MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 eğer 3 ten fazla kişi olursa ben de gelirim:P başka türlü tadı çıkmıyor artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yapalım, act2 deyim ben şuan level 18 falanım, varsa şöyle 3-5 kişi öm atın gelirim ben okul falan tatil zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 sıfırdan yapıcaksak ben de gelirim öbür türlü charım yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bende gelirim 0 dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 0dan bende başlarım, ayrıca Quel-Thul bende act 2 de level 21im, bu bende oynarım diyen 4 kişiyle birlikte oynamadığımız sıralarda multi oynayalımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yarın gece var mısınız? herkes son patche kadar yüklesin bu süre zarfında. sıfırdan başlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 varım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bnde varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 evet beyler kuran varmı? hadi birisi kursun girelim toplanmaya başlayalım ben kuramıyorum oyunu kurduğumda girilmiyo nedense =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 kuruyorum şu an. oyunu kuruyorum yanlış anlaşılmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 beylerr geceyi bekleyinnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 benim msn [email protected] biri eklesede başlıcaamızda titretse falan bişey yapsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bu arada kıreki olmayanlar bana pm atsın d2loaderı yollim. isteyenler hamachi ağına da katılabülü ağ adı: patid2 şifre: mahoni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 sıfırdan başlıyoruz demi? kim hangi karakteri seçecek burda yazalımda 4 sorceresli bi partiyle falan karşılaşmayalım oyun başlayınca =D ben necro sorce yada barbar seçicem sizin ne seçtiğinize bağlı olarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 mini image'ı olan varsa geleyim ben de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 d2loader yollıyım? paladin olurum ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 hamachi yüklüyorum bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ulan çok giresim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 teknik abzürtlükler silsilesiyle karşıkarşıyayım. vista top ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 madcat sende gir plx! şuan hamaçi ağında 3 kişi var hadin 2-3 kişi daha gelsin enazından yav! edit: xp sçs (L) (K) mucux vsvs <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 1.11b oynuyoruz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 yokmu başka gelen? mrlevie prudent ve ben başlıyoz hadi son çağrı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ya bana böyle çok şey geldi ne bileyim herkesin hangi zamanları tutucak ki ortak oynayabilelim falan. hadi bu gece güzel de. neyse aku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ilk act bitti. smithten dokunmadan hacılayıp kaçtım aleti sdfjkh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 sfdgsdfhgs güzeldi ya bence tutar bu oyun böyle =D şubat tatilindeyiz evde olduğum her gece girebilirim annemgil pcyi yasaklamadığı sürece =D edit: iron maiden (L) andariel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar