Apache Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yukarıdaki foto futbolculara gösterilen tepkiymiş... bu da devamı. alttaki de sansürsüz hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 şova bak duygu sömürüsüne bak gari.yazık yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ya bi git duygu somurusuymus anca ordan burdan tezahurat calip taraftar diye gecinirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ben yanlış anlamadım dimi ? medyaya utanmaz diyo bunlar, 8-0 lık skorda utanılacak bişey yok diyen sinan engin e değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Revenant said: ya bi git duygu somurusuymus anca ordan burdan tezahurat calip taraftar diye gecinirsiniz hşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 fizban said: ben yanlış anlamadım dimi ? medyaya utanmaz diyo bunlar, 8-0 lık skorda utanılacak bişey yok diyen sinan engin e değil ? Neden 2-1 lik liverpool galibiyetinde Beşiktaş'ın kazandığı başarı bütün türkiyenin başarısıyken , 8-0 lık malubiyet beşiktaşın utanmazlığı? komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Biz takımın arkadasındayık valla yensek de yenilsek de :) sevilmek için sevmiyoruk :F +hoca bana gıcık ondan zayıf verdi ama diğer dersten ben 5 aldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 kimse anlamamıs olayı. hemen saldırmalar baslamıs, tezahurat hırsızlıgı falan. o ne demekse. sansursuz fotografa bakarsanız besiktas taraftarı medyaya sitem etmiş. medyanın verdigi fotografta ise bazı pankartın esas kısımları futbolcular ile sansurlenip, taraftarın kulube sitem ettiğini gostermeye calısmıs. yani anlayacagınız kendi silahı ile vurulmus taraftar. "carsı medyaya karsı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 sen öyle pankart açarsan medyaya medyada ole maymun eder seni.haketmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 di mi zaten medya dediğin gerçekleri çarpıtır beşiktaş taraftarıyla uğraşır iyi yapmışlar bize.. la havle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Yaptığı sansürle utanmaz olduklarını kanıtlamışlar. İstanbul'daki maçtaki galibiyet ve tribün şovunu Türkiye'ye mal edenler mağlubiyeti bizim üstümüze bırakıp kaçtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Başarıyı kim üstlendi yahu... İyice şizofreni sahibi olmuşsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Revenant said: ya bi git duygu somurusuymus anca ordan burdan tezahurat calip taraftar diye gecinirsiniz akıl yaşın kaç be senin sanada yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 sevinmek için sevmedik koçum biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 suBzer0 said: fizban said: ben yanlış anlamadım dimi ? medyaya utanmaz diyo bunlar, 8-0 lık skorda utanılacak bişey yok diyen sinan engin e değil ? Neden 2-1 lik liverpool galibiyetinde Beşiktaş'ın kazandığı başarı bütün türkiyenin başarısıyken , 8-0 lık malubiyet beşiktaşın utanmazlığı? komik yoo ben 2-1 kazandığınızda hiç kendimin başarısı gibi hissetmedim. sen fb interi yendiğinde hissettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 geffen said: suBzer0 said: fizban said: ben yanlış anlamadım dimi ? medyaya utanmaz diyo bunlar, 8-0 lık skorda utanılacak bişey yok diyen sinan engin e değil ? Neden 2-1 lik liverpool galibiyetinde Beşiktaş'ın kazandığı başarı bütün türkiyenin başarısıyken , 8-0 lık malubiyet beşiktaşın utanmazlığı? komik yoo ben 2-1 kazandığınızda hiç kendimin başarısı gibi hissetmedim. sen fb interi yendiğinde hissettin mi? banane senden? Sen medya mensubumusun? ben burda medyaya söyledim lafı , fenerden banane? Fener de kim yahu? fefese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yukardaki mesaj bana ait.. Arkadaşın accountu ile yazmışım pardon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 2-1'lik fb-bjk maçında bi ton bjk taraftarı koltukları söküp polise fırlatırken tek bir cop yemez sesleri çıkmaz, medyaya bu görüntüler adam gibi çıkmaz polisle girdikleri tartışmalar arbedeler çıkmaz ama yeri gelince medya kaka pis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Madem avrupadaki başarı herkesin başarısı, biz de UEFA Kupası'nı aldık o zaman :) Bundan sonra sizin ne avrupa başarınız var diyenlere söyleriz artık ^^ Edit : Yenilgiler de ortaksa eğer hepiniz 0 çektiniz bu arada. Tü size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ben bu kadar Türkiye takımı olmaktan kendini soyutlamış Fenerbahçe taraftarlarına rağmen, Fenerbahçe avrupada gol attığında bağırabiliyorsam, gol yediğinde küfür edebiliyorsam, evet ben Türk takımlarını avrupada destekliyorum ama tersini düşünen insanlar beni bundan o kadar soğutuyoki .. Okumak bile istemiyorum şu Futbol bölümünü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Aşk acı çekmekse buyrun takımınızı destekleyin BJK'liler,biraz platonik olacak ama neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yahu avrupa maçlarında bile 'republic of fenerbahçe'die bayrak açıyosunuz ayıp be cumhuriyet içinde cumhuriyet ne demek? avrupanın istediği türden laflar bunlar ztn haritamızı bölüp sonra 'ay yanlışlık olmuş' a getiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 aytimania said: yahu avrupa maçlarında bile 'republic of fenerbahçe'die bayrak açıyosunuz ayıp be cumhuriyet içinde cumhuriyet ne demek? avrupanın istediği türden laflar bunlar ztn haritamızı bölüp sonra 'ay yanlışlık olmuş' a getiriyolar. O_o Şaka yaptığını söyle.. Ciddimisin sen? Biz onu ülkenin hiç bir noktasına kişisine saygısızlık yapmadan söylüyoruz. Çünkü Fenerbahçe Futbol yada jimnastik klübü deil. Spor Klübü ve yaptıklarının kattıklarının haddi hesabı yok. BUda bizi Kendi alanımızda Lider yapar. Abi mesajın şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 o açılan pankart vatan gazetesinde 8-0lık maçta oynayan oyuncuların gözüne siyah bant çekilmesine karşı yazılmış bi yazıdır. gidip medyaya öyle yaparsan hakedersin diyosunuz bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 aytimania said: yahu avrupa maçlarında bile 'republic of fenerbahçe'die bayrak açıyosunuz ayıp be cumhuriyet içinde cumhuriyet ne demek? avrupanın istediği türden laflar bunlar ztn haritamızı bölüp sonra 'ay yanlışlık olmuş' a getiriyolar. Böyleleri de var işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar