Spidee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 http://www.kanal1.com.tr/prog,katil_kamyonlar,34046.html 21 Kasım Çarşamba akşamı saat 22.20'de Kanal 1'de sakın kaçırmayın. HAHAHHAHAHİHİHOHOHOHO Bu nasıl bir film ismidir ya, öldüm gülmekten reklamını görünce. Böyle gerilim filmi bir de, kamyonlar gaza gelip insanları ezmeye falan başlıyorlar. Ah nefes alamıyorum aahahhahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 transformers'ı ağzın açık izlemiştin ama di mi itiraf et? pff tamam kötüydü, vurmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 :) ahaha iyimiş hakkaten stephen king uyarlamasıymıs ne bekliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Korku-gerilim filmlerindeki bu konsepte bayılıyorum. Katil "x"ler X: Karınca Kuş Börtü Böcük Hindistan Cevizi Orkid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 stephen king in değilmiydi bu yanlış mı hatırlıoyrum :D edik : evet doğru hatırlıyormuşum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 katil karıncalar var asıl o inanılmaz bir şey. katil karıncalar bir adama ve kadına saldırıyorlar(?). adam ve kadın da karıncalar arkalarında ilerlerken bisiklet mi motorsiklet mi şimdi hatırlayamadığım hedenin üstünde ayaklarıyla onu itip oradan kaçmaya çalışıyorlar. motordu sanırım, çalışmıyordu. gerisini hatırlamıyorum. sanırım kaçamadılar. çok korkunç bir filmdir. spoiler oldu, izleme zevkinizi mahvettim ama kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Piranalar var birde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Yakında Katil Sucuk Ekmekler çıkar valla şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Spidee said: Korku-gerilim filmlerindeki bu konsepte bayılıyorum. Katil "x"ler X: Karınca Kuş Börtü Böcük Hindistan Cevizi Orkid ahah katil orkid nedir ya, çok fantastik XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 david lynch çeker katil orkid diye film. bence çeker. çünkü çok sürrealist olur ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 aaa Katil orkidleri bilmiyon mu sen ? Alsana katil orkidler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Pluton said: Piranalar var birde... o piranalar 2. filmde uçuyordu de mi birde. of of. çok fena. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Marl0_on said: Pluton said: Piranalar var birde... o piranalar 2. filmde uçuyordu de mi birde. of of. çok fena. ahah. Evet filmin adıda "Katil uçan piranalar" olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bir zamanların tvde ilk kez filmlerinden. Van Damme izleyip sorgulamadığımız, akşam tvde Terminatör var diye not aldığımız dönemler eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ehehe SK filmlerinin arasinda en ucugudur.Herkes begenmeyebilir hatta gulebilir.Vites kolu falan kendi atiyor falan ama orda filme kendini kaptirmak onemli iste.Cinnet filmindeki gibi olaya inanarak izlersen etkiler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 katıl arılar katıl domatesler katıl robotlar 18+ katıl vıbrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Katil hayvanlar bortuler bocekler anlarımda kamyon nedir ya!! Dün akşam TV de denk gelip "bu ne lem" diyip izleme gafletinde bulundum. Amcam kamyonun sağ farını vuruyor silahla kamyon iptal oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 matrix in başlangıcı olm, dalga geçmeyin. devrim kamyonlardan başlamış demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar