oper Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 amin herkese hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 cümleten vatani görevimizi hayırlısıyla yerine getirip sağ salim geri dönmek dileğiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Spyro said: herkese de super cıkmıs yalnız =).. ben sizin kadar sanslı olmasam da fena diil yine.. ŞANLIURFA İL.J.K.LIĞI - kısa dönem cenderme.. hadi hayırlı tezkereler hepimize.. yine de şanslısın, şırnak beyrüşşebab a gidenler var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 1 ay daha gecırdık bakalım.... dagıtım istanbul harp akademesı komutanlıgı.. hava akademsınde gorevlıyım :) hafta ıcı cok guzel ve rahat gecıyor. gecelerı ıse full nobet ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 dün 3 adet çapraz kitledi ipneler :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ohanzi olaya bak son mesaj 27 ocak, bugun 29 subat. ee askerlik boyle birsey internete girmesi bile ayda 1.. capraz tutmaktan hicbisiye vakit kalmıoo.. sabır sabr son 70+ kusur gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 raistlinthewiz said: İstanbul/Küçükyalı - İkm. Mly. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı - Kısa Dönem oha bizim eve 15 dk mesefade askeriye ile ilgili bişi varmış afhueafhua:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 simdi usta birligimde karsı taraftayım. hadi 321 ler son 1 ayınız, sınava girin artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 59 kaldı olm 59.. :D çaprazdan bıktım usandım artık. yeniler gelse de düşsem şu nöbetten :D 321 ler 12 ay askerlik yapabilir :D ortalık karışıyo yauu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 way be has torun 321'ler 12 gun sonra sınava girio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bugün bot bağlıyorlar yauuuu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Yarın Kütahya hava er egitimine gelcek kısa dönem pati varsa yazsın. Kayıt kabulde olcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 321 hadı cabuk bıtırın acemılıgınızı dedeniz yorgun dustu artıkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 valla yauuu hadi bitirin.. bizimkiler 9 mayısta yemin edecekmiş. acaba herkesinki öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 uf şu dede torun muhabbeti bi tek bana mı çok gereksiz geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 oper said: valla yauuu hadi bitirin.. bizimkiler 9 mayısta yemin edecekmiş. acaba herkesinki öyle mi? evet 321 için yemin töreni 9 mayıs ve kıtaları katılış 10/11 mayıs. ş29 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 PrudenT said: uf şu dede torun muhabbeti bi tek bana mı çok gereksiz geliyor yok, bana da gereksiz geliyor. aslında çoğu kısa dönem askere gereksiz geliyordur da. gıcıklığına yapıyolar o mubabbeti :D şafak 8 :D haydi aslanlar az kaldı. durmak yok yatışa devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 biletler geldi hışırdamaya başladılar bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 doğan güneş lan bugün.. yarın sabah 6 da cıkıyorum bu illet yerden... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Whiskey said: İzmir / Narlıdere'de giriyorum.3'ünde gidicem heralde de şu önceden sıra alma olayını sizden duyuyorum.Sabah 7 gibi orada olsak heralde hallolur her şey. oo misafirimizsin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 oper said: doğan güneş lan bugün.. yarın sabah 6 da cıkıyorum bu illet yerden... :D bitti demek hoşgeldin dünyaya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 009 kaldı... geçmiyo ama sürünüyo resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 2pacAmaruShakur said: oper said: doğan güneş lan bugün.. yarın sabah 6 da cıkıyorum bu illet yerden... :D bitti demek hoşgeldin dünyaya ... hoşbulduk.. bitmeyen askerlik başladı şimdi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar