adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=clIctGBCkds&feature=related önceden uyarılır bayaa küfür içermekte ama çok komik aefhuahfuae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Beğenmedim, hepsini seyretmeme rağmen bir kere gülmedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hayatımda küfüre 1 kere olsun gülmedim.bence küfüre gülmek espri anlayışının kıtlığından kaynaklanır. biraz laf sokmuş gibi oldu afedersiniz ama neyse işte.bu tip şeyler foruma konmasın sdfğgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 neyse vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 1:07ye kadar izledim aşırı ucuz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 shrek ten sonra pek becerememişler :F bi tek zibidi gonzales dediğinde az gülümsedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ı ıh tutmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ne bos adamlar var ya su videoya zaman ayirmislar yazik.. (Videoyu yapanlari kastediyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 valla benim hoşuma gitti özellikle kedinin konuşmları güsel:D çizgi filmin normalinide bildiğim içn daha bi komik geldi ama tabi zevk meselesi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bunu bilemem ama Truva shrek ve Babun'un dublajları mükemmeller Edik: Bu da çok sağlammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 izlemiştim daha once ve bayada sevmiştim bence başarılı "bi don giyde zibidi gonzales sevmesin seni" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 lawl iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 soundtrack iyi olmuş eehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 gayet hoş bence. ayrıca boş boş küfürlere kimse gülmez.gülenin aklından şüphe ederim.ha bazen boş küfür edilio vidyoda oralarda gülmessin.ama geneli iyi. sonu güzel bizim oğlan bile.. dgasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yaratıcı küfür edebiyat gibidir. aşk şiirinde nası duygulanıyosan bence türklerin küfürleri de dünya edebiyatnda tam anlamıyla çevrilebilseydi önemli biyere sahip olurdu. geçenlerde çok yaratıcı iki insanla karşılaştım kavga çıktı, adamlar moral bozmak için satranç oynar gibi kusursuz küfürler üretiyolardı, ağza geleni söylemekten farklıydı. Bunu görünce ben gurur duyuyorum hiç duymadığım şeyleri duymak istiyo kulaklarım. Dinleyen biri olarak bile rahatlıyosun sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 küfürün her türlüsü çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Ahahah allahın rıskını yere koydu o...pu çocugu geyikmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Komik değil,küfüre gülmek bir arkadaşında yukarda dediği gibi espri anlayışının KITLIĞINDAN! kaynaklanır Kişilik göstergesidirde biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 abi çok pardon ya güldük buna özrü dileriz sen çok fazla seviyeli olduğundan ve espri anlayışının yüceliğinden dolayı bizi affedecek büyüklüğü de gösterirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 synorin said: abi çok pardon ya güldük buna özrü dileriz sen çok fazla seviyeli olduğundan ve espri anlayışının yüceliğinden dolayı bizi affedecek büyüklüğü de gösterirsin... ahaha buna koptum işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 KevinLuth said: Komik değil,küfüre gülmek bir arkadaşında yukarda dediği gibi espri anlayışının KITLIĞINDAN! kaynaklanır Kişilik göstergesidirde biraz. pc başında gülmekten yarılırken foruma böyle şeyler yazmak hangi kişiliğin göstergesidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 adamınbiri said: KevinLuth said: Komik değil,küfüre gülmek bir arkadaşında yukarda dediği gibi espri anlayışının KITLIĞINDAN! kaynaklanır Kişilik göstergesidirde biraz. pc başında gülmekten yarılırken foruma böyle şeyler yazmak hangi kişiliğin göstergesidir? özentilik?alt kişiliği saklama? statü takıntısı? hepsi olabilir ve hepsi de birbirinden vahim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 fena değilmiş, gülümsedim hehe ahaha kırıkkale güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar