Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 iyide abi zaten her müzikle headbang yapılmazki. bir çok metal şarkıda bile headbang yapasım gelmiyor şahsen. şarkıdan şarkıya değişirki, avrilin hangi şarkısında headbang lik bir kısım var. hadi 1. şarkıda buldun bir yer alkollüydün, ulan 2. şarkıdamı headbanglikti. her müziğe headbang yapılmaz kısaca, yada benim tanımım farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Spastik_Serce said: ulan 2. şarkıdamı headbanglikti. şarkı da mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Dev said: o arkadaşlar avril dinleyip halay çekerse ne kadar saçma olacağı gibi avril dinleyip headbang yapmaları da o kadar saçma olur. yanlız şukadar sayfada bi buna yarıldım. ben bu adamı seviyorum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 MADBOY said: Ben artık bu muhabbetlere bile girmiyorum, baydı beni cidden, ha hayır yok meclisten dışarı sözüm, o "Avril dinlerim MıSıR dinlerim çok metalciyim heheeey." tipindekilerden zaten hepimiz bıktık artık. Geçecek o da zamanla, umarım geçer çünkü, yoksa tanıdığım eski bir arkadaşım gibi rexx önünde oturmaktan başka birşey yapmakla geçmeyecek hayatları, bu dediğim arkadaş ta böyle ortamboi işlerinden dolayı sınıfta kaldı ve atıldı. Pek de hoş değil yani. Arden bu arada senden bahsetmedim burada, Günkut vardı ya ondan bahsettim. Çok seviyordum eskiden kendisini de, son zamanlar bayağı kötü bağlamıştı adam, moralim bozuluyordu benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ne güzel işte.. avril in poposu rulz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 headbang polisi misiniz yahu, size ne ki? ehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Charsi iğrançsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 forwardla bi mail dolaşıyodu black metal konserlerinde headbang yaparken dikkat edin diye.boynu mu ne çıkmış birinin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 tartışmak bile mantıksız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 millet belki "keyif pezevengi"?ruhsat mı almaları gerek abi şu şu şarkıya şu şekilde tepki vericez gibilerinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ne alaka ki benim sorma amacım başka gelen postlar bambaşka.ben sorarken bi yerde insanların yaptığı ama bana ilginç gelen ve çok iyi bilgi sahibi olmadığım bi konu olarak düşünüp sordum ama genel bazı postlar bayağı konun dışında olmuş açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 BulletRide said: Kayseri crazy dance,hepsinden iyi? haha aynen. Anlamsız şov Birde o bar hangi barmış yahu. Avril çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 orphaned konserinde Matti akor yaparken tiki vardı bitane kendinden geçen bana göstermişti onu Matti bak şuna diye bide seda sayanın progremında zenci bi repçi yv yov madırfakır derken halayçeken teyzeler vardı ha bide anathema tişörtlü bi kız mantı alıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mantıyı bende alırdım. Dayanamam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Headbang konusunda çok tutucuyum diyemem de, Orphaned Land konserinde göbek atmak kanundur, atmamak ayıptır :P Tikiler hastası olabiliyor bu arada Orphaned Land'in, denendi onaylandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Benim aklım hala Kayseri'de kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 abi kayseri farklı mevzu o video insana ruhsal bir dinginlik sağlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanex Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 şebnem ferah konserinde headbang e kalkan zihniyetin kafasını opeyim... görüldü tescillendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar