Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

medyatik beşiktaş

Apache

Öne çıkan mesajlar

fizban said:
ben yanlış anlamadım dimi ? medyaya utanmaz diyo bunlar, 8-0 lık skorda utanılacak bişey yok diyen sinan engin e değil ?

Neden 2-1 lik liverpool galibiyetinde Beşiktaş'ın kazandığı başarı bütün türkiyenin başarısıyken , 8-0 lık malubiyet beşiktaşın utanmazlığı? komik
Sosyal ağlarda paylaş

kimse anlamamıs olayı. hemen saldırmalar baslamıs, tezahurat hırsızlıgı falan. o ne demekse.

sansursuz fotografa bakarsanız besiktas taraftarı medyaya sitem etmiş. medyanın verdigi fotografta ise bazı pankartın esas kısımları futbolcular ile sansurlenip, taraftarın kulube sitem ettiğini gostermeye calısmıs.
yani anlayacagınız kendi silahı ile vurulmus taraftar.
"carsı medyaya karsı"
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
fizban said:
ben yanlış anlamadım dimi ? medyaya utanmaz diyo bunlar, 8-0 lık skorda utanılacak bişey yok diyen sinan engin e değil ?

Neden 2-1 lik liverpool galibiyetinde Beşiktaş'ın kazandığı başarı bütün türkiyenin başarısıyken , 8-0 lık malubiyet beşiktaşın utanmazlığı? komik

yoo ben 2-1 kazandığınızda hiç kendimin başarısı gibi hissetmedim. sen fb interi yendiğinde hissettin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

geffen said:
suBzer0 said:
fizban said:

yoo ben 2-1 kazandığınızda hiç kendimin başarısı gibi hissetmedim. sen fb interi yendiğinde hissettin mi?

banane senden? Sen medya mensubumusun? ben burda medyaya söyledim lafı , fenerden banane? Fener de kim yahu? fefese
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu kadar Türkiye takımı olmaktan kendini soyutlamış Fenerbahçe taraftarlarına rağmen, Fenerbahçe avrupada gol attığında bağırabiliyorsam, gol yediğinde küfür edebiliyorsam, evet ben Türk takımlarını avrupada destekliyorum ama tersini düşünen insanlar beni bundan o kadar soğutuyoki .. Okumak bile istemiyorum şu Futbol bölümünü ...
Sosyal ağlarda paylaş

aytimania said:
yahu avrupa maçlarında bile 'republic of fenerbahçe'die bayrak açıyosunuz ayıp be cumhuriyet içinde cumhuriyet ne demek? avrupanın istediği türden laflar bunlar ztn haritamızı bölüp sonra 'ay yanlışlık olmuş' a getiriyolar.

O_o

Şaka yaptığını söyle..

Ciddimisin sen? Biz onu ülkenin hiç bir noktasına kişisine saygısızlık yapmadan söylüyoruz. Çünkü Fenerbahçe Futbol yada jimnastik klübü deil. Spor Klübü ve yaptıklarının kattıklarının haddi hesabı yok. BUda bizi Kendi alanımızda Lider yapar. Abi mesajın şaka gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...