Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yaa burçlardan anlayanlar şu yengeç kadınlarını kendi deneyimleriyle yorumlasınlar yaa merak ettim de.. netten yazılan düz mantık yazılarını okumak istemiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 burda da düz mantık yazılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben yengeç kadını tanıdım. tanımaz olaydım. ancak bu kadar yazabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Dynun söyle söyle söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben varya o yengeç kadının taaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yengeç kadınına güven olmaz. paso yan çizerler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yengec oltaya gelen bir deniz bocegidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Ablam yengeç kadını. Ablamın bir sürü arkadaşı yengeç . Eski sevgilisi de yengeçti.(Hoş o erkekti ama.. xD) Yengeçler duygusaldır. Çok duygusallardır ancak bunu içlerinde yaşarlar bazen de. Dolunayda gerçekten sapıtırlar. Çok üzgün ve hüzünlü olurlar.. Çoğu zaman tertiplidirler ... Kendilerine ait bir disiplinleri vardır ve bozulmasını istemezler. Çoğu zaman ilişkide alttan alan yengeç burcudur. Bunlar benim bildiklerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 boga erkegi yonetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 boğa kadınını ne yapalım yaa biz gaymıyız lan : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yengec hem cok üzer hem de çok üzülür, kısaca dengesizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Selam. Bu yazıma burçlara inanmadığımı ve inananlarla her ortamda dalga geçtiğimi belirterek başlıyorum. Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim. Ahaha dolunayda sapıtırlar ne demek? Kurt adam mıyım ben? Ne anlamda sapıtıyoruz? Topiği consun seviyesine indirmek istemediğimden bu sorumu cevaplamasan da olur :P Tertip? Odamın resmi temalı bakın ne kadar da dağınığım diye göstermek için açılmış bilimum topikte rakipsiz bir bünyeyim. Duygusallık konusunu tartışmak bile istemiyorum, zira ben odunum biraz :/ Burçlara inanmayın, astrologlar bizi kazıklıyor =( LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Pyro said: yengec hem cok üzer hem de çok üzülür, kısaca dengesizdir. aha bende ikizler tamam o zaman bulduk birbirimizi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Yengeç kadınların beş çift bacakları vardır. Bunların ilki bir çift kıskaç ile modifiye edilmiştir ve hareket etmek için kullanılmazlar. Birkaçı dışında her yengeç kadında, karın sefalotoraksın altında gizlenmiştir. Çoğu yengeç kadınlar açık olarak seksüel dimorfizm gösterirler ve kolayca tavlanabilirler. Toraksın altında kalan karın bölgesi müthiş seksidir.karın üstünde 2 adey pleopod vardır ve açık olarak daha geniştir.Bu durum döllenmiş yumurtanın dişi yengeç tarafından taşınması ile bağlantılıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahzeni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Llama said: boğa kadınını ne yapalım yaa biz gaymıyız lan : ) boğa kadınıyla erkekler sadece hollanda da mı evlenebiliyo?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 zaten insanlar 12 ceşittir. ha bi yukselenleri var di mi bunların.artık kombinasyonla hesaplamak gerekio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 dünya üzerinde tek aşık olduğum hatun yengeç burcuydu 1 yıl çıktık 1 yılın sonunda benden "bizbirimize göre değiliz" diyerek ayrıldı yani mümkünse koşarak hatta ve hatta taksi tuttarak uzaklaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Yuh. Sen beceriksiz çıktın kızı elinde tutamadın diye adam niye kaçsın nasıl bi mantıktır bu? L2play n00b. Burcumun dişi üyelerine laf söyletmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 şimdi çok pardonda 1 yıl tutmuşum zaten 1 yılın sonunda birbirmize uygun olmadığımızı anlaması benim salaklığım mı onun salaklığı mı? :D benim burcumda akrep sokarım valla bak aehufhaeufha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 adamınbiri said: dünya üzerinde tek aşık olduğum hatun yengeç burcuydu 1 yıl çıktık 1 yılın sonunda benden "bizbirimize göre değiliz" diyerek ayrıldı yani mümkünse koşarak hatta ve hatta taksi tuttarak uzaklaş çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 valla o an suratına karşı çüş desem harika olurdu ama tabi aşıktım ozamanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben bir yengeç bayanıyım sor anacım ne istiyorsan cevaplıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 heh işte 1 yıl sonra "biz birbirmize göre değiliz" diyen cinsten olan buymuş buna sor aıfuaehufhae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Hayatimda en cok baglandigim insan da koc burcuydu.3 sene sonunda olmuyor demisti bana,zati olmuyodu da herneyse.Koc kadınıda baya zordur.Aglatir adami yani. yazan:boga erkegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Teraziysen ve hatuna aşıksan sıçtın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar