kadar eğlenceli değil. kesinlikle oynatan oyun %70 gibiyse %30 arkadaş ortamıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bir arkadaş daha yüklüyor şimdi oyunu tekrardan (80 saat diyor ama azalır o yüklerken :) ) bende siteden trailı indircem client için çünkü cdlerimi bulamıyorum. Şimdi 1) Chimera'da mısınız? Öyleyseniz isimler? 2) Trail indirince gelen clienta kendi acountumu yazsam açılır mı? Şuan eski accountlar açık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Aynı şeyi bende merak ediyorum. Bi ara 14 günlük Trial için açmıştım ama oynayamıyorum ben öyle Level 1 karakterden falan. Eski accountlar döndüyse , nasıl aktive ediyoruz ? Benim şu an trialdan mı eski accountlara giriyoruz nedir olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ya bu SWG de amma dert kardeşim ya. İndirdik clientı açıcaz adam hala connecting... diyor 10 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 2:13 saat sonra oyundayım. beni bekleyin anacım baaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 dönsem mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 abi toplanip tekrar 20-30 kisi oynasak cok guzel olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 süper olur !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Farinal said: 2:13 saat sonra oyundayım. beni bekleyin anacım baaaay Gecenin körü olduğunda download bittiğinde birden çok güzel bir 45 saat yazısı çıktı :D Neyseki sonra azala azala düştü ve şimdi 5 saat diyor. Akşam 10'a doğru gireceğimi düşünüyor/umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 kermit said: süper olur !!! gerci eski tadi pek kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 pwnbot, maalesef eski tadı yok oyunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 heyecanlandıydım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 kalp kalbe karsi werewolf, bence hepimiz birer bounty hunter acsak jediliga kadar yolumuz var. birlikten kuvvet dogar. eski gunlere geri donebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 30-40 kişi toplanıp başlasak nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Cons said: 30-40 kişi toplanıp başlasak nasıl olur? daha süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 eski tadı kalmamış diyorlar doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Doğru değil. Rakip firmalar SWG'yi silmek için çıkarıyor bu söylentileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar