Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 toggie said: ben yarın gece de gelebilirim bu arada ama hiç multi oynamadım belirteyim, yardım edicekseniz gelirim. yoksa gelmiyim hiç :) abi 2 tane tuş var zaten sdfs. benim de multi deneyimim yok pek zehir ederiz oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Kolay ya oynaşırız multi ne ki farkı yok işte olanı da oynarken öğrenirsiniz.Bende battle.net kastım farkı yoktu o kadar.Daha hızlı oluyosun para pot mot toplamıyorlar :p.Bende az takıntı vardı herşeyi toplar satar biriktirir bieyler yapardım da işte ondan kurtuluyosun anca o kadar.Bi de item kapan kapana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Akhlaur said: Kolay ya oynaşırız multi ne ki farkı yok işte olanı da oynarken öğrenirsiniz.Bende battle.net kastım farkı yoktu o kadar.Daha hızlı oluyosun para pot mot toplamıyorlar :p.Bende az takıntı vardı herşeyi toplar satar biriktirir bieyler yapardım da işte ondan kurtuluyosun anca o kadar.Bi de item kapan kapana. ehhuee:):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yükledim ben de biri ÖM ile bana bilgileri neyin atabilir mi? yada msn veriyim Mulgear @ .. hotmail o com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 cd2 kayıptı gittim aldım onu simdi de 1 bozuk çıktı demonoidden indiriyorum simdi heralde gece 1-2 gibi katılırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ya biri nasıl oynayabileceğimizi anlatsın Diablo2 LoD var patch falan yapmadım ne ediiceüüzz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hadi biri hamachi kursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 oyuna gir battle.nete tıkla zaten patch yapıyor kendisi, bende okuduktan sora konuyu bir gaza geldim yükledim , barbar açtım isim Hesoway :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bLackcha0s said: Ya biri nasıl oynayabileceğimizi anlatsın Diablo2 LoD var patch falan yapmadım ne ediiceüüzz ? version ne 1.11b mi biz oynuoruz su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 1.12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hamachi gerek yok tcp ip den girin 88.240.5.39 1.11b oynuyoruz su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 nerdesiniz ona göre bi charla gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Dayı nası yetişcez biz size :/ bitmek üzere benim dl patch nerden yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ben bi ara arkadaşla denemiştim tc ip olayını becerememiştik bağlanmamıştı.Şimdi olur mu ki bi bakalım.Olmazsa soracağım neden diye ondan belirttim.Bide nerdesiniz kaç level la gelelim.Patch nedir bu arada versiyon uymadı diyor?Bende 1.12 var. edit:Şimdi gördüm yahu patchleyin o çok kötü versiyonmuş onda diablo ölmüyormuş zaten asdfsaasdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 adam hala gelmedi bekliorm cay molasi guya ^^ act 1 duriele az kaldı son wp war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Akhlaur said: Ben bi ara arkadaşla denemiştim tc ip olayını becerememiştik bağlanmamıştı.Şimdi olur mu ki bi bakalım.Olmazsa soracağım neden diye ondan belirttim.Bide nerdesiniz kaç level la gelelim.Patch nedir bu arada versiyon uymadı diyor?Bende 1.12 var. edit:Şimdi gördüm yahu patchleyin o çok kötü versiyonmuş onda diablo ölmüyormuş zaten asdfsaasdfas. bi dene bakalım 88.240.5.39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 deneyim dur :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 of oyuna girecekken attı. 1.12 var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Denedim son ana kadar herşey oldu karakter bile seçtim ancak son anda versiyon uymadı dedi.Sizdeki patch 1.11b ise uymaz zira bende 1.12 var.Olmadı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 felaket lag var bende çıktım maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ya ben bastım battle.net e battlenet bana bastı cd key istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 iki elle b şeyi doğrultamadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 EL ATIVER O ZAMAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 birileri girip girip düşüyor? anlamadım patch ile ilgilimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 evet ben girmeyi denedim dustum. 1.12 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar