Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yaa burçlardan anlayanlar şu yengeç kadınlarını kendi deneyimleriyle yorumlasınlar yaa merak ettim de.. netten yazılan düz mantık yazılarını okumak istemiyorum da
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben yengeç kadını tanıdım. tanımaz olaydım. ancak bu kadar yazabilirim.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben varya o yengeç kadının taaaaaaaaaaaa
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yengeç kadınına güven olmaz. paso yan çizerler :D
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yengec oltaya gelen bir deniz bocegidir.
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Ablam yengeç kadını. Ablamın bir sürü arkadaşı yengeç . Eski sevgilisi de yengeçti.(Hoş o erkekti ama.. xD) Yengeçler duygusaldır. Çok duygusallardır ancak bunu içlerinde yaşarlar bazen de. Dolunayda gerçekten sapıtırlar. Çok üzgün ve hüzünlü olurlar.. Çoğu zaman tertiplidirler ... Kendilerine ait bir disiplinleri vardır ve bozulmasını istemezler. Çoğu zaman ilişkide alttan alan yengeç burcudur. Bunlar benim bildiklerim..
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 boğa kadınını ne yapalım yaa biz gaymıyız lan : )
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yengec hem cok üzer hem de çok üzülür, kısaca dengesizdir.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Selam. Bu yazıma burçlara inanmadığımı ve inananlarla her ortamda dalga geçtiğimi belirterek başlıyorum. Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim. Ahaha dolunayda sapıtırlar ne demek? Kurt adam mıyım ben? Ne anlamda sapıtıyoruz? Topiği consun seviyesine indirmek istemediğimden bu sorumu cevaplamasan da olur :P Tertip? Odamın resmi temalı bakın ne kadar da dağınığım diye göstermek için açılmış bilimum topikte rakipsiz bir bünyeyim. Duygusallık konusunu tartışmak bile istemiyorum, zira ben odunum biraz :/ Burçlara inanmayın, astrologlar bizi kazıklıyor =( LÜT FEN
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Pyro said: yengec hem cok üzer hem de çok üzülür, kısaca dengesizdir. aha bende ikizler tamam o zaman bulduk birbirimizi : )
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Yengeç kadınların beş çift bacakları vardır. Bunların ilki bir çift kıskaç ile modifiye edilmiştir ve hareket etmek için kullanılmazlar. Birkaçı dışında her yengeç kadında, karın sefalotoraksın altında gizlenmiştir. Çoğu yengeç kadınlar açık olarak seksüel dimorfizm gösterirler ve kolayca tavlanabilirler. Toraksın altında kalan karın bölgesi müthiş seksidir.karın üstünde 2 adey pleopod vardır ve açık olarak daha geniştir.Bu durum döllenmiş yumurtanın dişi yengeç tarafından taşınması ile bağlantılıdır.
Rahzeni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Llama said: boğa kadınını ne yapalım yaa biz gaymıyız lan : ) boğa kadınıyla erkekler sadece hollanda da mı evlenebiliyo?:D
irin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 zaten insanlar 12 ceşittir. ha bi yukselenleri var di mi bunların.artık kombinasyonla hesaplamak gerekio...
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 dünya üzerinde tek aşık olduğum hatun yengeç burcuydu 1 yıl çıktık 1 yılın sonunda benden "bizbirimize göre değiliz" diyerek ayrıldı yani mümkünse koşarak hatta ve hatta taksi tuttarak uzaklaş
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Yuh. Sen beceriksiz çıktın kızı elinde tutamadın diye adam niye kaçsın nasıl bi mantıktır bu? L2play n00b. Burcumun dişi üyelerine laf söyletmem.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 şimdi çok pardonda 1 yıl tutmuşum zaten 1 yılın sonunda birbirmize uygun olmadığımızı anlaması benim salaklığım mı onun salaklığı mı? :D benim burcumda akrep sokarım valla bak aehufhaeufha:D
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 adamınbiri said: dünya üzerinde tek aşık olduğum hatun yengeç burcuydu 1 yıl çıktık 1 yılın sonunda benden "bizbirimize göre değiliz" diyerek ayrıldı yani mümkünse koşarak hatta ve hatta taksi tuttarak uzaklaş çüş
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 valla o an suratına karşı çüş desem harika olurdu ama tabi aşıktım ozamanlar :D
ivy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben bir yengeç bayanıyım sor anacım ne istiyorsan cevaplıyım
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 heh işte 1 yıl sonra "biz birbirmize göre değiliz" diyen cinsten olan buymuş buna sor aıfuaehufhae:D
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Hayatimda en cok baglandigim insan da koc burcuydu.3 sene sonunda olmuyor demisti bana,zati olmuyodu da herneyse.Koc kadınıda baya zordur.Aglatir adami yani. yazan:boga erkegi
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Teraziysen ve hatuna aşıksan sıçtın.
Öne çıkan mesajlar