Berk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Kaç gündür internette industry giant 1 arıyorum ama karşıma zilyonlarca 2.sine ait torrentler vs çıkıyor. Arşivinde ilk oyunu tutan birisi bana yollayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Özel mesajına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 hiii warezcii alan yetkilisiiiii :P , saka bi yana bulan varsa banada linkini göndersin pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Yoo özelinden azarladım Berk'i, ibret olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ahah iyi kıvırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 IG II çok iyiydi be, ama daha iyisi varsa oynamak isterim var mı bildiğiniz? IG II ve capitalismII yükliyecem. capitalism oynamadım hiç ama ig'a saatlerimi harcadığımı hatırlıyorum öle böle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 IG 1 hayranıydım ben. Benzer oyun tavsiyeleri bana da lazım. :) Öneriler üzerine Railroad Tycoon denemiştim ama ona ısınamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 industry giant oynayan ve seven herkes "transport tycoon" oynamıştır diye tahmin ediyorum? sanayi muhabbeti yoktu gerçi onda ama , yine de sağlamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 hepsini indirmeliyim pazartesi finaller başlıyo oynarım güzel güzel kalırım hepsinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Transport tycoon da oynamıştım. Hatta Windows altında çalışan Deluxe diye freeware bir sürümü vardı. Beğenmemiştim ama. Industry giant zevkini vermemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ne oyunu ki bu. böle fabrika kurup ürün mü satıyoruz. tycoon severim de hiç duymamıştım bile :p kaç senelik oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 abi mükemmeldi ya böle sektörden sektöre atlıyoduk, araba mı üreticez bütün ham maddelerinden kaynaklardan parçalara kadar üretiyorduk. tabi ilk bu tür riskli işlerle değil de tavukçuluk yumurta gibi işlerle başlayıp para yapıyoduk. onların ulaşım ağları zaten başka bi oyunmuş gibiydi(railroad tycoon gibi). ama asıl istediğim içinde üretim de olucak pazarlamada olacak dağıtım da olacak. böle bi oyun yok işte sonradan çıkmış. bi ig2 ex.pack var o da bug oluodu bazı statlarda falan. bi de vistada çalışmadı, nvidia 6xxx sonrası için ayrıca bi fixini buldum ama 400mb falan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Jadelith said: ne oyunu ki bu. böle fabrika kurup ürün mü satıyoruz. tycoon severim de hiç duymamıştım bile :p kaç senelik oyun? transport tycoondan bahsediyosan 10-12 senelik falandır tahminim.. ben orta okulda falandım oynadığımda. chris sawyer'ın (rollercoaster tycoon'u da yapan adam) oyunu.. sadece taşımacılık üzerine kurulu tycoon. çok çok severek oynardım , hatta şu anda download ediyorum başlıycam tekrar oynamaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 çok yavaş oyun ama 3-4 günlüğüne güzel ayrıca binaları düzgün yerleştirin yol masrafından kurtulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 abandonware olmadigini varsayiyorum. degilse ozel mesaj at lutfen. (bu kadar usengecim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar