Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yengeç kadını

Llama

Öne çıkan mesajlar

Ablam yengeç kadını. Ablamın bir sürü arkadaşı yengeç . Eski sevgilisi de yengeçti.(Hoş o erkekti ama.. xD)

Yengeçler duygusaldır. Çok duygusallardır ancak bunu içlerinde yaşarlar bazen de. Dolunayda gerçekten sapıtırlar. Çok üzgün ve hüzünlü olurlar..

Çoğu zaman tertiplidirler ... Kendilerine ait bir disiplinleri vardır ve bozulmasını istemezler. Çoğu zaman ilişkide alttan alan yengeç burcudur.

Bunlar benim bildiklerim..
Sosyal ağlarda paylaş

Selam. Bu yazıma burçlara inanmadığımı ve inananlarla her ortamda dalga geçtiğimi belirterek başlıyorum. Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim.

Ahaha dolunayda sapıtırlar ne demek? Kurt adam mıyım ben? Ne anlamda sapıtıyoruz? Topiği consun seviyesine indirmek istemediğimden bu sorumu cevaplamasan da olur :P

Tertip? Odamın resmi temalı bakın ne kadar da dağınığım diye göstermek için açılmış bilimum topikte rakipsiz bir bünyeyim. Duygusallık konusunu tartışmak bile istemiyorum, zira ben odunum biraz :/ Burçlara inanmayın, astrologlar bizi kazıklıyor =(

LÜT
FEN
Sosyal ağlarda paylaş

Yengeç kadınların beş çift bacakları vardır. Bunların ilki bir çift kıskaç ile modifiye edilmiştir ve hareket etmek için kullanılmazlar. Birkaçı dışında her yengeç kadında, karın sefalotoraksın altında gizlenmiştir. Çoğu yengeç kadınlar açık olarak seksüel dimorfizm gösterirler ve kolayca tavlanabilirler. Toraksın altında kalan karın bölgesi müthiş seksidir.karın üstünde 2 adey pleopod vardır ve açık olarak daha geniştir.Bu durum döllenmiş yumurtanın dişi yengeç tarafından taşınması ile bağlantılıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...