sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 http://www.milliyet.com.tr/2007/11/20/son/sonyas02.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 mantıklı bi davranış. ama gerekli mi? bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 çeşitli kesimlere hitap eden kanalların böyle bir hassasiyetleri olabilir. bunun nesi bu kadar yanlış ? 2 hit fazla alacak diye bunu sansasyon malzemesi yapıp halkı bölmeye çalışanlar utansın. resmen düşmanlık yaratılmaya çalışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Onlar bikinisiz istemis de Digiturk yanlis anlamis bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Öyle bi reklam kesinlikle gerçek olamayacağından türk erkeklerini hayale yönlendirmeninde bi anlamı olmayacağından bence bikiniye sansür iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 abso sorma 5 senedir digitürk vara ama kapımızı bi çalan yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 luci abi yarama bastın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 eheh.. ben de dicitürk yok, paso hatunlar geliyor soruyor "lost ta böle mi oldu?" diye.. gel diyorum arşivden bakalım.. önemli olan dicitürk olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bijikürt alacaktiniz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 onu alanların arkadan tsk alma ihtimali de var tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Onu alınca korku filmi izletmeye geliyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ya evde hangi kız mikini ile dijiturk izliyordur ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Penthesilea said: Onlar bikinisiz istemis de Digiturk yanlis anlamis bence puhahuauhauh koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Rezalet.. Ortada ne ayıp birşey var, ne çıplaklık var.. Kızın kıçı mı görünüyor? Göğüsleri mi ortada? Sen zaten sahilde bunları görmüyor musun? Allah belalarını versin bu sansürcü anlayışın.. Zaten Digiturk'te film izlenmez oldu her boku sansürlüyor pzvnkler.. Bu arada o sarışın hatun 10 numara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 laik cumhuriyetimizi yıkmaya çalışıyorlarr!! digiturku boykot edelim, izlemeyelimmm!! gerikafalılık buu, bikininin nesi varr!!1! biz bikini görmek istiyoruzz!! veya sadece nabza göre şerbet verir gibi, kanala göre reklam vermiş de olabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 said: [09:10 - erdal sahin] Yazıklar olsun... rezillik ya. . . bu reklamı her kım yaptıysa ahlakından suphe ederim. ailemizle birlikte nasıl da izleriz ya. . . said: yerinde bir uygulama. düşünenler güzel düşünmüş. televizyon çok kirlendi, ailemizle birlikte, rahatça televizyon izleyemez olduk. gereksiz bir nü lük var. en azından birkaç kanal temiz kalsın. . . Şu yorumlara bak ya.. Lan bu heriflerin karısını kızını bir araya toplayıp indiricem boxerı görücekler ahlakı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 abi adamın kendi reklamı film falan sansürlemiyoki. ne bu şiddet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hadi abartmiyim bi mesaj yeter bu topiğe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Kız güzelmiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 apartman koridorunda bikini gereksiz olmus zaten t-shirtle daha inandırıcı reklam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Penthesilea said: Bijikürt alacaktiniz olmahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bende dün zaplarkene denk geldim. reklam bitti kızda halen tişört vardı. yakaladım diye heycanlanmıştım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yutubda sansursuzu var, kiz süt gibi. link verirdim ama rep veren yok artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Slat said: Şu yorumlara bak ya.. Lan bu heriflerin karısını kızını bir araya toplayıp indiricem boxerı görücekler ahlakı o zaman Konu hakkında yorumunu yap, iyi güzel de, kendi yorumunu yapmış ve bu platformda cevap hakkı olmayan bir adama karşı "Karısını kızını toplayıp, indiricem boxer'ı" dersen, "Götün de açıkta kalır o zaman" derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 birini parmakla gosterirken geri kalan 4 parmagin sana donuk olur dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar