Drall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 beyler saldık baya hadin ama! akşam isteyene quelthulla bize yetişmesi için yardım ederiz, dün levyeyle mephistoyu kestik bugün diabloyu kesip quelthulla bana yetiştircez levyeyide. prudent sözüm sana, iyice koptun yav oyundan gel gari sdgsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 levye deil lan levie! hasta etmeyin adamı. sdfsdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bay levye +1 sdfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bu akşam/gece oynayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 oynıyan varmı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yokmu ya :( 2001 de oynamaya başladıgım su an lvl 59 olan amazonumu buldum harddiskte hehe javazon hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 oha. konuyu açtık, bas bas bağırdık 2-3 kişiydik. bir hafta sonra bıraktık. baktım coşmuş topic. eheh, ben makinadan sildim oyunu. malum bahar dönemi dersler falan, zaten ortalama kötü. siz devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bende wow'a sardım tekrardan, sori ^_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yüklüyorum bugün umarım. oynarım netten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ben 33 level necro, levye 31 yada 32 level barbar, prudent bayadır girmiyo onun adam nasıldı hatırlamıyorum =D act 5te 3üncü görevdeyiz hadin gelin gari ya =/ hatta gelmek isteyene quel adamını versin =P gerçi okul başlıcak artık geceleri oynayamamki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yattınmı drall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 varmı oynamak isteyen akşamları 11-11buçuğa kadar oynayabilirim, şuan 44 yada 45 level bone necro var elimde nmde act2de ikinci görevdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Beyler ben kurdum Diablo 2 ve LOD ama bana patch ve crack lazım birisi link yada msnden atarsa sevinirim.(özel mesaj atmanız yeterli ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 yasak onlar (d2loader) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 51 necro var elimde, öldürmesiz duel yaparım =D ama öldürmek yasak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 en baştan takım halinde başlamak isteyen var mı? 9 karakter , sadece beraberken oynanıcak şekilde başlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 9 nasıl oluyo ki 8 değilmi multide max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Bende 24 amazon var bu lvl cevresınde varsa eleman bırlıkte oynamak isterim.Ya bide nedir bu arkadas item cıkmıyor karektere:D full eziq rare itemlarla takılıyorum.4 tane unique cıktı 3ü aynı item:D1 taneside barbar kafalıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 drall ile bende 55-60 arası necro var yetişin bize takılalım :P 40 olun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Biraz düşsek:D sole 30da flm biri olsa ona yetişmek için kasabilirimde 40 ccok fazla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 52 oldu benim necro daha 55 olmadım :D buarada daesu o bizdeki white'dan daha iyi bi white yaptım sanada veriyim onu, ek olarak 2 iron golem veriyo mis gibi tank oluyo, oynayalım bide biara mephistoyu keselim nm de tek başıma girmek istemiyom şöyle heyecan olsun 2 kişi girelim /players 8 yapalım :D edit: 21 barbar atiyim isteyene sıfırdan kasmaya başlamiyim diyen varsa, itemmiş statmış falan hepsi güzel edit2: oynamak isteyen 20 üstülere falan yardım ederim görevlerinde, sıkıldım single =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Ya drall yalvarırım biraz item ver:D şu diablo hayatımda bu kadar şansız bir char acmadım daha:D 25 amazon:D daha uniqe'm yok:D 1 tane bile rarelerde 10 lvl rarelerı flm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ayarlayalım gel hamachi ağına, ben set itemleri, güzel itemleri falan hero editörle dosyalara kaydediyorum bigün yeni karakter açarım yada birileri item ister diye yada set tamamlarım diye :D gel ayarlayalım sana göre bişeyler hamaçi ağ adı: patid2 şifre: mahoni edit: asıl daesu ya sor amazone item'ı onda 65 javazone vardı yanlış hatırlamıyosam, gerçi ondaki itemları sen napıcanki level yetmesini geçtim yanına yaklaşmaz heralde =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 yeni white ı istiyorum drall battlenet diyorum ben hala boşuna kasıyoruz pcde kalıyor yaptıklarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 battlenet yapın güzel vakit geçiyor 15$'a diablo II + expansion key satılıyor =) hem tek günde lvl 30+ kasmak çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar