kitana Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 abi ben indiriyorum oyunu 1.12a patch li oynamak isteyen varsa ,acaip çekiyor canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Kitana,çok fazla zaman ayıramıyorum ben.o yüzden single oynuyorum. Ama dediğim gibi düşen itemleri burdan haberdar ederim,isteyen olursa girer veririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 valla kitana d2 cdlerimi bulursam gayet oynayabiliriz. 0dan kasmayı düşünüyorum tekrardan eski savelerimi kaybettim bide acısını çıkartmak istiyorum. şöyle saatler harcayabilceksen atabiliriz yani kendimi kaybediyorum ben oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 beyler yeni char açtım,barbar; polearm mı gidim,yoksa axe mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 beyler,item aktarıcam da diğer char a.müsait olan varmı,bana yardımcı olabilicek. Ya da bunu yapmak için başka yöntem varmı benim bilmediğim... Edit:tamam,hallettim windowsta diğer oturumu açıp ordan 2. oyunu açabiliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 d2 loader la aynı anda iki tane oyun açıp yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 emule den indiriyorum d2 yi su an beklersen yardım ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 valla eldeki imkanlar da görüyomuş işi,direk diğer oturumdan açtım.sorunda yok,çok sağolun yinede. Edit: Peki biliyomusunuz,2. karakter oyundayken bu players 8 hedesi işliyorumu.Sanki bana işlemiyomuş gibi geldi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 İşliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Crack sorunları, bnet'e korsan oyunla nasıl girilir vb. mesajlar bölüm kurallarına uymamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 arcane oyun orjinal,sadece ,item alışverişi için diğer karakterle.nasıl 2. oyun açılır onu konuşuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 uyarı silinen mesajlara hitaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bir ara yapalım d2 :] sıfırdan ama. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Masquerade said: bir ara yapalım d2 :] sıfırdan ama. :P tamam güzel olur hatta ramazanda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 oo tamam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzullah Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 varsa oynayan ağdan, hamachiden falan oynayalım. yada battle netten. fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 şu an kimse varmı küççüük yeni bi character açtımda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ilk defa oynadım geçen hayatımda d2 yi, level 11 barbarianım çok zevkli gelmedi açıkcası yardım edicek varsa deneyebilirim multi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 lem oynayan, abi gel oynayalim diyeyn var mı? bu aralar çok canım çekti d2 varım diyenlerle gelin oyyanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 veya sacred'te olur sacred'i hiç oynamadıydım nettten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retawis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 vista kullanıyorum ve diablo 2 oynayamıyorum ya çoook geç açıyor ya açmıyor yada çok kötü görünümde açıyor bununla ilgili ayar bilen varmı arkadaşlar??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 1.12 lod oynayan var mıdır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 retawis said: vista kullanıyorum ve diablo 2 oynayamıyorum ya çoook geç açıyor ya açmıyor yada çok kötü görünümde açıyor bununla ilgili ayar bilen varmı arkadaşlar??? d2 exe sine sag klik compability tabindan disable desktop composition denen yeri check et tamamdir. bende sorunu cozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 1.12 de item mi düşmüyor yoksa ben mi denk gelemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Uzundur bende oynamadım, battle.netdeki karakterim duruyodur büyük ihtimalle, toplaşıp kasalım battle.net de kimler geliyo şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar