Dev Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 said: Kafa benim lan size ne . yarın öbürgün o kafayı leş türk pop-rock gruplarına sallarken görürsem sürterim duvarlara taşlara. ben yaparım yani bilemicem diğerlerini. birey özgürlüğüne saygım yok. evet, buyum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Sürtersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Amin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Qaana dokundurtmam. Ayrıca hoyrat bir metal dinleyicisi olarak seni sakinliğe davet ediyorum, git Bloodbath falan dinle 3-5 öyle gel, sürtme kimsenin kafasını bir yere aaa. Sonra metalciler leş diyip diyip kafa ütülüyor millet, haklı lan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Dev said: said: dipnot: avril, cannibal corpse'dan daha iyi müzik yapıyor.la başlattın o kim kimden iyi muhabbetini kendini böyle sıyırma. ayıp Yahu, cannibal corpse müzik yapmıyor mu dedim. Bence, "bence", avril lavigne, cannibal corpse'tan daha iyi müzik yapıyor. Dipnot tamamen. Konuyla pek ilgisi yoktu :) neyse, yattım ben başka mesaj atmıyorum hadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Dev lan, felaket boş konuşuyorsun be. Böyle sağa sola laf atacağına git bir iki bir şey oku, ufkunu falan genişlet, hadi güzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 vizelerime çalışmak üzere aranızdan ayrılırken, Avril'in çatalına kurban diyorum size iyi tartışamlar diliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 karpuz said: Abi ne saçma kalıplar uyduruyorsunuz kafanızda ya... Yok sırf metalle kafa sallanır, yok avrille sallanmaz, yok eminem dinleyen metalci sayılmaz, yok cure seven smiths sevmemeli bilmemne... Bu ne be. İçinden kafa sallamak geliyorsa Serdar Ortaç'la da sallayabilirsin... Ama çoğu zaman gelmez, o ayrı mesele. Adamın içinden Avril dinlerken kafa sallamak geliyorsa, sanane? "Avril'le headbang yapmak yasaktır" gibi bir kural mı var? Aşın şu kalıpları allah aşkına ya... Bir de şey var klasik, bana ne tarz müzik dinlediğimi sorduklarında "metal ağırlıklı" cevabını verince, "e sende metalci tipi yook?" gibi tepkiler alıyorum. Bu ne allah aşkına ya? Bir siktir git rica ediyorum, bu ne demektir yahu? Bir insanın metal dinleyebilmesi için illa In Flames tişörtü giyip, saçını yıkamayıp, piercing takması falan mı gerekiyor? Metal albümü satarken böyle kriterleri mi göz önünde bulunduruyorlar? Metal müzik, siyah giymeyen adamın kulağına girmekten vaz mı geçiyor? Sıkıldım artık bu kalıplaşmış düşüncelerden yemin ediyorum. Kusura bakma, buraya patladım, seninle ilgisi yok. Genel düşünceyedir tepkim, sana değil :) serdar ortaç konserine bi arkadaşımız corpse paint li gelse, ne olacak onun hali sorarım sana? sordum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kendi istemiş, gelmiş olacak bu mantığa göre ne olacak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 di mi? onlar benim yaptığım şeyi yapacaklar, dark funeral konserinde eller havaya yapan bi adamı görürsem yıkarım. onlar da serdar ortaç konserine corpse paint le gelen adamı yıksınlar. gerçi serdar ortaç konserine corpse paint le giden adamı ben de yıkarım. adam ölüomuş az daha. gitmeyin abi o şekil serdar ortaç konserine madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Blind Guardian konserine geldiydi bir genç öyle, o geldi aklıma eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Slat said: http://www.wimp.com/avril I seek rep from thee Edit: Nası yokmuş o ass-crack yetiyor bana eheh :) sivilce var gördüm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 tee seneler önce istanbul dakinde, gençler cüppe falan diktirmişlerdi, her biri necromancer di adeta. de sügtürün gidin la diye bağıracaktım ki sturm gördüm resmen. sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Kameraya poposunu gösterenlere kafa sallanmaz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 o mekandan uzaklaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 şimdi yapabileceğim çok şey var biliyorum ama önce bi hislerimi dinlemek istiyorum... .. hislerim gıcık olacağımı söylüyor böyle bişeye :) control denied dinliyorum çatır çatır heavy metal yani bunda kafa sallayıp bide onda kafa sallanması mantıklı mı? değil bence. şeye benziyo bu altına altın, gümüşede gümüş muamelesi yapmak gibi bişey. yok yok şimdi avril belki bence daha güzel, belki bence altın?!? diyenler çıkar yanlış anlaşılırım düzeltiyim benzetmemi; tuza şeker, şekerede şeker muamelesi yapmak gibi bişey bu. ikiside beyaz görünüyor diye her yemeğe/ içeceğe atılmazki. control denied'da kafa sallıyorsan sen, avrilde sallamamalısın gibi geliyor. yada bunun bi derecesi falan olmalı. her müzik türünde bi uzantıyla, elle bacakla ayakla flaan filan ufakta olsa tempo tutulur. popta olsun jazzda olsun metalde olsun tempo tutmak var. metalde adamın kanı kaynıyor en ekstrem şekilde tempo tutuluyor bununda adı headbang. ya bide herşeyin bi adabı var falan gibi bi taraftan yaklaşırsak utanır be insan ben bunada sallıyorum bunada :D e bu ne biçim iş manyakmıyım ben demez mi? ben diyorum valla. birde ayrı yönden bakalım. köken falan. işin çıkış noktası nedir, nerelerde nasıl müziklerde yapılır edilir ona göre bakıp düşünelim isterseniz. benim bildiğim hard rocktan falan itibaren bu kafa sallama olayları başlıyor pop rock'ta pek yeri yok. hatta pek yeri yok derken nezaketen dedim. hiç yeri yok-ben karşılaşmadım-. başka bi yönden bakalım birde. adam kafa benim size ne diyor. aslında doğru yani ne kadar tartışılsada kafa onun kafası, engelleyemezsin sallamak isterse sallar hakkaten. şimdi bakıyorumda eheh çok boş konuşmuşum monolog olmuş resmen. ama nedir? ben bi karara varabildim. tartışmak gereksiz diyorum ne dersiniz? bi yere varılcak gibi değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 eet o cüppeli çocuklara birisi harry potter BG konserine gelmiş laaan demişti çocuklar bir daha görünmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 suBzer0 said: Slat said: http://www.wimp.com/avril I seek rep from thee Edit: Nası yokmuş o ass-crack yetiyor bana eheh :) sivilce var gördüm :S açıkçası avrilin götü bana hiç seksi gelmedi bildiğimiz bi göt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 çok da bildiğimiz değil yav :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 abi nesi güzel göt var göt var yani Erotik karate içerikli 18+ dahası için Bknz Roundandbrown Edik: yazım hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Saçmalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 edit yanlş msj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 kendinden geçme yöntemiydi headbang, gençler şimdi insansız ortamda yapmaz oldu. evde tek başınayken yapabiliyorsan, o headbang headbangtir. dışarıda yapılmaz demiyorum ama işte anladınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Ben artık bu muhabbetlere bile girmiyorum, baydı beni cidden, ha hayır yok meclisten dışarı sözüm, o "Avril dinlerim MıSıR dinlerim çok metalciyim heheeey." tipindekilerden zaten hepimiz bıktık artık. Geçecek o da zamanla, umarım geçer çünkü, yoksa tanıdığım eski bir arkadaşım gibi rexx önünde oturmaktan başka birşey yapmakla geçmeyecek hayatları, bu dediğim arkadaş ta böyle ortamboi işlerinden dolayı sınıfta kaldı ve atıldı. Pek de hoş değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 montla sıç demekten başka bişi kalmıyor bizede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar