xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 geçenlerde bir film seyrettim bu konu hakkında adı "dear wendy" pasifizm i anlatıyor anladığım kadarı ile olay şu siz bir ressamsınız örneğin ve oldukça iyi bir ressam kendinizi inanılmaz yetiştiriyorsunuz ve dünyada en iyi ressamın siz olduğunu düşünün. ama tek bir tablo resminiz bile yok film dede inanılmaz bir şekilde silah kullanmayı öğreniyorlar. gözü kapalı 12 den vurmaladar duvardan inanılmaz açılarla mermileri sektirip arkandaki hedefi vurmalar hiç bir aygıt klullannamadan rüzgarı hesaplayıp çok uzaktaki hedefi vurmak falan filan ama tek bir insana ateş bile etmiyorsunuz sadece kendinizi o konuda en iyisi yapıyorsunuz benim çok hoşuma gitti bu akım ama gerçek olup olmadığını bile bilmiyorum :D paylaşmak istedim bence çok güzel bir düşünce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 felsefe daha çok bu, bu heriflerin yaptığı bi adam öteye taşımış. pasifist olmak için üşenmek yeter bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 herhalde bi konuda amacını gerçekleştiremeyecek kadar fazla başarılı olmak filan demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 planescape torment te vardı buna benzer bişey. warriror bi amca vardı gece 3-4 kişi tarafından soyulduğunu anlatıp çalınan eşyalarını getirmemiz karşılığında bizi eğiteceğini söylüyordu. e sen koskoca warrior olmuşun niye dövmedin gaspçıları diyince de bu mealde güzel bi cevap veriyordu. öbür dünyadaki savaş için mi ne öğrenmiş dövüşmeyi gibi bişey. hatta antremanlarda, öğrenirken bile dövüşmemiş, olayı kafada çözmüş bi kardeşimizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 söylemeyi unuttuuğum şey filmin sonunda her biri 1 adam öldürüyor silahlar la ve anında ölüyorlar. Nasıl diyim yeteneklerini sonunda kullanmaları onlara hayatlarına mal oluyor ressam içinde geçerli olabilir mi sizce sonunda bir tablo yapsa ölür mü__? bence olabilir.Bütün hayatı boyunca o an için yaşadı sonucta .Dünyanın en mükemmel tablosu için.. bilmiyorum çoğunuza saçma gelebilir ama bence mantıklı bir olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 sonunu soylemeseydin keske ya = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 benimde pozitivizm hakkında tez hazırlamam gerek onuda araştırsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 pardon ya farkına varamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 derhal editle o mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Hero filminde de var ya, egitim dovus vs vs den sonra kılıcı içinde ögrenmek içinde hissetmek ve dovusmemek vs. gibi bi felsefesi vardı, bilmemkacıncı seviye grandmaster a ulasmak için fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ''Yaradanın kesin inanmasına izin verdiği bazı kimseler söyledikleri yerde oturup açıkladıkları yerde ölebilirler.'' Kısacası inançla insan biyolojisine hükmederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hero'da savaşmamayı 100 metreden çim parçasıyla insan öldürebilmenin ötesindeki adım olarak anlatmışlardı, hoşuma gitmişti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Güzelim pasifizm silah kullanmayı öğrenip onu kullanmamk haline mi getirilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Aha tam filmi seyredeyim diyodum, sonunu söylemiş. Nasıl seyredelim biz şimdi bu filmi?! Neler var şu forumda ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Ben ilk cümledeki "filmin sonunda" kısmını gördüğüm gibi mesajı atladım. Sizin anti-spoiler defense mechanism'iniz kötü kardeşim B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 sex yapmayı bilipte yapmıyanlar pasifizm'e sığınabilirlermi acaba? olm ben varyaa feciyim amaa işte canım istemiyo tarzında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 talk to my sword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar