adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Sizin evinizde olsa ne olurdu? uygunsuz bi pozisyonda yakalansak kanal D ceza alır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hayır ceza almaz. uygunsuz bir durumda olsan ekranda gösterilmeden önce görüp keserlerdi. ordaki kişiler görmüş olabilirdi ama yayınlanmadığı için rtük birşey yapamazdı. izinsiz beni gözetliyorlar diyebilirsin ama evden birileri buna müsade ediyor ve sorumluluk o kişide oluyor. o yüzden suç olcağını sanmıorm. ayrıca, bizim evde olsa çok şey olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 kavga cıkarırım heralde ne o ole rezillik bea:D yapamazlar bana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 düşünsene abi boxer'ın sıkmış hafif onu düzeltiyosun böle o sırada 70 milyon senin boxerın rengini görüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hadi boxer neyse de, burnunu karıştırdığını ya da başka bi yerlerini kaşıdığını düşünsene :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 dostum gizli kamera paylaşımı yapmak yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 4 tane erkeğin bulunduğu bi ortama gizli kamera denk gelirse ne olur mesela şimdi aklıma geldi? türkiye çöküşe geçermi? avrupa birliğe girebilirmiyiz? ne olur bu fenerin hali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 adamlar evde annene babana veya ev arkadasina soyleyerek koyuyor o kamerayi, yani oyle uygunsuz bir durum olmasi zor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Benim gizli kamera bilmemne görüntüm çekilirse koyanıda koyduranıda vururum, şaka yapıp kameraya çekmeye kalkan arkadaşın sony kamerasını kırmıştım bir ara. Yokki birde ulusal tv ye çıkacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Orda gizli kameranın olduğunu bilen işbirlikçileri var, onlar engellerler uygunsuz pozisyonda yakalanmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 işbirlikçininde ağzını burnunu kırarım, evet yaparım bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 iş birlikçi ile şakalancak kişi uygunsuz pozisyonda yakalanırsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yaa o değil de şu an süper beyaz show yaa adamların ilkokul arkadaşlarını bulup getirmişler facebook gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ben:" Ah Beyazit ilahi yine mi sen kaç kere dicem bana böyle şakalar yapma diye Bidahakine affetmem ama ense boşluğuna yapıştırırım haa çakal! :) " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ayak hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Gizli kamera iyidir. Daha doğal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Yalan dolan ya ne gizli kamerasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar