Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Epeydir(3 ay kadar oldu) bunu kullanıyorum. Linux'de kaynak tüketmeyen, GTK, ve yetenekli bir program ararken buldum. http://deluge-torrent.org Özellikler Torrent creation built into main client Plugins implemented as modules Supports network features such as Peer exchange, UPnP and NAT-PMP Encryption in many ways at many levels Deluge supports the following network features: Mainline DHT uTorrent Peer Exchange BitTorrent Protocol Encryption UPnP and NAT-PMP Proxy support for Peers, Tracker, DHT and Web-Seed Private Torrents In addition, Deluge has the following features available: Able to download multiple files in a single window Full preallocation and compact allocation Global and per-torrent speed limits Ability to select files from a torrent before beginning the download Option to prioritize the first and last pieces of a file, in order to allow for media previews Ability to specify global download directory, and a completed download directory Queuing system to better manage bandwidth between downloads Ability to stop uploading a torrent once it has reached a specified ratio Ability to minimize to the system tray, and optionally password protect the tray Deluge supports a rich plugin system, and several plugins are included with Deluge, including: Blocklist Importer Desired Ratio Extrastats Locations Network Activity Graph Network Health Monitor RSS Broadcatcher Torrent Creator Torrent Notification Torrent Search Windows port'u var ama denemedim. uTorrent'in ölümünden sonra yerine gelen açık kaynaklı yeni programın bu bence. Azureus demeyin kaynak kullanımını herkes biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 uTorrent neden öldü ki? linuxda çalışmıyo mu? ben windowsda gayet rahat kullanıyorum da ondan şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Linux'de wine olmadan çalışmıyor da, satıldı uTorrent, banlandı çoğu trackerdan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 oha banlandı mı? neden banlandı peki? banlayan tracker ların listesi var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bilgi topluyor. Spy oldu. Büyük bir firma aldı zaten, beklenen bir şeydi. Liste için Google'la ya da Pati'de arama yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 neyse şu oyun indikten sonra başka bişeler kurarız.. peki ne var adam gibi bi torrent programı? senin verdiğin linuxta mı çalışıyo sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bittorent mi ne aldı geçen sene(ama program kapalı olduğu için daimi olarak bilgi topladığına dair iddialar vardı) yine de win'de çalışan en az source yiyen proğğramlardan biri olması sebebiyle el mahkum kullanıyoruz (duk?) bir de deluge'ye bakalım nasıl çalışıyormuş.. genel olarak linux kökenli programların %80'i berbat arayüze sahip olduğu için (gerek kullanım, gerekse gözlere tecavüz olarak) kullanmayı sevdiğim söylenemez. [misal amsn.. PUGH!] ancak deluge'de bu sorun.. arayüz güzel ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben de diyorum niye indirmiyor bu utorrent : windows portunu denemiş olan var mı , nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 uTorrent için diyosan ben uTorrente 80 portunu kullanıyorum. gece max hızda dl yapıyo, şu an internette dolandıgım için 70-80-90 arası değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 neden bilmem bende durmadan donup duruyodu deluge."cevap vermiyo"-"şimdi sonlandır" yapmak zorunda kaldım.sıkıldım sildim ama bu sefer klasöründeki bazı dosyalar silinmiyor.bunları nasıl silerim? edit:resetten sonra giderler muhtelen boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kurdum programı ama çalışmıyor, task managerde exe si var ama herhangi bi arayuz göremedim. demek hoşuna giden şey arayüzün olmaması? :D çalışmıyo program aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Fly said: ben de diyorum niye indirmiyor bu utorrent : windows portunu denemiş olan var mı , nasıl ? yok be bende indiriyor utorrent. utorrent'i çok seviyordum da, bittorrent'e gittiğini bilmiyordum. utorrent gibi, bitlord gibi kullanışlı ve sevebileceğim windows torrent'i ne var ki başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben pek anlamam bu işlerden ama azureus kullanıyorum kaynak kullanımı nedir ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben de bitcomet kullanıyorum da o da bazı yerlerde yasaklıymıs galiba ? gerci hic indiremedigim bi site olmadı simdiye kadar, utorrent, bitcomet ve bu deluge (eger windows'da iyi çalışmıyorsa) dısında onereceginiz hangi torrent programı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 161 versiyonunu bir çok tracker kabul ediyor ps:utorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 en son hangi sürümü banlı peki? bende 1.7.5 var da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bendede 1.7.5 var http://www.torrent-damage.net http://www.torrentbytes.net http://tv.torrents.ro hepsinde kullanıyorum. • rTorrent 0.7.4 + libTorrent 0.11.4 • ktorrent 2.2.2 bunlar varmıs nasıldır bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 rTorrent text based. Seed için daha iyisini görmedim ben daha ama download hiç hiç kullanmadım desem yeridir. KTorrent'in Deluge'den en önemli farkı UDP trackerları desteklemesi. Ama pek güvenilir değil bu da, 2. versiyona doğru bazı trackerlardan banlanmıştı, şu anda banlı değil. Pratik kullanım olarak söyleyebileceğim bir şey yok. KDE kullanmıyorum alternatiflerin olduğu yerlerde. Deluge fena değil. Arkadaşın bilgisayarda bu iki gündür Windows portunu test ettik.uTorrent 1.6.1'in şu anda daha iyi olduğuna ama Deluge'ün 1. versiyonuna geldiğinde çok daha iyi olabileceğine karar kıldık. Önemli Not: Deluge'de UPnP ve web seed kapalı geliyor default olarak, açmanız lazım. Yine windows için Halite var bir de, ama daha çok ham bir proje, şimdilik tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 uTorrent'in 1.7 serisi banlı bir çok trackerdan. 1.6.1 googledan bulup indirebilirsiniz. Kendi sitesinde de vardı bir ara hala duruyormu bilmiyorum. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ben rtorrent kullaniyorum, konsol bazli bir program oldugundan herseyi mouse ile yapmak isteyenlere zor gelebilir. Ama komutlari ogrenmek man page ini okumak kadar kolay bir sey. Konsolda oldugu icin X e ihtiyac duymuyor. Bu sebeple baska bir window da acabiliyorsunuz programi, veya bir serverda ssh ile kontrol edebiliyorsunuz (ben oyle kullaniyorum). Oneririm linux un "Just Works" deyimini denemek isteyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Windows versiyonu sağlamlaşmış. Move Torrent ile yeni Piece boyutları gelmiş, trackerless torrent yayınlayabiliyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ben azu kullanıyorum ama flashget de daha soft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ilginc bir baslangic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Opensource bu. İsteyen istedi dili ekler. Programcıların Türkiye'de ki durum hakkında pek birşey bildiğini sanmıyorum. Zaten bilseler de birşey yapamazlar. Opensource bu. Buraya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 utorrentın olayını anlıyamadım ben. 1.7.2 var mesela gayet net temiz calisiyor, bu sürüm şimdi hic bi yerde banlı degıl. spylik nasil yapiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar