Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warhammer hakkında bilgi lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben dark age of camelot oynuyordum ilk war hammer online çıkıcağını duyduğumda ve dediğim ilk söz daoc gibi bir oyunu yapan Mythic e her konuda güvenirim bundan sonra.Fakat warhammer ı biraz inceledikten sonra biraz hayal kırıklığına uğradım ve betada oynayanlardan bilgi almak istedim.
Öncelikle warhammerda age of conanda bence wow lvl 80 expansiondan önce çıkmaz hepsi onun çıkmasını bekliyor ona göre politika izleyeceklerdir.
2.si wow daki oynanabilirlik interface hiçbir oyunda bukadar güzel değil.Wowdaki oynanabilirliği yakalayamazlarsa warhammer hayal kırıklığı olacak gibi geliyor.
3.olarak şimdi dark age of camelot un mage>warrior>rogue>mage pvp dengesi bana olması gerektiği gibi ve çok mantıklı geliyordu(orjinal serverda belki öle değildir ben freelerde oynadım hep) acab warhammer online dada böylemi?Daocun eleştirdiğim tek yanı ben ranger ve infiltrator oynadım grup savaşlarına katılamıyorduk haliyle ve herkez grup gezdiği için çoğu zaman 45-50 dakka solo adam bekliyorduk.Daocta bu çok kötüydü grup savaşları çok ön plana çıktı stealtherlığın zevki kaçtı.Warhammer online dada bu olucakmı çünkü ben infiltrator hastasıyım ve warhammerdada eğer varsa Rogue oynamak istiyorum.
Classlara bakmıştım sitesinden ve rogue class ı göremedim.Acaba daha rogue classını yapmadılarmı yoksa rogue olmayacakmı oyunda?
Mesaj tarihi:
1-Şu oyunu wow'la karşılaştırmayın , lütfen .

Sonra efendim , oyun tamamen RvR üzerine kurulu . Yani o derece ki savaşa dahil olmayan hiç bir sınıf olmayacak . Yani wowda mesela priest arkada duruyor ya hani , işte warhammerdaki healer classlar verdikleri damagea göre heal yapacaklar . Tanklar pvpde de işe yarayacak , mesela girecek 10 kişinin arasında taunt atıcak , o 10 kişi tanka dalmazsa damage penalty yiyecek , bunun gibi pvp yi taktiksel ve sürekli bir şekilde hareketli kılacak bin türlü alet edevat söyleyebiliriz . Stealth class yok dendi , iyi ki yok .

Ya anlatacak milyon tane şey var ama şu oyunu wowla karşılaştırmayalım lütfen . Daha iyi falan olduğu için demiyorum , gerçekten ALAKASI yok .
Mesaj tarihi:
karsilartirmamis ki zaten, en azindan icerigini karsilastirmamis, interface olayinda bence hakli da. ayrica tabi ki karsilastirilicak lan, piyasadaki populer oyun wow, sonradan cikicak her oyun karsilastirilicak. farkli yonlerini, ayni yonlerini belirtmekte sakinca yok, cikmamis oyuna gereksiz fanboiluk yapma.

amma karsilastirma yazdim ha, ne uzun kelime, yordu.
Mesaj tarihi:
WoW interface konusunda cidden basarili ama customize edilebildigi icin onun haricinde interface de baya bug olusuyor sanirim xml tabanli olmasindan kaynaklaniyor ama yinede customize edebilmek guzel, bizde isteruk warhammer da custom interface hedesini :D
Mesaj tarihi:
Teşekkürler cvp lar için.ben wow ile warhammerı karşılaştırmadım.daoc ile warhammer karşılaştırdım.Yazıları DİKKATLİ VE DÜZGÜN okuyalım lütfen.Ayrıca milyonların oynadığı wow ile tabiki karşılaştırılacak.İnfiltrator gibi bir karakter olmamasına üzüldüm.Yada ranger gibi.Karşından geçiyor 8 kişilik grup stealth mode yayı geriyorsun aradan kurban cloth u seçiyorsun ve indiriyorsun healer geç kalırsa.O heyecan o yayın gerilişindeki sesin verdiği hazzı warhammerda başka bir classta alabilirim inşallah...
Mesaj tarihi:
benim korkum oyunun wow katkılı, warhammer görüntülü, dark age of camelot olması. çok detaylı incelemedim yazılıp çizilenleri henüz, bir bakıma süpriz olmasını istiyorum. mesela masaüstü oyununda bir chaos knight yakın combatta ortalığı birbirine katıyordu. classlar ve ırkalar arasındaki avantaj ve dezavantajları nasıl çözecekler merak ediyorum.

birde wowda alliance ve horde un itemları aynı görüntüye sahip. umarım dark age of camelottaki gibi, realmlerin itemları farklı görüntülerde olur. yani wowdaki imperial armor giymiş orc gibi şeyler görmeyelim mesela.
Mesaj tarihi:
daocta bütün realmlerin itemlarının görüntüsü aynı sadece verdikleri statlar farklı..boyayla değişik gösterilebilio sadece aradaki fark o
Mesaj tarihi:
Daoc oynayanlara müjde olarak şunu verebilirim ki geçen hafta itibariyle oyuna ele geçirebileceğimiz keepler eklendi.
Bu keepler daoc taki gibi lord u öldürerek ele geçirilecek.
Yakın zamanda siege zıbrırtılarını da ekleyeceklermiş.
Mesaj tarihi:
Luxor said:
benim aklımda sanki albionların kılıçları ve zırhları görüntü olarak farklı, hiberniyalılarınki farklı gibi kalmış.

farkli zaten arkadasim..

sesu, artilerin ayni gozukdugunu soylemeye calismis heralde.
onun disinda armor goruntuleri dahil farkli.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar başta oyunda en büyük olay ztn oyunun görüntüe dayalı olması ,yani mesela yolda gidiosunuz bi orc gördünüz üstünde lwl bilmemne yazmıo tipine bakıosunuz ne kadar büyük ve korkunçsa o kadar lwlı yüksektir gibi... Chaos ırkı gitgide demonic bi görüntüe sahip oluo ,insanlar tanrıların sembolüyle elfler ve dark elfler karizmalarıyla heleki dwarflar runelerle dolarak karşınıza çıkmaya başlıo... Oyunda hala birçok ırk, class ve en önemlisi çeşit eksikliği var ama bunlarda zmnla gelecek ve şimdiki gelmiş geçmiş en ii online oyunlardan biri olacak.Umarım sizde bu oyunu benm kadar mrkla bekliosunuzdur (:D
Mesaj tarihi:
Ashauntion said:
Arkadaşlar başta oyunda en büyük olay ztn oyunun görüntüe dayalı olması ,yani mesela yolda gidiosunuz bi orc gördünüz üstünde lwl bilmemne yazmıo tipine bakıosunuz ne kadar büyük ve korkunçsa o kadar lwlı yüksektir gibi... Chaos ırkı gitgide demonic bi görüntüe sahip oluo ,insanlar tanrıların sembolüyle elfler ve dark elfler karizmalarıyla heleki dwarflar runelerle dolarak karşınıza çıkmaya başlıo... Oyunda hala birçok ırk, class ve en önemlisi çeşit eksikliği var ama bunlarda zmnla gelecek ve şimdiki gelmiş geçmiş en ii online oyunlardan biri olacak.Umarım sizde bu oyunu benm kadar mrkla bekliosunuzdur (:D

Yazıyor level.
Mesaj tarihi:
Quibble said:
Luxor said:
benim aklımda sanki albionların kılıçları ve zırhları görüntü olarak farklı, hiberniyalılarınki farklı gibi kalmış.

farkli zaten arkadasim..

sesu, artilerin ayni gozukdugunu soylemeye calismis heralde.
onun disinda armor goruntuleri dahil farkli.

demek doğru kalmış aklımda işte, askere gitmeden önce oynuyordum daoc u. newsletterlar dan gördüğüm kadarıyla, warhammer online da da aynı sistem devam ediyor.
  • Yeni Oluştur...