Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni icat amerika'dan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Amerika'nın 2010 yılında seri üretimine başlamayı düşündüğü yeni ısı silahının prototipi denenmeye başladı. Özellikle Irak'taki isyanları bastırmak için kullanılması düşünülen bu son teknoloji harikası silah insanda kalıcı bir hasar bırakmıyor. Basında çıkan CIA işkence kampları ve benzeri haberlerle özellikle İslam ülkelerinde çok büyük tepkiler çeken ABD, 2000'li yıllarda ısı silahı gibi kişileri öldürmeden etkisiz hale getirecek teknolojiler tasarlamaya başladı. Bunlardan bir tanesi olan ADS (Active Denial System) 2001 yılında tasarlanmaya başlanmıştı. Bir "Humvee" zırhlısına monte edilen silahın 2007 Ocak ayında yapım aşamasında olan prototipi basına tanıtılmıştı. Son teknoloji ürünü olan silah şu anda tamamen bitmiş durumda. Ordu, eğer izin veirlirse 2008 başında silahı Irak'ta kullanmak istiyor. İngiliz The Telegraph gazetesinin muhabiri Philip Sherwell silahın kendi üzerinde test edilmesine izin verenlerden...Silah vücuttaki suyu, derinlerine işleyerek buharlaştırma gücüne sahip.
Mesaj tarihi:
Adam buharlaşıyorsa en iyisi buymuş git soykırım yap geride delil bırakma. Nerde lan bu Iraklılar? Ne bilim abi toz olup uçnuşlar sanki :D Ben Ruslar ne zaman Apocalypse Tank yapacak onu bekliyorum. Birde Kirov Airship.
Mesaj tarihi:
o silah adamı nasıl öldürmeyecek ben orasını anlamadım? adamdaki suyu buharlaştırıyosun, adamın suya ihtiyacı olacak herhalde, hemen su bulmassa gg?
matara işine girelim deli para kırarız :D
Mesaj tarihi:
buharlaştırma yok, çevirmenin hatası.. yani su kaybı yok. sadece belli bir frekans ile (mikrodalga hesabı) su molekülleri titreşiyor ve inanılmaz bir yanma hissi duyuyorsunuz. cildi yakmıyor ancak cayır cayır yanıyormuş gibi(o kadar da cayır değil, elinizi ampüle değdirdiğinizde ne kadar yanıyorsanız o kadar) hissediyorsunuz.

aslında güzel bir zarar vermeyen silah olabilir belki (belki de böbrekleri falan pişiriyordur hafiften ^_^) kalabalık gösterilerde falan kullanılması hoş olur. keşke bizimkiler de bi şekil (bunun gibi) yeni bir şeyler yapabilse..

bunun güzel kısmı ne olur biliyor musunuz? (ben olsam bunun için de kullanırdım) belirli bir bölgenin geçilmemesini sağlamak.. bölgeye sınır oluşturacak şekilde bir alanı -birden çok kaynak ile sağlanan- elektromanyetik dalga ile kaplarsınız.. sonra içeri girerken zıpzıp zıplayan arkadaşları sniperlar ile indirebilirsiniz (veya bunu evinizi, bahçenizi korumak için de kullanabilirsiniz)

tinfoil hat'imi giydim g-men'leri bekiyorum
  • Yeni Oluştur...