Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Meyabalar yine ben :D Dizi projesi işini biliyosunuz. Şimdi bize lazım olan bissürü bissürü dizi listesi. Şu olsa iyi olur gibisinden.. Xaty ve benim elimde olan dizileri ben bi yaziyim ilk başta... Yabancı diziler: Prison Break [ Upload dvm ediyor ] Lost [ Upload bitti. ] Heroes [ Upload dvm ediyor ] 24 [ Upload'a başlanmadı ] The 4400 [ Upload'a başlanmadı ] Kyle XY [ Upload'a başlanmadı ] Dexter [ Upload'a başlanmadı ] Ghost whisperer [ Upload'a başlanmadı ] Jericho [ Upload'a başlanmadı ] Supernatural [ Upload'a başlanmadı ] The lost room [ Upload'a başlanmadı ] Smallville [ Upload'a başlanmadı ] How i met your mother [ Upload'a başlanmadı ] My name is earl [ Upload'a başlanmadı ] Stargate [ Upload'a başlanmadı ] Türkçe diziler: Kurtlar vadisi [ Upload'a başlanmadı ] Kavak yelleri [ Upload'a başlanmadı ] Pusat [ Upload'a başlanmadı ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 How i met your mother Eklemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 öncelikli istediğiniz diziler varsa onları önce upload edebilirim. şuanda heroes upload ediyorum, sonra pb'yi bitircem. ardından the lost room'u yapıcam. ama sonrasına karar vermedim henüz.. edit: Pluton başlıkta belirtmiş ama yazarken belirtmemiş, sizler de dizi önerisinde bulunun ek olarak, onları da upload edelim :) "How I Met Your Mother"da upload ederiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Ekledim bile :D My name is earl Stargate son anda aklıma gelenler bunnar yok mu artıran :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 'My name is earl' olmazsa olmaz. 'King of Queen' tam ismi bu olmaya bilir. Yalnız şey diyicem bence dizi download edilen birşey yapacağına imkanın varsa 'tıkla izle' türü birşey yaparsan süper olur. Mesela film için yapmışlar bunu adamlar her ay yeni filmler ekliyor salonlar var mesela tıklıyorsun hiç bekleme olmadan çatır çatır izliyorsun çok fazla kotada yeniyor nasıl bir sistem bende anlamadım ama basit birşey sanırsam eğer bunun dizi versiyonunu yaparsan süper olur paralı üye bile olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Çokakıllıadam said: 'My name is earl' olmazsa olmaz. 'King of Queen' tam ismi bu olmaya bilir. Yalnız şey diyicem bence dizi download edilen birşey yapacağına imkanın varsa 'tıkla izle' türü birşey yaparsan süper olur. Mesela film için yapmışlar bunu adamlar her ay yeni filmler ekliyor salonlar var mesela tıklıyorsun hiç bekleme olmadan çatır çatır izliyorsun çok fazla kotada yeniyor nasıl bir sistem bende anlamadım ama basit birşey sanırsam eğer bunun dizi versiyonunu yaparsan süper olur paralı üye bile olabilirim. Onu düşünüyorum ama velakin şuan FLV formatında yapmam gerek buda şuan için çok vaktimi alıcağı için şimdilik zor. Ancak .avi oynatıcısı bulabilirsem yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Coupling OZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bicak Sirti Family Guy South Park Two and a half men The advantures of Pete & Pete (eheheh) The Tudors Rome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 polis dizisi meraklısıyım ben. ncis, crime & order special victim unit, csi, shark, monk gibi şeyler istiyom ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 said: Yalnız şey diyicem bence dizi download edilen birşey yapacağına imkanın varsa 'tıkla izle' türü birşey yaparsan süper olur. Mesela film için yapmışlar bunu adamlar her ay yeni filmler ekliyor salonlar var mesela tıklıyorsun hiç bekleme olmadan çatır çatır izliyorsun çok fazla kotada yeniyor nasıl bir sistem bende anlamadım ama basit birşey sanırsam eğer bunun dizi versiyonunu yaparsan süper olur paralı üye bile olabilirim. olmaz öyle şey arşivi var bunun hedesi hödösü var.he ayrı bi seçenek olarak sunulabilir kota problemi yaşayan arkadaşlara>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Buffy 12 sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Battlestar Galactica (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 simpsons 1. 2. ve 6. sezon var :F ne alaka diyebilirsiniz öyle :F işte bi de sanırım sadece ilk 2 sezonun Türkçe altyazısı var Türkçesi önemli değilse two and a half man 2. 3. sezon var eşref saati 1. 2. 3. 4. 5. bölümler var scrubs 1. 2. 3. 4. 5. sezon var bionic woman ilk 7 bölüm var var var var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 South park 10. Sezona kadar var. How i met Full var. Avatar The Last Airbender Full var. upload ypardım ama 256Kb/s oldugundan cok cok uzun sürer :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 GENCO tabiki, rapid ve torrent için uğraşmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bendek dizi ve anime arsivi umarim yardimci olur 24 American Dad American Pie Arrested Development Battlestar Galactica Bleach Chrono Crusade Conan The Barbarian Conan The Destroyer Coupling Crouching Tiger, Hidden Dragon Desperate Housewives Dexter Dirt Dünyayı Kurtaran Adam Elfen Lied Entourage Escaflowne Evangelion Everybody Hates Chris Family Guy Frank Sinatra Friday Night Lights Friends Full Metal Alchemist Full Metal Panic Futurama Ghost In The Shell Gilgamesh Gilmore Girls Greys Anatomy Gunslinger Girls Half Baked Heat Helsing Heroes Hitchiker's Guide to The Galaxy House How I Met Your Mother Initial D Joey Kenshin Kyle XY Las Vegas Law of Ueki Live 8 Lost Married With Children Mezzo DA Milo : Iblis My Name Is Earl Naruto Nat King Cole Ninja Scroll TV Nip Tuck Numb3rs Onegai Twins OZ Pavarotti Planet ES Prison Break Ray Charles Read or Die Record of Lodoss War Resident Evil Robotech : Macross Saga Rome Samurai Champloo Scrubs Seinfeld Simpsons Six Feet Under Sopranos SouthPark The Beatles The Closer The Crow II The Last Exile The OC The Office Thesis Top Gear Two and A Half Man X : TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 arada dvd olarak olan filmlerde war onnari sallayin normalde div x e cekditigimden dvd filmeride bu listede tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 supernatural plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 24 4400 Avatar Battlestar Galactica Bionic Woman Californication Carnivàle Claymore Death Note Dexter Eureka Heroes Jericho Kyle XY Lost Nightmares & Dreamscapes Nip/Tuck Oz Prison Break Rome Simpsons Six Feet Under Smallville South Park Traveler Tudors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 anime olarak claymore ve full metal alchemist i istiyorum ve varsa one piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 One Tree Hill Angel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 eger bulurda bende olmayan b kac diziyi ul edersen mesela married with children tum seri yada ne biliyim its always sunny in philedelphia bende soz veryom eldeki arsivden elimden geldiginde dedicated makineyi acik birakir ul yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 elinizde varsa anime de koyun siteye,anime olayına yeni başlamış bu garibana bir hayrınız dokunur bencillik diz boyu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 two and a half men south park olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Usenext hesabı şart oldu. Elimizdeki upload ettikden sonra burdakileri elimizden geldiğince upload etmeye çalışırız. Tabi bide altyazı ekibi kurmak gerekecek :D Önce bi siteyi açalımda hayırlısıylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar