Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 yapsak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:
ben yarın gece de gelebilirim bu arada ama hiç multi oynamadım belirteyim, yardım edicekseniz gelirim. yoksa gelmiyim hiç :)

abi 2 tane tuş var zaten sdfs.
benim de multi deneyimim yok pek zehir ederiz oyunu.
Mesaj tarihi:
Kolay ya oynaşırız multi ne ki farkı yok işte olanı da oynarken öğrenirsiniz.Bende battle.net kastım farkı yoktu o kadar.Daha hızlı oluyosun para pot mot toplamıyorlar :p.Bende az takıntı vardı herşeyi toplar satar biriktirir bieyler yapardım da işte ondan kurtuluyosun anca o kadar.Bi de item kapan kapana.
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:
Kolay ya oynaşırız multi ne ki farkı yok işte olanı da oynarken öğrenirsiniz.Bende battle.net kastım farkı yoktu o kadar.Daha hızlı oluyosun para pot mot toplamıyorlar :p.Bende az takıntı vardı herşeyi toplar satar biriktirir bieyler yapardım da işte ondan kurtuluyosun anca o kadar.Bi de item kapan kapana.

ehhuee:):):)
Mesaj tarihi:
oyuna gir battle.nete tıkla zaten patch yapıyor kendisi, bende okuduktan sora konuyu bir gaza geldim yükledim , barbar açtım isim Hesoway :D
Mesaj tarihi:
Ben bi ara arkadaşla denemiştim tc ip olayını becerememiştik bağlanmamıştı.Şimdi olur mu ki bi bakalım.Olmazsa soracağım neden diye ondan belirttim.Bide nerdesiniz kaç level la gelelim.Patch nedir bu arada versiyon uymadı diyor?Bende 1.12 var.
edit:Şimdi gördüm yahu patchleyin o çok kötü versiyonmuş onda diablo ölmüyormuş zaten asdfsaasdfas.
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:
Ben bi ara arkadaşla denemiştim tc ip olayını becerememiştik bağlanmamıştı.Şimdi olur mu ki bi bakalım.Olmazsa soracağım neden diye ondan belirttim.Bide nerdesiniz kaç level la gelelim.Patch nedir bu arada versiyon uymadı diyor?Bende 1.12 var.
edit:Şimdi gördüm yahu patchleyin o çok kötü versiyonmuş onda diablo ölmüyormuş zaten asdfsaasdfas.

bi dene bakalım

88.240.5.39
  • Yeni Oluştur...