Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pasifizm?

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

geçenlerde bir film seyrettim bu konu hakkında adı "dear wendy" pasifizm i anlatıyor
anladığım kadarı ile olay şu
siz bir ressamsınız örneğin ve oldukça iyi bir ressam
kendinizi inanılmaz yetiştiriyorsunuz ve dünyada en iyi ressamın siz olduğunu düşünün.
ama tek bir tablo resminiz bile yok

film dede inanılmaz bir şekilde silah kullanmayı öğreniyorlar.
gözü kapalı 12 den vurmaladar
duvardan inanılmaz açılarla mermileri sektirip arkandaki hedefi vurmalar hiç bir aygıt klullannamadan rüzgarı hesaplayıp çok uzaktaki hedefi vurmak falan filan ama tek bir insana ateş bile etmiyorsunuz sadece kendinizi o konuda en iyisi yapıyorsunuz
benim çok hoşuma gitti bu akım ama gerçek olup olmadığını bile bilmiyorum :D

paylaşmak istedim bence çok güzel bir düşünce..
Sosyal ağlarda paylaş

planescape torment te vardı buna benzer bişey. warriror bi amca vardı gece 3-4 kişi tarafından soyulduğunu anlatıp çalınan eşyalarını getirmemiz karşılığında bizi eğiteceğini söylüyordu. e sen koskoca warrior olmuşun niye dövmedin gaspçıları diyince de bu mealde güzel bi cevap veriyordu. öbür dünyadaki savaş için mi ne öğrenmiş dövüşmeyi gibi bişey. hatta antremanlarda, öğrenirken bile dövüşmemiş, olayı kafada çözmüş bi kardeşimizdi.
Sosyal ağlarda paylaş

söylemeyi unuttuuğum şey filmin sonunda her biri 1 adam öldürüyor silahlar la ve anında ölüyorlar. Nasıl diyim
yeteneklerini sonunda kullanmaları onlara hayatlarına mal oluyor
ressam içinde geçerli olabilir mi sizce
sonunda bir tablo yapsa ölür mü__? bence olabilir.Bütün hayatı boyunca o an için yaşadı sonucta .Dünyanın en mükemmel tablosu için..
bilmiyorum çoğunuza saçma gelebilir ama bence mantıklı bir olay..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...