spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 fede said: felaket lag var bende çıktım maalesef adam afk bişiler yapıo heralde... oynarken hiç bişi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 lan nasıl peç yapıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 last survivooooooooor nerdesin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 de dl ye yeni başladım. bu topic yalan olmasın da yarın falan adam gibi kalabalık başlayalım mı? dlye başladım ben yarına hallolur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bLackcha0s said: lan nasıl peç yapıyoruz ? versiyon kac senin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 nası beceremiyonuz ki allaseniz? hamaçi kursanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hamachi e gerek yok gibi su durumda. port acilmis galiba direk ip'den giriyor ama versionlar uyusmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 1.12 kurun abi. hadiyin andariel kesicez daha ohooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hamachi ye gerek yok. sorun sadece versiyonlarla ilgili host afk 10 dakkadır cıktım bende biz lvl 16 yız o galiba 17 ben sorc. o necro baya güzel oldu duriel kaldı wp miz de war... 1.11b yi yükleyin yarın devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 1.12 varken 1.11b ye düşürebiliyoz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 v1.10b14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ne durieli fsd ben daha level 5 assassinim, den of evil bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ya çektim rapidden oyunu inatla install diski takın diyor. image dosyası felan da yok baydım ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Vazgeçme azmet çok eğleneceksin.Bulursun bir yolunu.Yok mu bilen işi bir yardım ediverin.O değilde patch i niye düşüyoruz yahu siz yükseltiverin hem daha güzel şeyler oluyor yeni patchte.Hep beraber oynayak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Biri bana bi el atsın ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Akhlaur said: Vazgeçme azmet çok eğleneceksin.Bulursun bir yolunu.Yok mu bilen işi bir yardım ediverin.O değilde patch i niye düşüyoruz yahu siz yükseltiverin hem daha güzel şeyler oluyor yeni patchte.Hep beraber oynayak işte. yarin en son versiyonuyla oynancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yok abi çalışmıyor. Biliyodum bi boklar olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bu ne lan çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 indiriveriyorum ben sadece 1. cd lazım bitsin gelicem %13.3 de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Şimdi forumda crack istemek yasak ya. biri bana msn den patchini zartını zurtunu nerden indireceğimi anlatırsa sevinirim. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 abi patchi nasıl yapıcaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ekmek said: Şimdi forumda crack istemek yasak ya. biri bana msn den patchini zartını zurtunu nerden indireceğimi anlatırsa sevinirim. [email protected] diablo 2 + lod kur 1.12 patchini indir, 5mb birşey lod cd takıp oyna ben bu şekilde oynadım hiç crack istemedi fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 http://ftp.blizzard.com/pub/diablo2exp/patches/PC/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 1.12a var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Evet o işte son patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar