Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hızlı değil hızlandırılmış trendi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 In god we trust harbiden:P lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ne yani şimdi adam temenni de mi etmesin fesupanallah :D Töbe töbe. Gerçekten acayip şeyler oluyor/söyleniyor Allah sonumuzu hayra çıkarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Allah (c.c.) cezamizi verecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 viktor göreve pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Viktor said: Allah (c.c.) cezamizi verecek! +1903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mevlüt Vural said: Bugün teknoloji bu kadar ilerlemiş ama Allah'ın bir anda yağmurları yağdırdığını biliyoruz. Allah bize akıl vermiş bu aklı özellikle orada kullanmamız lazım. 1. Cümle bu adamın aklını ne kadar kullandığının harika bir göstergesi.İşi tamamen adama bıraksak ''Ya nasıl olsa dolar bu şehir peygamber efendimizin hadisinde geçiyor(İstanbul'u feth eden komutan ne kutlu komutan...),Allah susuz bırakacak değil ya...'' der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 allahtan umut kesilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ee halkın %99,9 u müslüman olunca yetkili insanların kıvırması da kolay oluyor ee efendim biz nerden bilelim Allah'ın bu sene az yağmur yağdıracağını efendim biz önlemimizi aldık ama bu kadar yağmur beklemiyorduk tamam bazen harbiden metrekareye düşen yağmur miktarı çok yüksek oluyor ama normal yağışlarda da biliyoruz sokakların halini vs adamlar bas bas bağırdı küresel ısınma var kuraklık olacak vs 1 sene önce başlasaydı kampanyalar tasarruf çağrıları fln hiç sorun olmazdı bence hala çiftçilerimize imkan ve eğitim verip düzgün sulama yaptıramıyoruz sonra Allah'ı işin içine karıştırıyoruz ne güzel demiş adam "Allah bize akıl vermiş bu aklı özellikle orada kullanmamız lazım." haa bunun farkında olması ii bişi :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ayva ve kestaneden de bilimsel veri elde edilebilir meteorolojinin yararlandığı verilerinden tek farkı yenilebilir olmaları 3aylık periyot için meto tahminleri o kadar ilerlemedi sanırım, bi de ne kadar yağış yağabileceğini hesabı da yere düşen yağmurdan sonra yapılabiliyor inanan için herşey Allah'ın takdiridir. açıklamaya gelince dünya su forumuna sunulan bir metin deil halka anlaşılır bir dille sunulan bir yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 73 milyon suya tekabül ediyor. 73 milyon su birimi yok bole 73 milyon atom h20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 said: Bize tedbiri almak düşer takdir onundur adam "bize bakmayın Allah'a bakın" mealinde birşey dememiş ama öyle ya, sözlerin arasındaki "akıllı olun, tasarruf edin" mesajını bile görmezden gelerek "NASIL OLUR KAMU GÖREVLİSİ ALLAH DEDİ AMA BEN VERGİ MÜKELLEFİ ATEİSTİM ZOMG" moduna girmek daha sansasyonel ve günlük "dindarlardan whine" kotasını doldurmaya yetiyor herhalde. belki ateist arkadaşlarımızın haberi yok ama inancı olan insanlar genelde olabilecek bütün tedbirleri aldıkları halde "inşallah" ya da "Allah'ın izniyle" sözünü kullanır, bu onlara batıyorsa da sorry plz. ha ama bazı dangalaklar tedbirini almadan yağmur duası vs kasar, onlara da akıl fikir dilerim. söylediklerine göre bunlar tedbir almış, şayet eksikse tedbir onu eleştirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yöneticileri paticik e çağırıyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 tü tü tü tü masallah masallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 sam e katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hahahaha bone koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ayva ve kestaneyi geçip allaha takılan arkadaşlarada, sırf sonunda allah dedi diye bu saçmalıkları savunan arkadaşlarada birşey demiyorum. Allah (c.c.) :D:D veya Viktor sizi bildiği gibi yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar