Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 artık hayatımdan çıksan diyorum bu ikili delilik sona erse ikimiz için de en hayırlısını diliyorum hiç olmamış gibi davranabilmeyi bu yok ediciliği anlayabilmeyi bir bilsen ne kadar yürekten istiyorum lütfen görmeyeyim seni bir yerlerde karşıma çıkma konuşmayalım, bakışmayalım ne olursun daha fazla tükenmeye takatim yok
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 BİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİR kedim bile yok anlıyormsfdn.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 karnım acıktı kedimi yedim ismail
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 açtım bende şimdi ooof of.. lütfen görmeyeyim seni bi yerlerde karşıma çıkma konuşmayalım bakışmayalım ne olursun daha fazla tükenmeye takatim yok..
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Neleeer neleeer neleeer neleeer neler,yaşatıyorum Neleeer neleeer neleeeer neleer,ne savaşlar veriyoruuum allaaahım yardım eeeet,yardım et ölüyoruuum,bu benimki o değil kendimi biliyoruuuum,mışşıl mışşıl uyuyooor,duygu nedir bilmiyooor,bende böyle hergece kendimi yiyorum safas
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 From evening to morning And morning and evening I wanna drink Something stronger than a man From evening to morning And morning and evening I wanna drink 'cause that's what I am Beer, beer I want beer From beer I get really drunk Beer, beer I need more beer So much I pass out For beer I'm working For beer I'm fighting For beer I'll do Whatever I have to When drunk I'm talking When drunk I'm joking When drunk I can be as I've Always wanted to be. Afiyet olsun.
Thornwald Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bir tek dileğim var *ses gider* Mutlu ol yeter!
oper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 sen Ankara'nın hayatından çıkmalısın bence.
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 oper said: sen Ankara'nın hayatından çıkmalısın bence. Allahini seversen arkadaslarini falan kafandan sil tanidiklari unut Ankara denen lanet sehrin nesini seviyosun? Oyle bir sehir ki sehir degil kendisi baskent 6 aydir duzgun sular akmiyo bi kesiliyo bi geliyo falan en basitinden...
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ankara'nin sevilmiyecek tek insani melih. Verelim istanbul'a da gorelim o zaman el mi yaman bey mi yaman :D
oper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Zerokull said: oper said: sen Ankara'nın hayatından çıkmalısın bence. Allahini seversen arkadaslarini falan kafandan sil tanidiklari unut Ankara denen lanet sehrin nesini seviyosun? Oyle bir sehir ki sehir degil kendisi baskent 6 aydir duzgun sular akmiyo bi kesiliyo bi geliyo falan en basitinden... ben odtü'ye aşığım zaten, ankarayla pek alakam yok :D
Öne çıkan mesajlar