Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Evet var mı? Worms world partyde fena ele veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 terbiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 adam ol öyle gel addfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 adam olamamışsın bari çocuk olma....güsel laf soktum dimi dimi dimi :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Abi pişman ettiniz, oha lan direk millet üstüme geldi ne çok ayar veresiniz varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Çokakıllıadam said: Abi pişman ettiniz, oha lan direk millet üstüme geldi ne çok ayar veresiniz varmış. vurun kahpeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 fırat bırak yaaa...kaç aydır oynamıyorum ama yine de osurturum seni ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 çocuk olması mı var bildiğin çocuk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 proggorp said: fırat bırak yaaa...kaç aydır oynamıyorum ama yine de osurturum seni ben. Duyunda hergün programlı olarak worms oynuyorum sanacak. En son eline verdiğim gün oynadım işte. Şimdi canım sıkıldı aklıma geldi sorayim dedim. Hayır hep yeniyorum ki seni, arkadaşlarınıda yeniyorum sdfs zevkl alamıyorum artık anlıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hala varsa oynamak isteyen, hamachi ye davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 böyle başlık garbage da bile görmemiştim daha evvel, yaş sınır lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 said: fırat bırak yaaa...kaç aydır oynamıyorum ama yine de osurturum seni ben. "kaç aydır oynamıyorum" demeyeceksin, "kaç aydır hadi oynayalım diyip 10 dakika durmadan çıkayım yapamıyorum" diceksin. top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Yapabiliriz bir ara, zira çok fena harrasslarım cluster bomb'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Pati worms tunuvası vol.1 e gider bu.Ciddi baya seven ezici oldugunu düşünen var yapsak iyi olur öyle bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 forumun içine sıçtınız tebrikler.Hep de yeni üyeler nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 arkadaşlarım benim elime verebilir oyunlarda. kardeşim olsa o da verebilirdi. ama bak genç sen benim elime veremezsin bi oyunda, bi kapışmalı bişiyde. adı bu olamaz. "çok pis yenilmek isteyen var mı" dersen bu olur. önce biraz saygı istiyorum. adam gibi başlık, adam gibi mesajlar istiyorum. çok mu şey istiyorum bilmiyorum. bu forumda atarlısı var, kırılganı var, duygusalı var, sinirlisi var, hüzünlüsü var, mutlusu var. "eline almak" kelime toplaşkasını yadırgayan var, kız var, erkek var. forumdaki insanların tümünü kapsayarak mesaj yazmak için biraz zaman gerekiyor herhalde. herkes o kelimeleri kaldıramayabilir. arkadaş ortamın yok burada, herkes birbirinden farklı. ne bileyim sana patladım, kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 roppa yapacaksak oynarım ben sddfs. çekeyim bari emule den :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 worms ne rahat ne eglenceli bi oyundu ya olsa da yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 vatan haini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Evet ya, çekin insanlar, oynayalım eğlenelim. Hatta varsa oynamak isteyen şimdi bile oynayabiliriz. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 evets an itibariyle çekmiş bulunmaktayım bu gece ortamlara akıyorum efendim ddsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 keşke cd'sini getirseydim samsundan yanıma. yurtta deli kapışılır. yalnız biri ip kullanmayı öğretsin bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Saat 8:00 de burada buluşuyoruz oynamak isteyen gelsin buraya hamaci şifresi yazıcam. Ayrıca Laraken burada arkadaş ortamım var sdfs ehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Yassak ise sileriz. http://rapidshare.com/files/10317118/Worms_World_Party.exe.html Yükleyin , çıkarın, unpack yapın ,oyuna girin. Resimlli anlatım Unzip 1 numaralı yerden unzip yapacağını alanı seçiyorsunuz 2 numaralı buttona basıp unzip olayını gerçekleştirin unzip olayı bittikten sonra unzip yaptıgınız klasörün içine girin unpack çalıştırın. oyuna girin @resimler alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar