Apis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Bugün şu arkadaşa rastladım; Giozio , kendisi lvl 29 bir Warlock ve 192 + Shadow Spell Dmg taşıyor! HP ve manasınında aşmış olması bir yana* benim merak ettiğim tek nokta lvl 60 ve üzerinde kullanılabilen bir pantalon enchantı (+35 Spell dmg ve +20 Stamina) ve yine Item lvl'ı 35 ve üzeri gereken birsürü enchant taşıması. Bu nasıl oluyor, nasıl yapılabiliyor? (Kendi lvl 29 Lock'umada yaptıracağımda ;) ) Ve bu Twink olayının sınırı nedir? İnsanlar şaşırmış belli bir noktada bence. Ha tamam PvP de eziyorsun vs. ama nereye kadar? Mesela bu adamın 16k honorable Kill'i var. *Bugün yanımdan SWG de 2400 HP li bir lvl 29 Warriorda geçti ama adını almamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Itemin leveli ile minimum giyilecegi level farkli seyler, yani "Requires Level 29" diyen bir itemin kendisi L36 falan olabilir. Thott vb. sitelerde item level yaziyordu sanirim. L60+ enchanti da trade windowdan 60+ birine yaptirmis olabilir. Mantigini da 70'te dogru duzgun pvp yapamayan insanlarin twinkler yaratarak, bunlara neredeyse main charlari kadar para dokerek, dusuk leveldaki bozuk dengeleri somurmek ve "milleti kesmek" hevesi olarak goruyorum ben. Yani end-game olarak X class Y'den bariz ustunse, level 19 veya 29'da bu durum tam tersi olabiliyor, hangi skillin/talentin hangi class'ta level kacta alinabildigine bagli olarak, hatta drop cesitliligine/gucune bagli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Gercek pr0larin twinki olur. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Dedigim gibi, bana bozuk dengeler uzerinden tatmin olmak ve zaman kaybi olarak gorunuyor, 100 yil gecse yapmam. Zevkler ve renkler belki de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Warlock ben de yapmam twink. 70'de de imba zaten. [j/k] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 rogue çok fena oluyo yaw :) basıyolar mongoose ları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mongoose'u icmek icin L45 civari bi minimum yok muydu, 49 59 twinkler de mi var yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 level 30 falandi benim rogue level 19 bir tip gordum daliyor kendi capinda STVde bana vay mal diyip dalmistim az daha aliyordu herif. sonra armoryden bakmistim herifin benden 200 fazla hpsi vardi 1500 falan yapmis o levelda yuh be kardesim ayiptir bu arada trade windowdan olmuyor enchant boe legs bulup ona taktirip giyeceksin hatta boyle bir tipti ama bu degil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Quest rewardlarda lvl tanımlanmadığı için bu tür buglar sömürülüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 heh buda benim twink gibi bişey Araq Bi grubumuz vardı zamanında holy priestli resto druidli mageli vs. 8 kişi falandık, wsg / ab takılırdık. TBC öncesiydi tabi bunlar. Çoğu level atladı şimdi, az kaldık baya. Baya fazla twink var aslında sandığınızdan çok daha fazla ve diğer bu tarz twinklere karşı oynaması çok eğlenceli. Battle Standart ım bile var :> Heh mace spec denemeye karar vermiştim en son normalde axe kullanıyordum, berserker stancete %29 crit imba o levelde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bence rog twink ezer cünkü ben rog 30 lvl rogumla 39 felan kestiğimi hatırlıorum twink falanda deildi twink olan tipleride görüodum adamlar 1 ambush cakıolardı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 rogueları kesmesi kolay oluyor warriorla, cok dodge luyorlar overpower üzüyor. ama elemental shaman yada frost mage yada shadow priest cok zor kesmesi. bide hunter op o levellerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 49 twink var :) hemde bayaga var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 3 tane lvl70 charım war, hepsi full arena (2sinde 5k arena puan s3 ü bekliyor), end game pve yapıorum (illidan farm) ve 19rogue twinkim war. En zevklisi bana twink gibi geliyor. Oyunda gold problemim yok, twinkime 3bin gold rahatça harcadım. Twinkler çok daha farklı, WoW un apayrı bir yüzü, diğer classların neleri olmadıgı üzerine kurulu. Çok sıkıldıgımda 2-3 wsg yapmak oldukça hoşuma gidiyor. Bende Twink açmam diyenlerdendim. 4. 70 charı yapmak için rog açtım lvl-15 te, twink için gerekli bütün itemlara sahiptim, lvl-19 oldugumda bi wsg sırası almak istediğimde karar verdim (6 adet lvl 10-19 wsg o anda oynanıyordu) bende tüm enchantları top itemları aldım ve arada stress atmaya devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Argue said: 3 tane lvl70 charım war, hepsi full arena (2sinde 5k arena puan s3 ü bekliyor), end game pve yapıorum (illidan farm) ve 19rogue twinkim war. En zevklisi bana twink gibi geliyor. Oyunda gold problemim yok, twinkime 3bin gold rahatça harcadım. Twinkler çok daha farklı, WoW un apayrı bir yüzü, diğer classların neleri olmadıgı üzerine kurulu. Çok sıkıldıgımda 2-3 wsg yapmak oldukça hoşuma gidiyor. Bende Twink açmam diyenlerdendim. 4. 70 charı yapmak için rog açtım lvl-15 te, twink için gerekli bütün itemlara sahiptim, lvl-19 oldugumda bi wsg sırası almak istediğimde karar verdim (6 adet lvl 10-19 wsg o anda oynanıyordu) bende tüm enchantları top itemları aldım ve arada stress atmaya devam :D insan mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Twinkin üstüne eğlence tanımam. Twinki olmayanların kıskanmasıdır yok twink ayıp günah allah çarpar falan filan. Aç bi twink ufkun genişlesin, eğlencenin tadına var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 said: Bende twink açmam diyenlerdendim. Ehuehue bu ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 19 warlockumla bir wsg yapayım dedim hayatımdan bezdirdi adi herifler twinke karşıyım 70 rogla yakalarsam sabaha kadar ganklerim o kadar üzdüler ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Farinal said: said: Bende twink açmam diyenlerdendim. Ehuehue bu ne ya :D " Twink char açıp oynamayı tercih etmiyordum demek. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 dEaThMooN said: insan mısın ? :D Racelerini soruyorsan, twink dahil hepsi human :P Sadece gereğinden fazla boş vaktim war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 numberten said: 19 warlockumla bir wsg yapayım dedim hayatımdan bezdirdi adi herifler twinke karşıyım 70 rogla yakalarsam sabaha kadar ganklerim o kadar üzdüler ya :( lvl19 twinkim ile, ashenvale deki wsg mekanına doğru giderken lvl-26 BE paladin bana saldırdı, 2 immune shield 2 stun 1 bandaj 1 Lay on Hands aramızdaki 7(yedi) level farka rağmen onu kesmemi engellemedi. Gelde uyuz olma twinklere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ben level 1 warrior da çiftçi görüntüsünde bir adam gördüm eşyalarına deli gibi enchant yapmış, silahında crusader felan vardı para çok geliyor galiba bir zaman sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ab'de 2 tane 49 rogue twinki 43 lük yeşil/mavi karışık lock ile aldım ya gam yemem artık. hepsi sinister strike spamliyor, başka numaraları yok. öte yandan enchant falan basmayana diyeceğim lafım olmasa da (dungeona girsem bende de olacak o itemlar) 39. levelda en iyisi +15 int ve sta veren eşyalara +30 +40 basmak god mode gibi bir olay , hala anlayamadım ne zevki olduğunu. tamam çat çut öldürüyorsunuz da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 70'de nasıl imba itemları alıp çat çut öldürüyosan aynı hesap bence.. insanın kendini tatmin etme meselesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 twinkle oynamanın zevki karşı takımda da twink olduğunda anlaşılıyor. yoksa 3 vuruşta adam kesmek değil olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar