Baluu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 IsAbeLLa said: ay bu kız beni öldüreceeeek.. sonunda başımı döndüreceeek.. peşine takılıp gezdireceeek.. bahse girerim sen benimsin diyecek.. CEvap parça : elalarini elalarini allah versin belalarini elalarini elalarini allah versin belalarini Hell yeah baby :D Milletin gozu ela oluyor bizimkisi başa bela oluyor .... ... .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Selen said: Bak sende söylemişsin kırk yılda bir söylüyorum diye sonra ilgi manyağı diyosun:)..Birazcık ilgi, 2 çift güzel söz niye esirgiyosun ki:)2 verirsen, 4 istiyorlar. 4 verirsen, 8 istiyorlar. sonu yok o işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Selen said: Neden diye soruyor çünkü biraz daha uzatmanı istiyor bence..Meselaa "çünkü sensiz olmak istemiyorum, sen benim herşeyimsin, sensiz bir hayat artık bana anlamsız geliyor vs." gibi, dahada çok şımartılmak istiyor bence kızma bu kadar :) sanmıyorum , karmaşık gelmiştir dediği ondan anlamamıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Marl0_on said: Selen said: Bak sende söylemişsin kırk yılda bir söylüyorum diye sonra ilgi manyağı diyosun:)..Birazcık ilgi, 2 çift güzel söz niye esirgiyosun ki:)2 verirsen, 4 istiyorlar. 4 verirsen, 8 istiyorlar. sonu yok o işin. +15 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Llama said: ben diyorum "sensizliği düşündüğümde içimi korku kaplıyor" diyorum o bana "neden" diyor.. heyy allagım nedeyim ben sana gece gece zati 3te içmeye başlamışım hala içiyorum, eheler geldi iyine zati.. nedeyim ya atıcan sokağa bunu valla edebiyatı kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 antikor said: edebiyatı kaçmış. iletişim okuyor bi sorun olcağını sanmıyorum türkçesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ilgi göstermek halince lazım kızlara. kızlar da anlasın ama ilgi gördüğünde bi zahmet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 O deil de benim çok yakın arkadaşım ilk defa aşık oluyor. Gerçi seven sevilir şeklinde olmuştu biraz. Ego tatmin yapan kız gelir ve arkadaşımdan tel no sunu alır. Sonra gelir işte ''Bak bu fotoda seni de çekmişim çok hoş'' kıl, tüy vb. şeyler der. Bizim oğlan kıza iyice abayı yakar. Sonunda tüm cesaretini toplar ve; Bizim Oğlan -Senden çok hoşlanıyorum hatta aşığım ot, bot.. Kız -Ayyy dumur oldum. Her şey biter. Kendisini ''hayır'' cevabına hazırlamış olan bizim oğlan en kral dumur pozisyonundadır. Hani orada her türlü cevap olabilirdi. Hatta ''Ben senle dalga geçtim olm egolarımı tatmin ettim senle'' bile daha iyi olurdu düşüncesindeyizdir ark ile. Dumur oldum ne demek ya :S. Çocuk kişiliğinden ödün veriyor. Geliyor orda tüm cesareti ile teklif ediyor. İnsan gibi cevap versen ölür müsün? Ama şimdi lütfen git öl. Öl. ÖL!!! Açıkçası bu konuda arkadaştan daha sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 köşeden koşup azğına vuracaksın o tarz bayanın, kendine gelecek bi silkinecek. veya alna bir şaplak da çözebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 dumur oldum ne yaa.. ilk defa duydum.. arkanıza bakmadan kaçın o kızın yanından, yakınında falan da durmayın, soluduğu hava zarar la o kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Nasıl ya ben anlamadım. Kız şaşırmış işte, yada beklemiyordum ayağına yatıyor. Bunda garip olan ne? Bide gidip konuşmak kişilikten ödün vermek değildir, bu kadar abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ginaly said: cümleyi eksik kurarsan neden diye sorar tabi, doğrusu şu; "sensizliği düşündüğümde içimi korku kaplıyor, bi de bmw 1.16 aldım bugün" "aşkıııımm öyle güzel konuşuyorsun ki.." bunda hala ısrar ediyorum. pk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ginaly said: cümleyi eksik kurarsan neden diye sorar tabi, doğrusu şu; "sensizliği düşündüğümde içimi korku kaplıyor, bi de bmw 1.16 aldım bugün" "aşkıııımm öyle güzel konuşuyorsun ki.." hala ısrar ediyorum. edicem. sdfasd pk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 arkadaşlar, dertsiz başınıza dert almayın ya valla bakın.. hiç gerek yok kız mız, sonra noluo, üzülen biz.. :( ///_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Yok ben kişilikten ödün verdi derken genele değil arkadaş adına söylemiştim. Öyle gidip ''Ben sana aşığım'' gibi şeyler demez. Yani onun kişiliğine ters. Ayrıca ''Çok şaşırdım'' gibi bir yorumda gelebilirdi. Ki ''Dumur oldum'' lafı orda söylenecek en son şeydir. Biraz ciddiyet gerekir orda. Dumur olmanın ciddi bir tarafı yoktur. Lakayıtlığın gereği yoktur o ortamda. Kızsa dibine dokundurma konusunda rekor çabalarından birinde bulunmuş. Ayıp etmiş. Ama önemli değil. Bu seviyesiz kişiyi birde sevgilim diye getirse ben arkadaşımı döverdim orası ayrı bir olaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar