Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kadınlar beni öldürcek

Llama

Öne çıkan mesajlar

IsAbeLLa said:
ay bu kız beni öldüreceeeek..
sonunda başımı döndüreceeek..
peşine takılıp gezdireceeek..
bahse girerim sen benimsin diyecek..

CEvap parça :

elalarini elalarini
allah versin belalarini
elalarini elalarini
allah versin belalarini

Hell yeah baby :D

Milletin gozu ela oluyor
bizimkisi başa bela oluyor ....
...
..
Sosyal ağlarda paylaş

Selen said:
Neden diye soruyor çünkü biraz daha uzatmanı istiyor bence..Meselaa "çünkü sensiz olmak istemiyorum, sen benim herşeyimsin, sensiz bir hayat artık bana anlamsız geliyor vs." gibi, dahada çok şımartılmak istiyor bence kızma bu kadar :)

sanmıyorum , karmaşık gelmiştir dediği ondan anlamamıştır :)
Sosyal ağlarda paylaş

O deil de benim çok yakın arkadaşım ilk defa aşık oluyor. Gerçi seven sevilir şeklinde olmuştu biraz. Ego tatmin yapan kız gelir ve arkadaşımdan tel no sunu alır. Sonra gelir işte ''Bak bu fotoda seni de çekmişim çok hoş'' kıl, tüy vb. şeyler der. Bizim oğlan kıza iyice abayı yakar. Sonunda tüm cesaretini toplar ve;

Bizim Oğlan -Senden çok hoşlanıyorum hatta aşığım ot, bot..
Kız -Ayyy dumur oldum.

Her şey biter. Kendisini ''hayır'' cevabına hazırlamış olan bizim oğlan en kral dumur pozisyonundadır. Hani orada her türlü cevap olabilirdi. Hatta ''Ben senle dalga geçtim olm egolarımı tatmin ettim senle'' bile daha iyi olurdu düşüncesindeyizdir ark ile.

Dumur oldum ne demek ya :S. Çocuk kişiliğinden ödün veriyor. Geliyor orda tüm cesareti ile teklif ediyor. İnsan gibi cevap versen ölür müsün? Ama şimdi lütfen git öl. Öl. ÖL!!!

Açıkçası bu konuda arkadaştan daha sinirliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ben kişilikten ödün verdi derken genele değil arkadaş adına söylemiştim. Öyle gidip ''Ben sana aşığım'' gibi şeyler demez. Yani onun kişiliğine ters.

Ayrıca ''Çok şaşırdım'' gibi bir yorumda gelebilirdi. Ki ''Dumur oldum'' lafı orda söylenecek en son şeydir. Biraz ciddiyet gerekir orda. Dumur olmanın ciddi bir tarafı yoktur. Lakayıtlığın gereği yoktur o ortamda. Kızsa dibine dokundurma konusunda rekor çabalarından birinde bulunmuş. Ayıp etmiş.

Ama önemli değil. Bu seviyesiz kişiyi birde sevgilim diye getirse ben arkadaşımı döverdim orası ayrı bir olaydır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...